Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım
ben 7 yıldır hem özel bölgeme hem bacaklarıma kuaförde ağda yaptırıyorum ilk gittiğimde bende çok utanmıştım ama kuaföründe deneyimliyse seni bir şekilde rahatlatıyor mesela ben ilk ağda yaptırdığımda iç çamaşırımı tamamen çıkarmamıştım :):)ikinciyi yaptırırken üzertine kağıt havlu örtmüştüm aldığı yerler,i kapatıp devam ediyodu 3.de alıştık zaten birbirimize muhabbetle hiç anlamadan bitti :):) benden tavsiye önce araştırıp muhakkak hijyenik bir ortam bul ve mümkünde hep aynı insana yaptır işlerini
kolay gelsin sana merak etme ağda ya alıştığın zaman jiletten kurtulduğuna dua ediceksin
Valla ben hamama gidiyorum yaklaşık 1 senedir,bir arkadaşım tavsiye etti.Ona bir şey olmadığını görünce rahatlıkla gittim.Utanma oluyor ama sonra hatta pis dolaşmak daha utanç verici olduğunu algılıyorsunkaydirigubbakcemile2Evde kendimde alıyorum,önceden alamazdım biraz azaldı ve kalınlığı gitti.Kaç sene jiletle bir bütündüm çünkü.Neyse evde de çamsakızı olanlarından alıyorum,besleyebilir ama azaldığını gçrüyorum ben.Bezle uğraşamam,duşa giriyorum şipşak.Bazen de hamamhihoyyyt[/QU merhaba cnm nereye gidiyosun izmirde hamama daha dogrusu hamamın kendi elemanımı yapıyo.teşkr
valla ben hamama gidiyorum yaklaşık 1 senedir,bir arkadaşım tavsiye etti.ona bir şey olmadığını görünce rahatlıkla gittim.utanma oluyor ama sonra hatta pis dolaşmak daha utanç verici olduğunu algılıyorsunkaydirigubbakcemile2evde kendimde alıyorum,önceden alamazdım biraz azaldı ve kalınlığı gitti.kaç sene jiletle bir bütündüm çünkü.neyse evde de çamsakızı olanlarından alıyorum,besleyebilir ama azaldığını gçrüyorum ben.bezle uğraşamam,duşa giriyorum şipşak.bazen de hamamhihoyyyt
ayyy ben çok korkuorm kızlar ama aldırmakta istiorm napıcam bilmiorm. Bir arkadaşımda benim gibi yıllarca jilet kullanıodu, bir gün aldırmak istemiş alt komşusu kuaförmüş gitmiş ona etim kopuodu resmen çok kanadı dedi o günden beri korkuorm. Bnm ki yıllardır jilete alışık evlendim o zmn bile aldırmadım ama yazın bikini falan giyiyoruz kaymak gibide olsun istiorm orası.
ne kadara yaptırıyosun
Ayyy ben çok korkuorm kızlar ama aldırmakta istiorm napıcam bilmiorm. Bir arkadaşımda benim gibi yıllarca jilet kullanıodu, bir gün aldırmak istemiş alt komşusu kuaförmüş gitmiş ona etim kopuodu resmen çok kanadı dedi o günden beri korkuorm. Bnm ki yıllardır jilete alışık evlendim o zmn bile aldırmadım ama yazın bikini falan giyiyoruz kaymak gibide olsun istiorm orası.