kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

evet:))) kol bacak sırt göbek bikini bölgesi bel...hepsi hepsi var:)))) acımıyo ama:)..belli bi süre sonra uyuşuyosunuz:)))

Benim gittğim çoğu yerde komple ağdanın içinde tüm bacak, koltuk altı ve genital oluyor çoğunda kol bile yok nasıl kompleyse.

evet:))) kol bacak sırt göbek bikini bölgesi bel...hepsi hepsi var:)))) acımıyo ama:)..belli bi süre sonra uyuşuyosunuz:)))

siz istanbulda değilsiniz sanırım

Benim gittğim çoğu yerde komple ağdanın içinde tüm bacak, koltuk altı ve genital oluyor çoğunda kol bile yok nasıl kompleyse.

evet burda da öyle,bu kadar küçük bir komple ağda bile en kötü yerde 30 lira istanbulda

Son düzenleme:

aynen benim gittiklerimde de öyle. ve 60 tl tutuyo sizler kopmleye kaç veriyosunuz kızlar:?

siz istanbulda değilsiniz sanırım

evet burda da öyle,bu kadar küçük bir komple ağda bile en kötü yerde 30 lira istanbulda

O gene iyi 30 lira ben de İstanbul'dayım evime yakınlardaki kuaföre gidiyorum genital ile tüm bacak 45 sadece. Ağda için de uzak yere gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası zaten yağ bile sürse yapış yapış bir an önce eve gidip üzerimdeki kıyafeti değişitmek istiyorum. Bir de normal bir semtte oturuyorum yani öyle lüks bir yerde değil lüks yerlerdeki kuaförler burdan daha ucuz sinir oluyorum.

ben ankara dayım burdada aynı

yazdığınızı unutup kendi kendinize cevap verdiniz galiba:1:

O gene iyi 30 lira ben de İstanbul'dayım evime yakınlardaki kuaföre gidiyorum genital ile tüm bacak 45 sadece. Ağda için de uzak yere gitmeyi gözüm yemiyor açıkçası zaten yağ bile sürse yapış yapış bir an önce eve gidip üzerimdeki kıyafeti değişitmek istiyorum. Bir de normal bir semtte oturuyorum yani öyle lüks bir yerde değil lüks yerlerdeki kuaförler burdan daha ucuz sinir oluyorum.

istanbulda nerdesiniz acaba ilçe olarak?

canım etlik tarafı cokta memnunum güzel yapıyor o deri altında kalanları bile cıkarıyo ustalıkla

ben dikmendeyim ama kayınvalidem o tarafta. kuaför isminide verebilir misin canım. çok teşekkür ettim cevap için:16:

Naptınız kızlar 60-70 de neee:53:
İstanbulda oturuyorum, komple 25 tl.
Kaşla bıyıkla falan komple 35 verdim en fazla,
ondan fazlasını vermedim hiç. Kuaförleri değil
ağda salonlarını tercih edin. Hem ucuz hem daha
temiz yapıyorlar işlerini.

ben 65 e yaptırdım.üstünden bide kendim gitmek şartıyla.kısa olanları almadı.sonra üstüne bide ben kendim temizledim.o şkeilde 65 lra.anaaaammmmmmm kazıklandım mı ne:(((

ben 65 e yaptırdım.üstünden bide kendim gitmek şartıyla.kısa olanları almadı.sonra üstüne bide ben kendim temizledim.o şkeilde 65 lra.anaaaammmmmmm kazıklandım mı ne:(((

Bir de kendin yapacaksan niye kuaföre gidiyorsun ki öyle saçmalık mı olur?
3-5 tel kalsa kadın iple onları bile temizliyo sağolsun:16:

Back