Evet denk gelemedik bayramdan dolayı istanbulda değilim ben konuştuğumuz programa başlamıştım ama etkisini görmedim devam edicem ya artık göriyim bir etki 1cm bile büyüse büyüyo dicem moral olcak hiç yok ya hiç
kendime tam 1senelik çizelge hazırladım hergün artı eksi koycam ve programa eklemeler yapıcam istanbula dönünce çemenotu sipariş vericem onun yanında maydonoz ve bitki çaylarıda içicem baya dolu bir program olcak bakalım nolcak artık büyüsün ama ya işte o bir sene sonunda programa bakıcam ne kadar neler uygulamışım aksatmadan yapıcam ve yine bişey olmazsa artık estetik derim ama bir senenin sonunda en az 4cm büyüme olmuşsa devam ederim bikaç sene daha inşallah 4değil 10cm büyür o kadar şeye büyümezse artık ne diyim yani soya sütüne devam,şerbetçiotu kremine oğulotuda eklicem,keten tohumu suyu sürcem,çemenotu kullancam,hergün bir demet maydonoz yicem,doğadanın bitki çaylarndan adaçayı rezene kızılyonca civanpercemi ısırgan vsde var içinde az mıktarda doğadanın çayında günde 2bardak ondan içicem,birde işte göğüs kası egzersizi yapıcam kiloda alıyorum bunlara rağmennn halaaa büyümezse PES diyorum ben dha ne diyim
((( ben östrojeni arttırmışım baya ama göğsümü büyütmedi,yazın 4kilo aldım göğsüme etkisi SIFIR bu yuzden arada çok moralim bozuluyor ama bakalım 1senelik bir program yaptım hiç aksatmadan uygulamaya çalışcam inşallah etkisini görürüm
senin kaç cm şuan aradaki fark?