- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
Okurken ben de aynı şeyi düşündümkızzz yoksa sen pucca mısın ?
Ben de yaziyi muhteşem bulanlarin ciddi bir birikime sahip olmadıklarını düşünüyorum.Nasıl anlatayım sana şimdi bunu.
Dilin iyi maşallah, kalemin de iyi..
Herkes senin kadar entelektüel olmayabilir. Verdiğin örnekleri söylüyorum.
Geçen gün yine burada birisi “varyans” kelimesini kullandı.
Ya arkadaş herkes istatistik ya da mühendislik okumadığı kesin ya da herkesin kitap yalayıp yutmadığı kesin. Keza senin yazına olan marjinal beğeniler de bunun bir göstergesi olup; beğenenlerin 1 kitap bitirme zahmetinde olmadıklarını da anlamak çok mümkün ki hiç bu kadar uzun ve akıcı bir şey okumamışlar havasında yazmışlar. Kelime hazinesi ve bilgi birikimi iyi olabilir insanların ama yazıları da okurken googledan bakmak zorunda kalabilir insanlar. Ha tabi bu da sen herkesin seviyesine göre yazmak zorunda mısın? Sorusunu gündeme getirir ki elbette değil.
Ama bana bazen yazıların illüzyon havasında geliyor.
bi tane daha çıktıKızı boşver de canım tanışalım mı:))) kafanı öpeyim yıllardı aradıım ruh eşimsin
Sizin kadar entel olamadık. Siz daha iyisini yazın da okuyalım .Ben de yaziyi muhteşem bulanlarin ciddi bir birikime sahip olmadıklarını düşünüyorum.
Zira ancak az okuyan bir kac esprili betimlemeyi olağanüstü bulur.
Neyse konuya yorum yapalim;
Çakkaaaal der asansörden disari cikarirdim.
Ben markette "su 2 parcayi sizden once gecireyim" diyene sira vermiyorum.
Pohpohlandığınız mesajlarda ağzınızı kapatamamışsınız.
Kibarda olsa eleştirildiğiniz mesajlarda araya hep laf dokmuşsunuz. Bana yazdığınız gibi.
Birden eğlenceli kişiliğiniz ! sönüyor, hayrola :)
Geri adım atmayacağımdan emin değildim konuyu yazarken, kararsızım diyordum. Eminim ben kararımı verdim gibi bir cümle var mı?
Kaynanalı, kaynanasız benden hoşlanmayan insan elbette var sizce herkesin beni çok sevdiği ve eğlenceli bulduğu sanrısına kapılmış gibi mi duruyorum?
Benim gibi insanları tanıdığınız için maalesef diyorsunuz, beni de şahsen tanısaydınız maalesef der miydiniz, bilemem :)
yooo burda kafası çalışan ve hitabı güçlü bir sürü bayan var.kafası calısan hitabı guclu herkese de erkek demeyin bence.
konu sahibi kimdir nedir bilmem ama ona benzeyen o kadar cok kisi tanıyorum ki... (yer yer maalesef dedigim oluyor)
ayrıca eksisozluk yazarı bircok kadın da var.
yooo burda kafası çalışan ve hitabı güçlü bir sürü bayan var.
ancak yazım tarzından cinsiyet adına bir his oluşuyor insanda.
ben bundan bahsediyorum...
ben kısaltayım.
çok sinirliydim
pamuk gibi oldum
bir arkadaşa kondum
arkadaş cadı çıktı
ona uf yaptım
acaba ne yapsam?
İçimdekileri söylemezsem çatlarım. Varsın İpek negatif desinler.
Değil mi ya? Zilli! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?