Saç Bakım Ürünleri Kuafr arkadasmdan gelorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
of kızlar saçlarımın tel tel olduunu anlatmıstım biliosunuz
bguun kuafor arkadasıma gttım o yapmıstı saçlarımı sarı
neyse
gttım dedıkı bunun olması normal bn sana dedım yawas ywas açalım
yanmasın.
ben dınlemedım onu bakım yaparım dedım
neyse
o benım saçları sarı yaptı bı kaç gun sora tel tel oldu
bana dedıkı bunlar bole kalır senın tek yapman gereken ii markaların
bakım kremlerini uygulaman.. evde yapıcagın yağların hiç bi faydası olmaz
o yağlar sadece dipleri beslıo dedı...
bı kaç gune kadr bakım kremleri alıcam sizde önerirseniz sevinirim
fiyatlarıyla brlıkte...
şimdiden tesekkurler:teselli:

Ayne sey benimde basima gelmisti saclarim kuzu gibi olmustu,
ancak revlonun bakim spreyi var büyük sise heralde 500ml vardir yesil renk, fiyati heralde bi 55 ytl vardir.
Ama bana cok iyi geldi.

geçtimi pekiiiiiiiii?sennde tel tel mı oldu

hata tamamen arkadaşının sen nekdar ısrarla birden aç desende
o seni dinlememeliydi.ne yani o saç yandıktan sonra çok kötü olacağını bilmiyormuydu.hadi sen bilmiyordun ilk defa gelecekti başına.arkadaşın sana bunun iyi bir fikir olmadığını saçlarını yavaş yavaş açma konusunda seni ikna etmeliydi bence.ama olmuş olan artık hiç bişi fayda etmez ne yağ ne şampuan hiç bişi.aynısı benim başıma geldi kuaför mesleğinden anlamayan bir aptalın eline düştüm işte.aman yıllar önceydi saçlarım yandı lastik gibi oldu tarak girmiyordu neredeyse saçlarıma dokununca tuhaf oluyordum.herşey denememe rağmen düzelmedi hiç.sonra iyi bir kuaförle tanıştım bunun tek yolu saçlarını sürekli kestip diplerden sağlıklı saç gelmesi dedi.ben 2 yıl kıpkısa saçlarla dolaştım.hiçte fena değildi sonra saçlarım sağlığına kavuştu ve istediğim kadar uzattım.GEÇMİŞ OLSUN

cok haklısn bzde kuaforle karar verdık kesınlıkle boya yapmıcak 5ay . 5ay da her ay 2cm kestırcem kurtulcam

canım sen geçen gun saçını bırde neva colorla boyamıştın değil mi bak oda saçını mahvettı . kuaforunde ışguzar sanırım dığer arkadaşların dedigi gibi sen ısrar etsende arkadaşınsa yapmamalıydı. bunu bıkaç kere yazdım ama tekrar yazayım.
lımon tuzları varya hanı krıstal şeklinde. onlardan al bı avuç kadar erit ve oldukça soguk suya koy. saçını bunun içine sok beklet bekletebildigin kadar. sonrada yıne soguk suyla durula sadece. bu saçının kendini toparlamasını saglar bı surelıgıne. ama bunu sık sık tekrarlama.

tmm saol cnm benım... yalnız benım saçlar o neva clor la boyamadan once bole oldu

bende gliss in shea yağlı olan bakım yağını kullanıyorum..
gerçi saçımda boya yok fakat farklı çeşitleride var mesela teyzeminde saçı röfleli oda gliss sıvı yağını kullanıyo memnun.fiyatıda 7 ytl civarıydı sanırım.en kısa zamanda geçer inşallah..

elidorun saç bakım maskesini kullanıyorum,fiyatı 9 ytl civarında,saçı yumaşatıp besliyor...

inşallah geçer canım ya.. uzamasını sağlıycak bişeylerde yapıp hafif hafif kestirebilirsin en azından geçmesine yardımcı olur..

canım inşallh geçer..saçlarını uzatıcak bişey bulup azar azar saçlarının uçlarını kestirip o tel tel görünümünden kurtulabilirsin canım inşallah enyakın zamanda geçer..

yılan yağı zararlımı ya bende uygulıyım diyorum ama adı bile tiksindirmeye yetiyo birde biyerde okumuştum yanlışlıkla bir yerine deydiinde minik tüyler kıllara dönüşüomuş
memnun kalırsan benimlede paylaş çünkü son kuaför mağdurlarındanım canım..

yılan yağı uzatıomus cnm onu alıp haftada en az 3kere uygulucam uzarsa mesela ayda 1cm uzuomuşya oldu kı ayda 3 cm uzadı imkansız... neyse oldu dielim kesın ayda 2cm kestırırım

tmm cnm paylasırım senle bence zararlı deıldır cunku annemın arkadası demış acaip uzadı saçlarım falan .

eğer işe yararsa bende denerim canım ben şimdi çam terebentini kattım şampuana ama çok döktü ilk sefer diyemi anlamadım bide enteleyi duydum ama o sanırım zararlıymış riske hiç girmeyelim :) canım sen nolur ne olmaz saçına yılan yağını uygularken eldiven tak

aa bak bu konuda haklısın eldıven takmak lazım zaten ben o yaga dokunamam ya

uff ismi bile korkuttu beni sanki ama napalım artık.şimdi bu yağ yılandanmı elde ediliyo acaba :)

ay bende onu dedım neyse artık yok ya şaka yapıorum ben korkmam ama eldıvenle surerım farketmez
yarn diil ondan sorakı gun galıba gelcek yılan yagı 2gun sora ilk yaptıımda ne gbı bı etkısı olduunu solıcem
nasıl kokuodur acabaaaaaaaaaaaaaaaa öğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…