size biorgensi tafsiye ederim benimde saçlarımı saolsun kuaför arkadas fazla kesti bu biorgensi denedim ve çok güzel uzattı tafsiye ederim
biorgense ne ? nasıl uygulucaz saça?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size biorgensi tafsiye ederim benimde saçlarımı saolsun kuaför arkadas fazla kesti bu biorgensi denedim ve çok güzel uzattı tafsiye ederim
merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim[/QUOTbenimde bi sorum olcak size,
ben bayram için saçımı boyatıcam,boyadan sonrada küre başlacam ama korktum şimdi boyanın rengini açmaz dimi,zaten cins bi saçım var boya tutmuyo,anca boya koruyucularla koruyabiliyorum boyanın rengini,hiç kullanmasam 1 ayda boyadan eser kalmıyo saçımda çok sinir oluyorum bu duruma.neyse bide şu badem yağı ne kadar koyuyoruz tam olarak suyun içine ???
merhaba arkadaşlar msnim çalındığı için ve bilgisayarım olmadığı için uzun zamandır size katılamıyordum nihayet artık burdayım tarifi tekrar vermemi istemişsiniz yazıyorum her konuda yardımcı olmaya çalışırım 1 çay bardağı suya bir tutam sinameki koyun 3-4 dakika kaynatın içine badem yağı ve bepanthen ampul karıştırın ılıkken diplere sürün,ben başımı öne eğip parmaklarımla sürüyorum böylece üstüme de damlamıyor 5-10 dk. sonra uçlara doğru tarıyorum hem masaj gibi oluyor kan dolaşımı hızlandığı için daha iyi emiyor .yarım saat sonra yıkıyorum .genelde ilk zamanlar gün aşırı yapıyorum sonra haftada bire düşürüyorum bu kadar saç renginde değişme demişsiniz bu da açık renklerde olabilir ama çok kalıcı değildir .bu bakımı birçok müşterime tavsiye ettim kimseden şikayet almadım zararlı olacağını sanmıyorum .böyle olacağını düşünseydim zaten burada yazmazdım herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim[/QUOT
bisey sorcam ben günaşırı yapmıorum yanlıs mı yapıorum yani :1no2: ne zaman haftada bir e dusurcez bırı yardımcı olsa?*
yarım saatten fazla bekletmemek gerek yahu yoksa dökülüyo...