Kesinlikle bir bayanın en rahat hareket edebileceği ortam mutfaktır. çok pişman olmadan evden vazgeçmelisin.
offf kızlar yaa. yeni evleneceğim tuttuğumuz evinin mutfak dolapları toplamda 3 tane. yani 3 dolap bizim neyimize yetecek ki? çekmece yok daha bekar evimden getirdiğim eşyalarım açıkta kaldı birde çeyizlerim gelecek nereye neyi sığdırayım. inanın gereksiz hiçbirşeyim yok. ama kaşıkları koymaya baharatları koymaya yer yok fırın açıkta kaldı 3 tane göz var dolapta bakliyatlar bilmem neler nasıl sığdırcağım. bir dolap almam şart en kullanışlısı hangisi ise acilen cevap bekliyorum. bu arada sanırım mutfağa masa koyamayacağım çok güzel bir masa almıştım adamlara söyleyip iptal mi ettirsem aceba?
tekzen ve koçtaş var burada oralara bakmam lazım. ikea maalesef yok( demonte dolap fikri iyi geldi bana. bende kiracıyım allahım herkese hayırlıysa gönlüne göre ev versin inşallah. adam bir ev yapmış kullanış sıfır. ama kirada en pahalılardan. elimiz mahkum tutuyoruz.
iyi etmişsin foto koymakla :bir kaç öneri verebilirim:fotolar burda kusura bakmayın evim temiz değiltemizliyorum bu saatte. Tüpün olduğu dolabın ve ocağın üstündeki dolabın hiç faydası yok. Oraya sıkıştırdıklarım mecburiyetten. Küçük buzdolabının olduğu yere masa düşünmüştüm ama olmayacak gibi. Oraya bir dolap bulmam lazım.Eki Görüntüle 817737 Eki Görüntüle 817738 Eki Görüntüle 817739 Eki Görüntüle 817740 Eki Görüntüle 817741 Eki Görüntüle 817742 Eki Görüntüle 817743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?