• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförden saç uzatacak formül

canım senin belkide ondan çok etkili olmuştur benim o kadar bekletecek zamanım yok neyse saol bi türlü aktara gidip alamadım alınca deneyeceğim inşallah saolun kızlar deneyince sonuçlarını yazarım

arkadaşlar bu formülü haftada birden fazla yapsak bir zararı olur mu? dün bu formülü ilk defa yaptım saçımda birçok işlem olduğu için banyodan sonra saç kremi sürmeden tarayamazdım. dün neredeyse krem sürmeme bile gerek kalmamıştı. saçı uzatır mı bilmem ama benim gibi yıpranmış saçlarınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim.

ben 4haftadır kullanıorm çok hafif açtı biraz ama ben çok memnunum :teytey:zemuszemus:teytey: daha fazla açsa keşke zaten saçlarımın rengine bayılıorm dhan bi hoş oldu hihoyyythihoyyyt ama kesinlikle uzatıo hemen uyguladıktan sonra bile fark edio ya inanılmaz bişi kafamçokkarıştı

:lepi:alkisalkisalkis

ben 4haftadır kullanıorm çok hafif açtı biraz ama ben çok memnunum :teytey:zemuszemus:teytey: daha fazla açsa keşke zaten saçlarımın rengine bayılıorm dhan bi hoş oldu hihoyyythihoyyyt ama kesinlikle uzatıo hemen uyguladıktan sonra bile fark edio ya inanılmaz bişi kafamçokkarıştı

canim sen kacinci denemede uzama farkettin sacinda kaydirigubbakcemile3

merhabalar... bende başlamayı düşünüyorumda suyu kaynatıp içine mi atıcaz?? baştan 2 snimi kaynatıcaz kaç dk durck??

benimde bu hafta 2. yapışım oldu kızlar bende memnunum ama çok sabırsızım ondan galiba sürekli aynaya bakıyorum eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3 şu an göğüs hizamda saçlarım belime gelene kadar devam edicem zemuszemus saçların rengini açıyo bende çok memnunum bu açıdan opuyorumnanaktan bide sabırlı olsam çok iyi olcak eyvahedigeldismile

bende sabirsizim ya her an bakiyorum sacima benimkiler kisa dirsek hiizama gelsin yeter bana

benim şu an 4 parmaktan fazla uzadı 5. de yaptım her yapıştan sonra fark edio ki eminim sizin daha fazla uzar olumunekankayizsmile benim saçları çok zayıf ona rağmen bu kadar uzattı ve çok sağlıklı görünüo rengi bi başka parlıo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan annem sinir olur normalde böyle bakım işlerine falan ama oda dio kızım bu bakımı yapalı saçların kuvvetlendi çok hoş görünüo die :teytey::dance::dance::teytey:

benim şu an 4 parmaktan fazla uzadı 5. de yaptım her yapıştan sonra fark edio ki eminim sizin daha fazla uzar olumunekankayizsmile benim saçları çok zayıf ona rağmen bu kadar uzattı ve çok sağlıklı görünüo rengi bi başka parlıo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan annem sinir olur normalde böyle bakım işlerine falan ama oda dio kızım bu bakımı yapalı saçların kuvvetlendi çok hoş görünüo die :teytey::dance::dance::teytey:

bende farkettim her seferinde benim saçım 1 cm uzuyor benimde kuvvetlendi rengi bile daha hoş oldu yaa çok sevdimmopuyorumnanaktan

sanki benim ilk denemede azcikta olsa fark var belkide psikolojik ama bir ay boyunca yapcam birazda kasinti var uzamaya isaret olsa gerek

canımm inş hala cvp yazıosundur,ben bugün 2.yi yaptım umarım işe yarar ama benm saçıma sanki az gelio heryerine gelmiyor gibime geliyor sizdede böle mi oldu yoksa ben mi sürmeyi bilemedem??????

Back