- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 28
2 ay kullandım hayir kırmadı bile:) hiçbir zararını görmedim ama alirken arka kismini okumakta fayda var belki uyarı vs vardır dikkatlice okuyup alalim bu tarz şeyleri:))Bana da atar mısınız ve saçlarınıza zarar verdimi nasıl ve ne kadar süre kullandınız ?
Atiyorum:)) hayir hic yıpratmadiiAy bana da atabilir misin merak ettim boyalı saçı da açıyor mu yıpratmıyor mu mu mu
Bu arada şikayet ederseniz haklısınız öyle bi haber okumuştum kuaförün yaptığı saçtan memnun kalmamıştı kadın şikayet etmişti mahkeme falan tazminat almıştı 10 bin kadar biseydi o neyse de kuaförün itibari 5 paralık olmustuTeşekkür ederim
Mantıklı düşünemiyorum su an bana çok iyi geldi bu fikir
Teşekkürler2 ay kullandım hayir kırmadı bile:) hiçbir zararını görmedim ama alirken arka kismini okumakta fayda var belki uyarı vs vardır dikkatlice okuyup alalim bu tarz şeyleri:))
Çok daha iyi olmuş. Yalnız saçların tel tel çıkıyor. Bu kadın fönu de iyi çekemiyor bence bir daha gitme buraya.Düzeltti kızlar böyle yaptı son durum bu
çok iyi anlıyorum mesela kaş değil. peki polis geldi mi bir işlem yaptı mı ? gerçekten çirkef karaktersiz kadınlardan nefret ediyorum
Saygısız ya çok geçmiş olsun size
sagolun sikayetciyim diye polislere soyledimGeçmiş olsun. Paçoz birine denk gelmişsiniz. Ne oldu sonra mahkeme falan açıldı mı?
200ne kadar ödediniz bu saça ona göre yorumlayacağım
Hakettikleri o aslindaBu arada şikayet ederseniz haklısınız öyle bi haber okumuştum kuaförün yaptığı saçtan memnun kalmamıştı kadın şikayet etmişti mahkeme falan tazminat almıştı 10 bin kadar biseydi o neyse de kuaförün itibari 5 paralık olmustu
Evde keratin set aldım onu yapacagim toplar o saçımiÇok daha iyi olmuş. Yalnız saçların tel tel çıkıyor. Bu kadın fönu de iyi çekemiyor bence bir daha gitme buraya.
Güzel bir kuaföre saçlarını kestir bence. Bir de herbatint marka boya var. Boynerlerde satılıyor. Pahalı ama kaliteli ve diger markalara gore bitkisel kalıyor. Tek renk veya 2 rengi karıştırıp sen kendin boya. (Her renk karışmıyor galiba onların önerileri var şu 2 rengi karistirabilirsin gibi ) tek renk ama parlak ve güçlü güzel gözüküyor saçlar.
Arkadaşım bana da atarmisinAtiyorum:)
Duz fon ceksin birde oyle bakin. Dalgali olunca yaniltici olabilirDüzeltti kızlar böyle yaptı son durum bu
Eskiye gore daha iyi bence.. sari yaptirmak istersen ne olursa olsun once sacini bir iki ton actir ki koyu saca acik sac kotu duruyoDüzeltti kızlar böyle yaptı son durum bu
Hangi sehirdesiniz?Düzeltti kızlar böyle yaptı son durum bu
İstanbulHangi sehirdesiniz?
Eski halimi bir görseydin.. O kuaförün saçımın üstündeki vahim deneyi ve benim sokak ortasında resmen ağlama krizim.aa sen valla benden de çok veriyomuşsun canım çok mu açık renk saçın? Bu arada benim kuaförüm öyle lüks biyer falan değil yani sıradan ufak biyer.. Memnunsan değer bence.. ben de eski kuaförlerimden çok çektim 5 yıldır saçım gürleşti resmen ipek gibi saçım var