Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi deece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle oturun öncelikle :) herşey gayet güzel görünüyor.sadece banyo da kırmızı paspaslar yerine siyah veya siyah yoğunluklu bir paspas kullansanız bence daha şık olur.tabi bu benim fikrim

tatlım oturma odan cok guzelmıs güle güle agız tadıyla oturun...bu arada mutfak yazmısın ama ben bısey goremedım:D:D

teşekkürler...siyah paspas benim de hoşuma gidiyor ama banyoda pek kullanışlı olmadı :)

evet şimdi gordum canım...mutfagında guzel küçük olması daha ıyı temızlıgı kolay olurr:D:D

valla küçük evlerı sevıorum ben daha sıcak gelıyo bana nedense...tabı temızlık acısındanda bakarsak baya bi iyi oluyo..

evin küçük olmasına rağmen seçmiş olduğun zevkli eşyalar ile ortamı çok hoş bir hale getirmeyi başarmışsın ,tebrikler ,safişe katılıyorum ,banyoyu kırmızıya boğma bence ,biraz siyah renk ile kontrastı yakalayabilirsin ,diğer herşey çok uyumlu ve hoş ,güle güle otur canım..

cok guzel bi ev huzurla saglikla oturun opuyorumnanaktan
onemli olan insanin kendine ait bi evi olmasi ne guzel bi eviniz var mis gibi isil isil herseyi cok guzel
( banyo konusunda bende arkadaslara katiliyorum):)

canım yaaa çok tatlı bir evin var.MAAŞALLAHHHH..
eşyalarına bayıldım çok da zevklisin gerçekten...öyle çok küçük de durmuyor...dedigin gibi senin ya ona bak:))Allah saglıkla oturmayı nasip etsin.

mutluluklar çok hoşuma gitti güzel seçimler yapmışsın küçük ama hoş bi ev olmuş opuyorumnanaktan

çok güzel döşemişsiniz eşyalar tıkış tıkış durmuyor herşey yerli yerinde...

sağlıkla , mutlulukla oturun şirin yuvanızda inşaAllah..

kıpkırmızı, ışıl ışıl banyon çok şeker çok şık..kırmızı paspas da hoş..

güzel günlerde kullanın cnm..

Back
X