Bence ara verdigin dönemde boyama saclarini. Asil uzadigi zaman o zaman biliyorsun. O 2 haftalik sürede saclarini hic ellemesen bence daha iyi. Ben bakim yapmayi bile düsünmüyorum. Sadece yikayacagim bi de uclarina kirilmasin diye krem ve gliserin sürecegim o kadar. Diplerine dokunmayacagim. Hem dinlensin hem uzasin.
haklısın canım bende öyle dülşünüyorum
10 gün sonra falan bırakıcam kürü
yaklaşık 1 ay dinlensin artık saç sonra cesaret edebilirsemmart sonu gbi boyucam
hergün yıkama huyunu da bi bıraksam tam iyi olucak
Ara verdim ben, saçım hiç uzamamış ya, ense hala 32, normal uzamasını da mı durdurdu bu kür? Umarım arada beni çok şaşırtacak şeyler olur.
inşallah tatlım..ben de ara verdim biliyorsun gripten dolayı..bakalım eğer uzama olursa bu arada devam edeceğim..yok olmazsa başka bir küre geçeceğim artık..
her saça yaramıyor zaten..
bir de sinameki nasıl barsakta tembellik yapıyorsa saçta da yapabilir diye düşünüyorum ben..
bir de en son yaptığımda kürü çok kuruttu saçları ve çok dolaştı saçlarım..bir de anormal dökülmüştü en sonuncusunda..
inşallah tatlım..ben de ara verdim biliyorsun gripten dolayı..bakalım eğer uzama olursa bu arada devam edeceğim..yok olmazsa başka bir küre geçeceğim artık..
her saça yaramıyor zaten..
bir de sinameki nasıl barsakta tembellik yapıyorsa saçta da yapabilir diye düşünüyorum ben..
bir de en son yaptığımda kürü çok kuruttu saçları ve çok dolaştı saçlarım..bir de anormal dökülmüştü en sonuncusunda..
peki sinamekili olan karışımı nekadar tutmak lazım saçda nezman yıkaylaım saçımızı ???:26:
bepanthen' mi yoksa bemixmi saça daha iyi gelir. uzaması için . ..
Ara verdim ben, saçım hiç uzamamış ya, ense hala 32, normal uzamasını da mı durdurdu bu kür? Umarım arada beni çok şaşırtacak şeyler olur.
bepanthen' mi yoksa bemixmi saça daha iyi gelir. uzaması için . ..
peki sinamekili olan karışımı nekadar tutmak lazım saçda nezman yıkaylaım saçımızı ???:26:
4-5 saat tutsan yeterli canım...
9. kürümüde yaptım bugün
1 tane kaldı sonra bırakıcam
tam 1.ocak yılın ilk günü başladımıştım bütün yıl saç bakımı yapcam demekki
Bütün yıl sinameki kokacaksın
sevgilim bi süre sonra kokuya daynamayıp kesin terketti beni
ama gerçektem çok ağır bi koku ben yaptıktan 3-4 gün sonra bile yıkarken kokusu çıkıyo
haftaya son bi daha yapmıcam
peki uzadımı ??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?