Attırdım bir kez ve ciladab sonra yeşerdi okadar zor geliyorki uzamasını beklemek bu renkten kurtulmakkestirmene gerek yok tatlım kıyma saçlarına sonra uzatmak işkence.. cila attır kuaförde beş dk bir şey ve pahalı bir işlem de değil..
Attırdım bir kez ve ciladab sonra yeşerdi okadar zor geliyorki uzamasını beklemek bu renkten kurtulmak
Baştan söyledim oysaki küllü olmasın sakın yeşermesin diye yok küllü diil korkma yeşermezdedi ama yeşerdi işte haftaya flan alttan bi tutamda boya denetcem karamel tonlarında eğer tutarsa komple boyatayım diyorum keşke saçlar ayda 1cm yerine 10 cm uzasa dimi cnm negüzel olurdu hatalarımızıntelafisi çok daha kolay olurdu ozamanya hiç sorma ben de aynı durumdayım malesef.. ama o küllü atmış cilanı ondan yeşermiştir sıcak bir renkle yapsın sen zaten yeşilliği alcak bir cila at dersen anlar bence..
Baştan söyledim oysaki küllü olmasın sakın yeşermesin diye yok küllü diil korkma yeşermezdedi ama yeşerdi işte haftaya flan alttan bi tutamda boya denetcem karamel tonlarında eğer tutarsa komple boyatayım diyorum keşke saçlar ayda 1cm yerine 10 cm uzasa dimi cnm negüzel olurdu hatalarımızıntelafisi çok daha kolay olurdu ozaman
Uzun saçı çok sevdiğim için kırıklara pek aldırış etmiyordum aslında:)ztn şuan saçım yeşerdiği için bikaç ayda bir kestirip o renkten kurtulmam lazım dolayısıyla kırık olma ihtimali pek yok:)Boya vs tamam da kırıklar ile nnasıl başa çıkıyorsunuz :)
Aslında 2 cm de olsa olur:) valla canım seni çok iyi anlayabiliyorum bende daha öncesinde komple yakmıştım saçımı ve 2 yıl uzamasını beklemek zorunda kaldım senin saçının nekadarı yanık durumda çokmu yanınca hiçbişekilde boya tutmuyo ztn ve seneye yaza benim düğünüm var bu yeşeren yerlerin bitmesi lazım ama hesaplarıma göre ayda 1 cmle bitmiyor malesefbidaha asla açtırmam canım elimde kalır saçlar bgn bikaç kusföre gittim yeşil değil saçın dedi bikaç boya sonra rengi oturur sadece açıldığı için donuk duruyor dediler anlamadım bense beyaz ışıkta yeşil görüyorum ((
Benimde işte dibimde 6-7 parmak var sonrası yeşil bencede turuncu olması daha iyi yeşil çok tuhaf görünüyo haftaya gidip bi tutamda boya denetmeyi düşünüyorum kuaförümde bikaç boyadan sonra renk oturur yeşil flanda diil diyo ama bakalım yinede ben o açılan kısımlardan kurtulmak istiyorum inş saçlarımız çabuk uzarda kurtuluruz hemencecik:)canım benim dipten 4 5 parmak kadar sonrası feci durumda.. ben de sürmem asla bir daha.. yeşillik turuncu olmasından iyidir tatlım ya hem akar o bir iki boyama sonrasında da oturur renk..
Benimde işte dibimde 6-7 parmak var sonrası yeşil bencede turuncu olması daha iyi yeşil çok tuhaf görünüyo haftaya gidip bi tutamda boya denetmeyi düşünüyorum kuaförümde bikaç boyadan sonra renk oturur yeşil flanda diil diyo ama bakalım yinede ben o açılan kısımlardan kurtulmak istiyorum inş saçlarımız çabuk uzarda kurtuluruz hemencecik:)
Bende şimdi biton yağ sürdüm kafama bekliyorumhabire birşeyler sürüyorum ben uzamazsa yuh artık..
Anladım canım olsun kırığın cok yoksa yüzeysel kırık alma yöntemini deneyebilirsin evde hatta kendinde kat verip filan kesebilirsin çok pratik videolar var. Ki ben aylardır kesim için kuaföre gitmediiimm elim yatkın böyle şeylere sanırımUzun saçı çok sevdiğim için kırıklara pek aldırış etmiyordum aslında:)ztn şuan saçım yeşerdiği için bikaç ayda bir kestirip o renkten kurtulmam lazım dolayısıyla kırık olma ihtimali pek yok:)
Tarif için çok teşekkürler japongulu uzun zamandır uyguluyorum bu formülü ve etkisinide gördüm ama bi sorum var karışımı fıs fıslı bi kutuya koyuyorum ve sıkarken yüzüme falanda bulaşıyo yüzümde veya karışımın değdiği yerlerde kıl çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?