cnm ben gebzedeyim-kocaeli yani... Uzunsa kısaltma zaten cnm sonra alamıayabılırler kısaları,,15 günde çıkar cnm en az 10 gün rahatsın ama söliyim .bir de ağdanın çeşitine bağlıdır.burda yapılan daha geç çıkıcakmışa benziyor.kadın bezsiz aldı.ayrıyetten konyadaki daha çabuk gelıoyrdu gerçi daha 4 gun oldu ama bakalım
canım o kuaförün inisiyatifine kalmış birşey... Ben konya'dayken gerdirmeyi ben yapardım ama burda kadına ben gerdiriyim isterseniz dememe rağmen ben halledrim cnm dedi..gayet profesyonel çalıştı ben çok memnun kaldım
canım ilk gidişinde de diğer gidişlerinde de fazla uzatmadan git.. tüylerin alınabilecek kıvama gelince gitmelisin fazla uzunken gidersen çok acır ve ağda işlemi de zor olur fazla kısayken gidersen de tüylerin hepsi alınmaz..
ben de ilk zamanlar kendim yapamıyordum sonradan alıştım artık hiç kuaföre gitmiyorum üstelik kendim alırken daha az acıyor.. üç dört gittikten sonra değil de biraz daha çok gittikten sonra kendin alabilecek hale gelirsin diye düşünüyorum..
stres yapma rahat ol şimdi jilet nedeniyle tüylerin fazla sertleşmiş olacağından biraz canın yanacaktır. ben hiç kullanmadım ama buradan okuduklarım kadarıyla emla adındaki uyuşturucu kremi kullananlar var ağda öncesi öyle bir şey de yapabilirsin.. umarım yardımcı olabilmişimdir
bende yarın gitcem.. iki kez aldırmıstım ben.. ilki super almıstı.. ama ıkıncı gıttıgım yer öldürdu resmen hanı su roll on gıbı agdalar varya onlarla almaya çalıştı kac senedır jıletle aldıgım yerı.. öldüm resmen.. 1 saati geçkin surdu.. hepsını alamadı derımı tahrıs ettı
Gebze de eski çarşıda Kibele'ye gitmeye başladım cnm bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve çok memnun kaldım
cok tsk ederim cnm sagol
gebzede nerede oturuyorsun
Gebze de eski çarşıda Kibele'ye gitmeye başladım cnm bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve çok memnun kaldım
hijyene önem veren bir kuaföre gitmelisin ondan sonrası dert değil rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?