• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim[/QUOTbenimde bi sorum olcak size,
ben bayram için saçımı boyatıcam,boyadan sonrada küre başlacam ama korktum şimdi boyanın rengini açmaz dimi,zaten cins bi saçım var boya tutmuyo,anca boya koruyucularla koruyabiliyorum boyanın rengini,hiç kullanmasam 1 ayda boyadan eser kalmıyo saçımda çok sinir oluyorum bu duruma.neyse bide şu badem yağı ne kadar koyuyoruz tam olarak suyun içine ???

Son düzenleme:
Ceren... Ben 2 kere kuLLandım fakat suan icin renginde bi sorun OLmadı ama cok kullanan arkadasLar rengin acıLdığını söyLüolar bnce denemende fayda var en azından bayrama kadar denemeLisin badem yağını 1 tatLı kaşığı kullanıyorm.. cok memnunum kokusunda bi sorun hissetmiyorum. Umarım benimde herkes gibi sacLarım uzar :/ Denemek hic bisey kaybttirmez 6 7 hafta kadar deneyecğm uzama olrsa iLk buraya yazarım :1closedeyes:

kızlar benim bu yıl mezuniyetim var ama geçen hafta saçlarımı kestirmek zorunda kaldım çok yıpranmıştı:( bunu uygulayacağım ben de sene sonuna kadar uzar inşallah daha 7-8 ay var

merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim[/QUOT

bisey sorcam ben günaşırı yapmıorum yanlıs mı yapıorum yani :1no2: ne zaman haftada bir e dusurcez bırı yardımcı olsa?*

evet indefini japongülü ne yazdıysa o
hergün yapma sakın hatta bizde 3 ay yapıp 15 gün ara vereceğiz
sen sadece japongülünün mesajlarını oku canım

yahu denemediğim yol kalmadı yaglar sampuanlar vitamnler hiç bişe olmadı sacımda röfle vardı temzlesn diye kulak hizası kestrdm bir ayda boynuma geldi hafta da 3 kez ampulleri karıstırdım bde mecit efendi kullandm ama ynede daha hızlı olmaları gerekiyor.bugn bu uygulamaya basladım sinamkyi hiç duymamıstım tam olarak denleni yaptım sampuana da cam terebent koydum bunuda 3 kez yapıcam bakalım sonuc ne olucak:)gelsmeleri yazıcamkaydirigubbakcemile2

benim 2 aylık bebeğim var..emziriyorum...ben de denesem bir zararı olur mu acaba?...emzirdiğim için herşey iyi gelmeyebilir diye düşündüm....

benimde 3. uygulamam saçlarımın güçlendiğini hissediyorum ama dökülme problemim vardı o hala devam ediyor.bu kürü uygulamadan öncede zaten dökülüyordu.sonuç olarak saçlarım daha yumuşak ve canlı

sinameki çok uzatıyor ama ben sadece bir çay bardagına bir tutam sinemaki ve iki tastlı kaşıgı zeytinyagı kullanıyorum çok faydasını gördüm 2 ayda çok uzadı

sacları dökülen arakdslara sinamekili tarifin yanında birde sarımsaklı sampuanı yapmalarını tavsiye ediyrm ben bu karsıımın icine birde evigen koyuyorum saclarım dökülmez bu hafta 2.kürümü yaptım 5hafta yapıp bırakıyorum dinlendiriyorummm

benim 2 ay oldu ama saçım benlime gelmedi:2: normal uzamandan biraz fazla uzadı... tam ölçemiyorum ama sanırım haftada 1 cm uzadı...

ben 4 kez yaptım şimdiye kadar arkadaşlar.
tek sorun aşırı kepek yaptı nedenini anlamadım.
hiçbiriniz de kepek problemi olmamış sadece bende sanırım bu problem :(

Back