How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kuaföre gitmeden siyahtan kurtulanlar ??

Pluie

Her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
965
33
96
Afyon
Kızlar merhaba. Saçlarım uzun süredir siyah. Artık çok sıkıldım sıcak çikolata yapmak istiyorum. Kuaförler de maşallah soygun gibi saç açıyor.Kuaföre gitmeden evde siyah saçını açan var mı? Nasıl yapabilirim ne önerirsiniz? Mümkün olduğunca az yıpranmayla tabii ki bilmiyorumkismile

kuaföre gittiğinde de ister istemez yıpranıyor
kuaför malzemeleri satan yerlerde açıcılar var onlarla açanları biliyorum gerekli bakımı yaptıktan sonra o yıpranmayı en aza indirirsin.

slm ben mavi siyah saçımı bir haftada sıcak çikolata yaptım palettenin renk açıcısı var ilk onla boya kızıl oluyo sonrada açık kumarala tam rengi alyo kuafördeki kadar yıpranmıyo

slm ben mavi siyah saçımı bir haftada sıcak çikolata yaptım palettenin renk açıcısı var ilk onla boya kızıl oluyo sonrada açık kumarala tam rengi alyo kuafördeki kadar yıpranmıyo

Alla alla nasıl o renk çıktı ki mavi siyahtan akannehir Saçlarım mavi siyahken paletteyi bende kullandım ama hiçbir etkisi olmadı delikafadulden

Pluie cnm ben saçlarımı koyu kahve'den lorealn hamur açıcısıyla açtım ve saçlarımn yapısında büyük bir değişiklik olmadı boshayallersmile

ben kuaföre gitmeden kurtulmaya çalıştım yaktım saçlarımı. :delphin:

bence parayı düşünme ve iyi bi kuaföre git yakıp çalı süpürgesi gibi yapma saçlarını. yazık olur. sonra benim gibi kısacık kestirmek zorunda kalırsın. daha yeni kendime geldi saçlarım ki hala da bi acayip bana göre aslında.

kızlar beyaz sabun var ya hani banyo yaparken kullandığımız. beyaz banyo sabunu katkısız, saçınızı yıkayın bununla çok karıştırmadan saç tellerini birbirine, akıtır. ama tabi bizim saçlar sabuna alışkın değil akıtır ama offf keçe gibi yapar, el ayak titrer yani panikten, ama akıtıyor. sakın açıcı sürmeyin kendiniz saça.

beyaz sabun akıtır akıtmasına ama saçımızın nem dengesini altüst eder. o da pek sağlıklı bi yöntem diil..

kızlar beyaz sabun var ya hani banyo yaparken kullandığımız. beyaz banyo sabunu katkısız, saçınızı yıkayın bununla çok karıştırmadan saç tellerini birbirine, akıtır. ama tabi bizim saçlar sabuna alışkın değil akıtır ama offf keçe gibi yapar, el ayak titrer yani panikten, ama akıtıyor. sakın açıcı sürmeyin kendiniz saça.

Canım denedim. Boya akmadı ama saçımın bütün parlaklığı gitti daha kötü oldu :(

Teşekkür ederim kızlar.
Duruece deneyeceğim onu teşekkürlerr olumunekankayizsmile

Back