Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

Yarın yapamazsam cuma, umarım iyi haberlerle gelirim, arada hiç birşey uygulamayacağım. Sadece uçlara nemliyken gliserin düşünüyorum. Uygulamadan sonra ölçeceğim, bir de yeni başladığımda. Umarım uzar da emeklerim boşa çıkmaz. Ensemdeki saç iki hafta önce 32 cmdi

Son düzenleme:
Ara verdim ben, saçım hiç uzamamış ya, ense hala 32, normal uzamasını da mı durdurdu bu kür? Umarım arada beni çok şaşırtacak şeyler olur.

Ara verdim ben, saçım hiç uzamamış ya, ense hala 32, normal uzamasını da mı durdurdu bu kür? Umarım arada beni çok şaşırtacak şeyler olur.

inşallah tatlım..ben de ara verdim biliyorsun gripten dolayı..bakalım eğer uzama olursa bu arada devam edeceğim..yok olmazsa başka bir küre geçeceğim artık..
her saça yaramıyor zaten..
bir de sinameki nasıl barsakta tembellik yapıyorsa saçta da yapabilir diye düşünüyorum ben..
bir de en son yaptığımda kürü çok kuruttu saçları ve çok dolaştı saçlarım..bir de anormal dökülmüştü en sonuncusunda..

Canım, sen kaç kür yaptın daha?Ben bugün 5.'yi yaptım. acaba belli bir zamandan sonra bende de kuruluk olurmu dedim.Dikkat etmek lazım

Ay bende de çok döküldü en sonuncusunda, moralim öyle bozuldu ki Normalde benim saçlarım ya iki ya üç tel dökülür yıkamalarımda. 2 günde bir sarımsaklı şampuan ile yıkayacağım.

9. kürümüde yaptım bugün
1 tane kaldı sonra bırakıcam
tam 1.ocak yılın ilk günü başladımıştım bütün yıl saç bakımı yapcam demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…