ya bu kuaförlerin sorunu ne gerçekten
ben gitmiyorum kesime falan hiç biliyorum başıma gelcekleri kaç kere yandım zaten...
Allah sabır versin arkadaşım ne diyeyim başka
Kuaförlerin mesleki bir zaafı bu!
O makas , ustura ellerine geçti mi durduramıyorlar kendilerini.
Ben çok bilirim,resim gösterip bu modeli ya da bu rengi istiyorum dedikten sonra tamamen hayal gücüne dayalı bambaşka bir saçla karşılaştığımı.
Kuaför değiştirmemek gerek,seni bilen tanıyan birine gideceksin diyorlar da ahh o doğru adresi bi bulsak.
Bazı kadınalr çekemiyor biliyormusunuz
ben de kuaförzedeyim :S sacımın önüne kat yapın dedım.katlar çenemden başlasın dedım Allahımmmm demez olsaydım :S:S sacımın onunu o kdr sacma bişey yaptı kı anlatamammm :S bı taraf uzun bı taraf kısa abuk subuk bı kesım oldu nerdeyse kahkul gibi kısa yaptı manyak mıdır nedır yaa :S ordan cıktık sinirle baska kuafore gıttım ama yapılcak fazla bısı yok 3-4 ay bekle uzasın sonra duzeltelım dedi :S aylardır sacımın onunu tel tokayla tutturuyorum hani şu dolma dedıklerı model varyaoyle gezıyorum resmen yaa gerizekalı kuaforler :S bioblasın sacın uzamasını hızlandıran şampuanı cıkmıs yenı.onu bı dene ıstersen cnm cok gecmıs olsun her ne kdr kotu bır durum olsa da uzulme ne dertlerı var ınsanların..o yuzden fazla da takma kafana 2-3 aya uzar sen de duzelttırırsın :))
Aynı şey başına gelmiş birisi olarak söyleyeceğim tek şey uzadıkça uçlarından kestireceksin ki katlar eşitlensin ve daha dolgun görünsün. Malesef yapacağın başka birşey yok. Az ağlamamıştım bende saçımı öyle görünce
Kesinlikle katılıyorum ben bir süre uzattım sonra Allah razı olsun iyi bir erkek kuaföre denk geldim saçımı çok hoş bir kesim yaptı kat farkını kapattı hem dolgun gözüktü hem de çok kısaltmadı (nerdeyse belime kadar gelmişti saçım omzumdan). Şimdi hafif oval bir kesim her ay uçlarından aldırıyorum 1 cm kimse anlamıyor bile ve giderek daha dolgun gözüküyor kırıksız olması da çok daha sağlıklı oluyor.. Şu. an saçım uzun 10 cm daha uzasa bel kalça arası gelir heralde. (ama o abuk subuk katlı hallerimden nefret ediyordum saçım uzayana kadar fotoğraf bile çektirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?