kuaföre bikini bölgesi için giden yada gitmiş kızlar bi bakar mı???

gebzede hangi kuaföre gidion tavsiye edebilicegin bi yer var mı cevap yazarsan sevinirim

canım sen hangi semttesin hangi kuaförde aldırıon

Gebze de eski çarşıda Kibele'ye gitmeye başladım cnm bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve çok memnun kaldım

ya bende ilk gidişimde baya çekinerek gitmiştim 1-2 sene önce başlamısştım ama zorlandım gitmeye ben acıdan değilde utanmaktan öldüm:) sonra alıştım tabi şimdi git direkt yat ama sonuç çok güzel oluyor hatta ilk gittiğim günün akşamı süper bi ödül aldım: gidemeyen arkadaşlara duyrulur...

bu krem o kadar işe yarıyomu gerçekten?

Ben 2 yıldır gidiyorum ve hala kendim alamıyorum bikini bölgesini
Çok canım yanıyor
Ama baya azaldı

bende yarın gitcem.. iki kez aldırmıstım ben.. ilki super almıstı.. ama ıkıncı gıttıgım yer öldürdu resmen hanı su roll on gıbı agdalar varya onlarla almaya çalıştı kac senedır jıletle aldıgım yerı.. öldüm resmen.. 1 saati geçkin surdu.. hepsını alamadı derımı tahrıs ettı

canım birazda şans işi ben gide gele kardeş olduk kızla çok güzel alıyor kalanlarıda cımbızla alıyor

Ben 23 yaşıma kadar ağda sürememiştim hiç bir bölgeye... Ama kardeşimin düğününde vakitsizlikten kompleye gitmek zorunda kalmıştım titreye titreye... O gün bugün 1 yıl oldu, her ay 1 defa komple ağda yaptırıyorum ve çok memnunum. Temiz, hijyenik bir kuaför olduktan sonra, çok daha rahat oluyor tavsiye ederim.

makineyle bikini bölgemi aldım jiletten farkı yok en iyisi kuaför

Bende gitmek istiyorum ama çekiniyorum doğrusu bide yırtılmalar falan oluyormuş korkmaya başladım ama böylede olmuyo kii
Bide Ramazan olduğu için bi sorun olur mu orucum flan bozulur mu ki .s.s

bnde gidicem ama çekiniyorum işte bide hijyen nasıldır nereye gitmeliyim bikemiyorum ki..

kızlarr o kadar rahat oluyosunki hele bu yaz sıcağında rahat ediyor insan bende ilkinde ablamın tavsiyesiyle gittim sonra alıştım hep gidiyorum ve iyiki gitmişim bide gittiğim kuafördeki kızın eli hafif çok güzel alıyor çok canım yanmadı hep jilet kullanıyodum ne kadar sıktı şimdi azaldı kökü zayıfladı daha cnaım yanmıyo bi başladınızmı bırakamazsınız bide gebzede ağdanın fiyatını sormuşsunuz 20 tl ye alıyolar ben ranaya gidiyorum ordaki kız güzel alıyor ve hijyenik morarma felan olyo diyolar ya o işi biliyor öle morarma dayanılmıcak acı hissetmiyorum sadece kızarıyor tertemiz mis gibi oluyor

Bende alanyadaki kuaförüme sormuştum oda 20 tl demişti
Gidicem bu ara inşş cesaretimi toplayıpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…