• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Kuafr arkadasmdan gelorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sahiden yaaa soğuk hayvan acaba yağda soğukmudur:D neyse sen bana haber verirsin ona göre bende alırım çünkü yakında saçsız kalıcammmm püff

ya neden bilmiyorum ama saçlarım çok döküldü ve dökülüyo hala .azaldı bide.ay ne büyük sorun kadın olmak.şu kendimize harcadıımız zamanı başka şeylere harcasaydık ne olurduk acaba :D

hakkaten ya :D yılan yagı saçoın dokulmesınıde durduruoms

ozaman deniyim bende hemen alıyım.ne varsa doğada var sanırım.. bioxin falan hep kullandım ama bırakınca saç yine eskisine dönüyo hiç biri kalıcı diil.umarım bu yılan yağı çam terebenti iyi gelir canım sağol..

sacına bakım yap yarn bak yazıorum
ne kdr ii geldıını gorceksn
evınde yoksada al yanı
badem yagı 2çorba kasıgı ,2çorba kasıgı zeytınyagı ve 5damla kdr terebentın sakın terebentını cok koyma. bunları karıstır ellerinde diplerine masaj yaparak sür sonrada saçlarının tamamına 1 2 saat beklet yıka harıka olcak olmazsa gel yuzume tukur:D:D

tamam badem yağı alıyımda deniyim ozaman canım.inşallah iyi gelir yapınca sana haber veririm

arkadaşım esas kozmetik ürünler hiçbir işe yaramıyor daha berbat yapıyo bence bende çok denedim hermarkanın ama en sonunda bitkisel şampuanla ve bitkisel saç bakım yağıyla toparlıyorum saçlarımı aktardan aldığım saç bakım yağını 2 kullanışım ve saçlarım ipek gibi oldu..bence kozmetik ürünlere yanaşma.ve bir seferde kısa kestir kurtul ben anca öyle kurtuldum

Ay kızlar muhabbet süpermiş =)) Yılan yağı nasıl eldeki tüyleri kalın kıl yapsın? Saçlarınıza yağı sürmeniz maksimum 5 dakika sürer. Eğer 5dk.da eldeki tüyleri kıl yapacak güçteyse saçlarımızda 1-2 saat beklemeyle hepimizin ayı gibi olması lazımdı hihihi = ) Ben eldivenle ne zaman saçıma bir şey sürmeye kalksam saçlarım daha çok dökülüyor. Çünkü eldiven sert ve yapışıyor saçıma, sanki daha çok yoluyor saçlarımı. Yılan yağını ben de denemek istiyorum ama o kadar çok şey okuyorum ki yılan mı hint mi ceviz mi badem mi ne yağlar ne yağlar... Hangisini kullanacağımı şaşırdım. Zaten 2 tel saçım kaldı onu da deneme tahtası diye kaybedeceğim korkarım = )

o zamn yılan yağını saç uzatmak ve saç cıkartmak ıcın kullan
badem yagını zeytınyagıyla karstr kullan bu da sacların dipleri besler calılık verir parlatır..

ya bu yılan yağı hakkında iyi yorumlar yazmıyo bazı sitelerde.acaba bu yağları kullanmayı bırakınca yine saçlarımız kötü hale gelirmi.şimdi ben çamterebentini kattım şampuana bide bu yılan yağını masaj yapsam saçlarıma bişey olmaz dimi kalan diğer saçlarımı umarım kaybetmem

adreas başladınmı yılan yağına canım

off ben korkuyorum dökülür diye canım yaa.
çam terebenti inanılmaz döküyo saçımı sence kullanmayı kesmelimiyim???

istersen kes sen bılırsın ama yılan yagını ılk ben bı kullanıyım 1hafta gecsın sıze haber vercem nasıl olsa benım saçlar gttı gtcegı kdr:D:D

adreas bende iyi haberlerini bekliyorummmm. sabırsızlıkla hemde. olmazsa bende başlıcam yılan yağına yanlarım kel kaldı iyice puuuuf :(

:D:D kız üzülme walla yrn ilk işim sürmek olcak

tek destekçim sensin :D kuzenim bile yanların iyice kel kalmış dedi.. sarımsak nasıl gelir acaba yutucammı yoksa sürcemmi adreas

kızım sacına sarımsak fln sürme benden sölemesi yılan yagı varmı sızn evde suan

Back