Kızlar merhaba. Saçlarım uzun süredir siyah. Artık çok sıkıldım sıcak çikolata yapmak istiyorum. Kuaförler de maşallah soygun gibi saç açıyor.Kuaföre gitmeden evde siyah saçını açan var mı? Nasıl yapabilirim ne önerirsiniz? Mümkün olduğunca az yıpranmayla tabii ki bilmiyorumkismile
kuaföre gittiğinde de ister istemez yıpranıyor
kuaför malzemeleri satan yerlerde açıcılar var onlarla açanları biliyorum gerekli bakımı yaptıktan sonra o yıpranmayı en aza indirirsin.
slm ben mavi siyah saçımı bir haftada sıcak çikolata yaptım palettenin renk açıcısı var ilk onla boya kızıl oluyo sonrada açık kumarala tam rengi alyo kuafördeki kadar yıpranmıyo
slm ben mavi siyah saçımı bir haftada sıcak çikolata yaptım palettenin renk açıcısı var ilk onla boya kızıl oluyo sonrada açık kumarala tam rengi alyo kuafördeki kadar yıpranmıyo
ben kuaföre gitmeden kurtulmaya çalıştım yaktım saçlarımı.
bence parayı düşünme ve iyi bi kuaföre git yakıp çalı süpürgesi gibi yapma saçlarını. yazık olur. sonra benim gibi kısacık kestirmek zorunda kalırsın. daha yeni kendime geldi saçlarım ki hala da bi acayip bana göre aslında.
kızlar beyaz sabun var ya hani banyo yaparken kullandığımız. beyaz banyo sabunu katkısız, saçınızı yıkayın bununla çok karıştırmadan saç tellerini birbirine, akıtır. ama tabi bizim saçlar sabuna alışkın değil akıtır ama offf keçe gibi yapar, el ayak titrer yani panikten, ama akıtıyor. sakın açıcı sürmeyin kendiniz saça.
kızlar beyaz sabun var ya hani banyo yaparken kullandığımız. beyaz banyo sabunu katkısız, saçınızı yıkayın bununla çok karıştırmadan saç tellerini birbirine, akıtır. ama tabi bizim saçlar sabuna alışkın değil akıtır ama offf keçe gibi yapar, el ayak titrer yani panikten, ama akıtıyor. sakın açıcı sürmeyin kendiniz saça.