ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben
cevp verecek kimse yok muhala cevap bekliyorummm
tatlım ben farketmiyo die okudum.içi aynı sonuçta sen hangisini seviosan onu al
arkadaşlar bişey sorucam,
bende bu sinemaki maskesini yapmaya başlıyacam,hatta kaynattım ama çıkan suyu hiç gözüm tutmadı
yaa kıpkırmızı su çıktı,içime sinmedi açıkçası,bende onu attım yeniden kaynattım...
bu sefer daha az sinemaki koydum,bu seferde sarı bi su çıktı meydana ama bu biraz daha kullanılır gibi
acaba sizdede böyle oluyo mu,suyun rengi normal mi?? cevaplarsanız çok memnun olucam arkadaşlar....
bence normal 1 çay bardağına bir tutam sinemaki benimde sarı koyu sarı olmuştu sanırım bemiks de katınca daha koyu olmuştu heralde malum oda sarı
bence normal 1 çay bardağına bir tutam sinemaki benimde sarı koyu sarı olmuştu sanırım bemiks de katınca daha koyu olmuştu heralde malum oda sarı
çok sağol çok teşekkür ederim :)
şuan yaptım kafamda havlu sarılı oturdum netin başına:)
vakit geçsin diye oyalanıyorum...ben bütün suyu yedirdim saçıma,baya ıslak yani,doğru yapmışımdır umarım...tam süre ne kadar acaba,saçta ne kadar beklemeli??
yarım saat diyende var 4 saat diyen de ama ben münkün değil 4 saat duramam böyle...bi 45 dk bekletir yıkarım...siz ne kadar bekletiyosunuz?
evet yarım saat diyen var 3.5 - 4 saat bekletin diyen var 3 -4 saat bekletene bişi olmadıysa sizde ne kadar bekletirseniz bende 1 saat filan durdu sanırım bi çar bardağı banada çok gelmişti her yerimden akmıştı yarın bende yapcam bir çay bardağından daha az yapmayı düşünüyorum banyoda kafama boca etcem. sarmamıştım ben tokalamıştım sadece ama sarmak daha iyi saçlarınıza uzun uzun uzun uzamalar
kızlar turplu su nasıl yapılıyor yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?