Merhaba , İstanbul anadolu yakasında oturan ingilizce ögrenmek veya gelistirmek isteyen arkadaslara birebir ozel ders veriyorum.İstanbul'da özel bir üniversitede %100 burslu olarak olarak ingiliz dili ve edebiyatı okudum.Su anda yüksek lisansımı yapmaktayım.İngilterede staj egitimimi tamamladım.Konusma pratigi, gramer ve yazma becerisi kazanmak isteyen arkadaslara yardımcı olabilirim.hali hazırda ders verdigim ögrencilerim bulunmaktadır.Dersleri kendi evimde veya ögrencinin evinde veriyorum.
Özellikle okul öncesi ve ilköğretim öğrencileriyle deneyimlerim bulunmaktadır.Özel bir kuruluşta da (yaz okulu) 5-15 yaş ingilizce öğretmenliği görevinde bulunmaktayım.Çocuklarınızın sevecekleri, sıkılmayacakları eğlenceli bir şekilde ingilizce öğrenmesini isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz :)
Özellikle okul öncesi ve ilköğretim öğrencileriyle deneyimlerim bulunmaktadır.Özel bir kuruluşta da (yaz okulu) 5-15 yaş ingilizce öğretmenliği görevinde bulunmaktayım.Çocuklarınızın sevecekleri, sıkılmayacakları eğlenceli bir şekilde ingilizce öğrenmesini isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz :)