• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförlerin algı bozukluğuı ve ustura

hepimiz en az bir kere yaşamışızdır heralde bunu,geçen yıl siyah saçlarımı açtırdım bişey olmaz diye diye saçımın içine etti adam, arkadaşımda siyahtan döndü saçlarında hiç hasar yok 1 sene geçti hala toparlanamadı saçlarım

bende kat attırmaktan bu yüzden korkuyorum istediğimi resim olarak göstersem dahi katmı dendi senin dediğini yapıyolar ilk, özenti mi bunlar ne zevksiz, kıromu ne anlamadım kat denilince böyle kesenleri ya, eskiden çok başıma gelmişti

valla 2 ay önce bi kuaföre gittiğimde uçlardan kısaltırken işte kat verdirdim hoşuma gitti ama denileni anlayan kuaför çok az ya,
ben gerçi ne olacaksa olsun amaaaan diye gittim. saçlarım belime kadar gelmişti omuzlarda kestirmek istiyordum zaten, o yüzden çok dert etmedim
aslında çok ayrıntılı anlatmak gerekiyor kuaförlere,
katların en kısasının boyu kulak altında olsun falan filan diye on saat konuşuyorum anca öyle.. kimbilir arkamdan neler diyorlardır :1: ama napim yani

valla 2 ay önce bi kuaföre gittiğimde uçlardan kısaltırken işte kat verdirdim hoşuma gitti ama denileni anlayan kuaför çok az ya,
ben gerçi ne olacaksa olsun amaaaan diye gittim. saçlarım belime kadar gelmişti omuzlarda kestirmek istiyordum zaten, o yüzden çok dert etmedim
aslında çok ayrıntılı anlatmak gerekiyor kuaförlere,
katların en kısasının boyu kulak altında olsun falan filan diye on saat konuşuyorum anca öyle.. kimbilir arkamdan neler diyorlardır :1: ama napim yani

iyi yapmışsın ya dır dır etmek lazım bu aralar kuaför arıyorum yine bol bol resim gösterip her açıdan dır dır edicem her hareketini takip edicem, kısa zaten saçlarım ufak bir hareketlilik için attırmak istediğim katı beceremezlerse ilk ben kafayı yerim sonra onları :23: :D

iyi yapmışsın ya dır dır etmek lazım bu aralar kuaför arıyorum yine bol bol resim gösterip her açıdan dır dır edicem her hareketini takip edicem, kısa zaten saçlarım ufak bir hareketlilik için attırmak istediğim katı beceremezlerse ilk ben kafayı yerim sonra onları :23: :D

aynen iyice irdele bakın şu kadar kısaltın burası çok kısalmasın vs vs vs dırdır yap, yoksa amaaan deyip kesiyorlar çat çat. makası ellerine alınca durdurabilene aşkolsun :)

aynen iyice irdele bakın şu kadar kısaltın burası çok kısalmasın vs vs vs dırdır yap, yoksa amaaan deyip kesiyorlar çat çat. makası ellerine alınca durdurabilene aşkolsun :)

ne makas aşkıysa:) sanki çim biçiyolar, bahçivanlar saki dal buduyolardı, bayramdan sonra kesin kestircem ah bakalım:31:

cnmm sürekli saçını yıkama dökülmeye başlar daha çok üzülürsün

konunu görünce birden benim 2-2 bucuk hafta önceki konum geldi aklıma bakabilirsin:3::53:
benim saçlarımda kuaför gazabına uğradı
belimde olan hiç bi işlem gerektirmeden dışarı çıktığım saçlarım fönle bile şekil almaz hale geldi
seni çokkk çok iyi anlıyorum ama malesef bu saç uzayabilen bişey ya hiç uzamasaydı:52:

Saçlarımı 1,5 sene önce kuaför azcik kısaltın dediğim halde kırpip biçtiğinden beri yılda 1 kez kuaföre gidip kırıklarını aldırıyorum o kadar...
Hatta kestirirken bakıyorum ne kadar kesiyorsun göster hayır o fazla deyip can can laf yarısına giriyorum :1:
Diyeceğim o ki, senin durumunu yaşamayan kadın yok gibidir...
Çaresi surekli gözünün kuaförde olması. İnan ki ellerine o makas ve usturayi aldıklarında gözleri donüyor.
Bütün sacı kırpip kel tavuğa benzetiyorlar insanı :1:

Bende kuaföre saçlarımı platin sarısına boyatmak için gittiğimde saçımı yeşil, kahverengi, kızıl karışımı bi renk boyayıp bide üstüne 'ooo sapsarı oldun ' demişti nasıl sinir oldum bide beğenmedinmi? diye soruyo tabikide beğenmedim deyip bağırdım çıktım.
Aksilik ertesi günde ablamın nişanı vardı saatlerce ağladım en sonunda başka kuaföre gidip boyatmıştım sarıya.
Şuan erkek kuaföre boyatıyorum saçımı çok güzel oluyo kadınlarda iş yok :)

Back