Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar bende de vardı aynı dert, iğneden bile hatta kan görmekten bile korkan ben gittim silikon taktırdım. çok da memnunum. hiç ağrı falan olmadı. 1 hafta oturarak uyudum sadece :)) o da gerilmesin dikiş yerleri diye. 17 gün sonra koca valizle evime döndüm, kendim taşıdım 4 kat yukarı, yüz üstü yatmaya başladım yine 17. gün. hiç korkulacak bir şey yokmuş. bozulursa falan yine gider yaptırırım hiç korkmadan.
ne kadar fiyatı?
benim çok oldu. şimdi kaç para bilmiyorum. benimki 6000 tl idi.
Gerçekten çok iyi para
Arkaşlr 24 yaşında evli 1 çocukl annesi bi kadınım göğüslerim 75 i bile doldurmuo eşimden cook utanıyorum kaçkere randevu aldım silkon içn ama gitmedim cesaret edemdim kiloda aldım büyümedi yardm edin yokmu hç çözüüm
saçmalamayın silikon günah sakın!
günah diyoruz evt ama sıfıra yakın olan ve ergenlik döneminde kadınlık hormonlarının az salgılanması neticesinde memelerde yağ oranının az olması bi tıbbı vaka değil mi dir sizce :44: kendimce fetva uygulamış oluyorum belki ama ,, bizler 75 -80 iken büyümüyoruz böyle olduğunda silikon yaptırmak günah olmalı die düşünüyorum
saçmalamayın silikon günah sakın!
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum.Günah olan aşırıya kaçmaktır.Sizi bilmiyorum ama benim göğüs üstünden 78 cm..yani yok gibi..bu durumda evlilik olunca kötü değilmi? Bu bizler için estetikten çok Sağlığımız için olmalı.İlk etapta silikon düşünmüyorum ama bitkisel yollardan çözüm alamazsam...başka çaresi yok.
Canım bende krem bitkisel yağlar son çare saraçoğluyudu onada tahlilleri faksladım ama yanıt gelmedi aradım faksınız ulaşmadı dendi,, aradan 6 ay geçmişti o yüzden tahlilleri tekrar yaptırıp yollarsanız iyi olur denildi bende üşendim kaldı öyle ama hala aklımda saraçoğlunun kürü 30 yaşa kadar 1 bedeb büyütüyormuş kızlar sitesinden okudunuz mu hiç
Ben yaptim canim o kuru bence icerigi degmez o kadar paraya.
yaptın mı canım saraçoğlunun kürünü bende bu sitede yapan var mı diye sorup duruyodum sonunda buldum hadi ya işe yaramadı mı yani
Sistem derken ?benimde göğüslerim küçük arkadaşlar bu sistemin kurbanı olmayın çocuğunuzu emzirebiliyorsanız gerisi teferruat
Ya canim aslinda hersey cok basit. 1 kur 3 ay suruyo ve 3 kur kullanmamiz gerekiyo bu da 9 ay yapar. Sadece bi tane ot veriyo yemekten sonra icilen. Yiyecegin seyler ve yemeyecegin seylerin listesini veriyo polen ve pekmez veriyo bu kadar :)
Ise yaramaz diye bisey yok ama ona para vermeyede gerek tok. Biz zaten bi programa 9 ay uyabilsek kafamiz kadar memeniz olur sorun burda