• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförlerin algı bozukluğuı ve ustura

canim ya uzuldum bnmde basima gelmisti. Ama yapacak bsy yok malesef :( gercekten en guzeli erkek kuaforler yapiyo.bnm uni okudugum ilce kucucuktu 3 tane kuafor vardi. 1 tane daimi kuaforum vardi orda. erkek ve mukemmel is cikariyodu ya.hatta okul bitti bnm dip boyam geldi yaptirmadim kmseye memlekette. Diplomayi almaya gidince yine ona yaptirdim boya kodlarini nasil yapacagmi hep ogretti o gunden beri kendi boyami kendm yaparim ailede herkesn sacinida ben boyarim.zaten hic kestirmem gecen bi kahkul kestiriyim dedm icine etti kadin smdi tokayla topluyorum hep onleri ama cok takmiyorum onemli olan boy. Sende ogren kendln yap bence

Geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim, bu bakımlar uzatır evet ama yine bir iki ayı alır adama dönmesi.
Ben gittiğim hiç bi kuaförün kesiminden memnun kalmıyordum taa ki tatil için gittiğim istanbulda bi erkek kuaföre kestirene kadar.
adam o kadar uğraştı ki ayrıca bir çok kişi de sordu kesimi nerde yaptırdınız diye çok mutlu olmuştum :) bi daha gidene kadar kestirmemeye karar verdim:)

o jiletli tarak saçları tiftik gibi yapıyor ben hep uyarıyorum dırek onları alıyolar ellerinee onla istemıyorum deyınce suratları değişiyo sanırım daha kolay oluyor onunla

o jiletli tarak saçları tiftik gibi yapıyor ben hep uyarıyorum dırek onları alıyolar ellerinee onla istemıyorum deyınce suratları değişiyo sanırım daha kolay oluyor onunla

Doğrudur kolaylarına geliyor zira 5 dk sürmedi saçımı doğraması.

ben de aynı dertten muzdariptim. en son gittiğim 4-5 kuaföre ayrıntılı anlatmama rağmen hepsi fiyaskoydu. biri saçlarımı kısacık yapmıştı diğeri de 70 li yıllardan kalma bi model kesmişti. yok dedim bir daha gitmeyeceğim. aylar geçti saçım çok uzadı. mecburen gittim ama ne kuaför aradım ne de model. mahalledeki kuaföre gittim, nasıl keseyim diye sordu. umutsuzca "küt ama çok hafif de kat verebilirsen ver" dedim. nasılsa anlatsam da anlamayacak diye düşndüğm için kafamdaki modeli anlatmadım bile.

sonuç: bir kaç tane kuaföre ayrıntılı anlatımlarım sonucunda gerçekleşmeyen saç sadece küt ama hafif katlı dediğimde ortaya çıktı. ama biliyorum ki tekrar bu şekilde kestirmek istediğimde kestiremeyeceğim.

Cok gecmıs olsun bunlar ellerıne makas ustura aldılarmı kendılerını nınja kaplumbaglar zannedıyorlar sen gene ucuz yırmıssın kat yapayım derken kıt kıt kesmemıs hepsını. Insanın karsısına bırkere cıkıyor adam gıbı kuafor onu buluncaya kadar maalesef gıttıgımız kuaforler kasap bızde kurbanlık koyunuz.

Konuyu okuyunca acaba benim kuzen mi burda o mu açtı dedim.
Pazartesi gittik bizde , onun kuaförüde onun saçlarının içine etti.
O da snn gibi dertli , kuzenimle gittik deseydi tamam dicektim.
Valla bir kuaforüm var herkesin başına ondan nasip etsin Allah.
Ne istersem o model çıkıyor.
Hatta o kadar güveniyorum ki bazen ben istemeden o yapıyor.
Sizede geçmiş olsun , insan gerçekten üzülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu yuzden bir kuafore gitmeden once sorup sorustururum, arastirip, tavsiye edilen, begenilen kuafore gidiyorum.

Kendinize Kuaför Seçin..
Sabit Olsun..

Senelerdir Aynı Kuaföre Giderim..
Oraya Gittiğimde Aynaya Bakmadan Bile Çıkarım..

Ay kızlar bende anlamıyorum Türkiye'dekileri geçen yıl izne gidince komşu kızı açmış gittim üç kat olsun dedim benim istegımle alakasız birşey kesti ikincisi kızımın saçını kesti önüne taktığı önlükte ne yarsa çoçuğumun bütün kıyafeti rengi değişti bende bağırınca alt tarafı 20 liralık tişört ve pantalon dendi ok dedim Cumartesi 400 liralık kıyafetle gelip saç yaptırcakdım iptal edin dedim kudurdular yedi kişiydik bir ısırmakdıkları kaldı şimdi ailemle bile konuşmuyorlar çokda tın

sürekli aynı kuaföre gıtsen ? o senı tanır sende onu sorun yasamassın dıye dusunuyorum
yazın bnmde basıma geldı saclarım cok uzundu kahkul ve sacımın ust kısmına hafıf kat verdrmek ıstedım toplayınca guzel dursun dıe kız aldı bnm upuzun sacları yarısından kat verdı ve cogunluk sacı almıs yukardan altlarıda ıncecık kaldı katlarıda duzgun kesemedı ıkı kat gbı druyodu saclarım
:19:

ahh ahh kaç kere kuaföre gidip de besleme gibi çıktığımı ben bilirim... hatta bir ara (o aralar gülben ergenin dadı dizisi meşhurdu) sadece biraz kısaltmak için gittiğim kuaför saçımı garip: bir şekle çevirip sonra bu sene bu model çok moda , gülben ergen saçıymış :37: diye çıktı işin içinden.. öğretmenliğim ikinci senesinde kısaltayım dedim kadın 5 numaradan hallice yaptı, öğrencilerim hiç beğenmedi :52: hatta bir tanesi öğretmenim takım (peruk) takın demişti :52: bir vahim durum da evlendiğim yaz yaşadım biraz kısaltayım dedim eşim aylarca sezercik kafa diye dalga geçti :52: bir daha kısaltır mıyım ? iyice uzatıp ondan sonra sadece uçlarından aldırma yöntemini kullanıyorum :)))

Ah ah bende de sayelerinde kuaför fobisi oluştu. Bayağıdır saçlarımı kestirmiyordum, daha doğrusu uçlarından ala ala belime kdar inmişti. Fön için gittiğim kuaförler uzun olmasına rağmen sağlıklı da duruyor derlerdi. Neyse dedim biraz şekil verdireyim buradaki sözde en iyi yere gittim(3 katlı filan randevuyla çalışan bir güzellik salonu, herhalde bu kadar ciddi bir yere de istediğmi anlatabilirim diye düşünmüştüm) Neyse adama dediğim arka tarafa dokunmayın sadece ön tarafa yüzüme dökülecek şekilde biraz kat verin. Ama ben sanki öyle dememişim, şu an saçım nlşamadığım bir modelde, artık buna model denebilirse. Dümdüz saçın fön çeker gibi ikiye ayrıldığını(hani kulak hizanızdan tutun üstte kalan saçları ayırın)işte o üstte kalan saçlar kesin ve bu önü katlı bir model oluyormuş. Tüm saçım boydan boya kat(kat da denmez öyle anlamsız iki boy var saçımda) kuaförden şok geçriip çıktım resmen. Sözde rahat kullanırım sandım şimdi topuzdan başka moden yapamıyorum. Elbette uzayacak ama ben bundan sonra nasıl toparlatacağım kime güveneceğim bilemiyorum. Mutlaka işini çok iyi yapan çok da iyi kuaförler vardır ama ben nasıl bulacağım onlrı bilemem.

Başlığın süper valla.. Konuyu okuyamadım kahvaltıya gitcem ama başlığına kesinlikle katılıyorum .

Bazı kuaförlerin gerçekten piskolojik sorunları var :53:

istediğin şekilde kesen bi kuaför yok zaten yani ben hiiiiiiç görmedim...
sen nasıl anlatırsan anlat kuaför kendi istediği gibi kesiyo...
bende uyuz oluyorum bu duruma...

ben de kat verdirmek için gittiiğimde beni resmen emo gibi yapmıştı kuaför, hani tepelerden kısa olur falan, altlar da senin dediğin gibi kedi tüyü gibiydi, hep yarım toplayarak gezdim açamadım saçımı falan, allahtan düzeldi.
şimdi de kuaför saç rengimin içine etti.

artık kuaföre sadece uçlardan azıcık aldırmak için gidiyorum, kesmeden önce ve keserken dırdır yapıyorum sakın kısaltmayın vs diye, sürekli gözüm aynada oluyor, o şekilde saçmalamalarını önlemeye çalışıyorum.

bundan sonra asla çok gerekmedikçe kuaföre gitmiyorum, bazı kuaförler sürekli boyalar arasında kaldıkları için beyin hücreleri yanıyor sanırım. saç bu, basit bi şey değil, dikkatli olmalılar!

Kızlarrr en iyisi erkekk kuaförlerrr:34: Bayanlarda çekememezlik mi desem ne desem güzeli çirkinleştiriyorlar.. Benim kuaförüm erkek 2 cm dedim dimi bir milim geçirmez.Kırıkları alır kestirdğimi kimse anlamaz bile:32:

nerde öyle kuaför ya darısı başıma vallahi bir bulsam saçlarımı adam ettircem

ben de kat verdirmek için gittiiğimde beni resmen emo gibi yapmıştı kuaför, hani tepelerden kısa olur falan, altlar da senin dediğin gibi kedi tüyü gibiydi, hep yarım toplayarak gezdim açamadım saçımı falan, allahtan düzeldi.
şimdi de kuaför saç rengimin içine etti.

artık kuaföre sadece uçlardan azıcık aldırmak için gidiyorum, kesmeden önce ve keserken dırdır yapıyorum sakın kısaltmayın vs diye, sürekli gözüm aynada oluyor, o şekilde saçmalamalarını önlemeye çalışıyorum.

bundan sonra asla çok gerekmedikçe kuaföre gitmiyorum, bazı kuaförler sürekli boyalar arasında kaldıkları için beyin hücreleri yanıyor sanırım. saç bu, basit bi şey değil, dikkatli olmalılar!

bende kat attırmaktan bu yüzden korkuyorum istediğimi resim olarak göstersem dahi katmı dendi senin dediğini yapıyolar ilk, özenti mi bunlar ne zevksiz, kıromu ne anlamadım kat denilince böyle kesenleri ya, eskiden çok başıma gelmişti

Back