o jiletli tarak saçları tiftik gibi yapıyor ben hep uyarıyorum dırek onları alıyolar ellerinee onla istemıyorum deyınce suratları değişiyo sanırım daha kolay oluyor onunla
Kızlarrr en iyisi erkekk kuaförlerrrBayanlarda çekememezlik mi desem ne desem güzeli çirkinleştiriyorlar.. Benim kuaförüm erkek 2 cm dedim dimi bir milim geçirmez.Kırıkları alır kestirdğimi kimse anlamaz bile
ben de kat verdirmek için gittiiğimde beni resmen emo gibi yapmıştı kuaför, hani tepelerden kısa olur falan, altlar da senin dediğin gibi kedi tüyü gibiydi, hep yarım toplayarak gezdim açamadım saçımı falan, allahtan düzeldi.
şimdi de kuaför saç rengimin içine etti.
artık kuaföre sadece uçlardan azıcık aldırmak için gidiyorum, kesmeden önce ve keserken dırdır yapıyorum sakın kısaltmayın vs diye, sürekli gözüm aynada oluyor, o şekilde saçmalamalarını önlemeye çalışıyorum.
bundan sonra asla çok gerekmedikçe kuaföre gitmiyorum, bazı kuaförler sürekli boyalar arasında kaldıkları için beyin hücreleri yanıyor sanırım. saç bu, basit bi şey değil, dikkatli olmalılar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?