• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuaförde malum bölgeyi aldıranlar bi bakarmısınız :)

Ama sen yine de git ne demişler temizlik ırandan gelir :D akşam Türk Malı 'nı izleyenler anlar :D
Şaka bi yana biraz utanç verici fakat kesinlikle 3 ay ense yaptırıcı bir durummm...

bende onceden kuaforu tercıh ederdım ama artık tercıh etmıyorum yurtta kalırken bır arkadasım hıjyenık bır yer dıye bıldıgımız bır yere yaptırmıstı daha sonra kızarıklık kasıntı basladı oturamaz oldu drye gıttı mıkrop kapmıs kız acıdan oturamıyordu bıle bırıncı etken bu oldu bırakmamı ıkıncı etkende artık evımdeyım kendım rahatca yapabılıyorum yurtta kalabalık ortak yasamda mumkun degıldı yapmak ama gıdıceksende cok cok temız bır yere gıtmelısın hıcte utanma hatta ben utanıp sıkılıyordum ılk basta kadın bana bır laf soyledı soke oldum zaten acsana ne utanıyorsun ben gunde kac tane goruyorum bılıyormusun demıstı kopmustum delikafadulden bırde ben hep boyle bacak ayırma ıncık cıncık hersey meydanda tarzı yapıllıyo sanıyordum ama oyle olmamıstı oda ıcımı rahatlatmıstı sen sadece yatıyorsun ust tarafı bıtırıyo daha sonra hafıf bacagını acıp bırazda yardımcı olarak alt tarafları bıtırıyo bır yere alıstınmı zaten sonra sıkıntı cekmıyorsun

ooooh mis gibi olduuuuuuuuuuuum :lepi:

bugun zor bela gıttım aldırdım başta çok utandım ama sonra bı açtım tamaaaaam:smiley-cool:

zaten o acıyı hıssedınce utanmayı falan unuttumakannehir

ama varyaaaa yıktım ortalıgı bagıracam diyedelikafadulden

senın kadar bagıran olmadı dıyo kadınsırnaşık şey

Ben 18 yaşındayım salı günü gittim ilk defa o bölgeyi aldırmaya çok utanıyodum gitmek için de bayağı bi savaştım kendimle ve utangaçlığımı yenmek için..işin tek zor tarafı iç çamaşırını başka birinin yanında çıkarmaktı daha sonra ağdayı yapacak olan kız cesaret verdi utanacak bişey yok çok normal dedi hemde hiç acımadı gayet rahattı bundan sınra hep kuafördeyim evde uğraşmaya değmez diyorumhihoyyyt

slm canım
ben 7 yıldır hem özel bölgeme hem bacaklarıma kuaförde ağda yaptırıyorum ilk gittiğimde bende çok utanmıştım ama kuaföründe deneyimliyse seni bir şekilde rahatlatıyor mesela ben ilk ağda yaptırdığımda iç çamaşırımı tamamen çıkarmamıştım :):)ikinciyi yaptırırken üzertine kağıt havlu örtmüştüm aldığı yerler,i kapatıp devam ediyodu 3.de alıştık zaten birbirimize muhabbetle hiç anlamadan bitti :):) benden tavsiye önce araştırıp muhakkak hijyenik bir ortam bul ve mümkünde hep aynı insana yaptır işlerini

kolay gelsin sana merak etme ağda ya alıştığın zaman jiletten kurtulduğuna dua ediceksin

merhaba canım 7yıldır kuaföre gıdıorum demıssın ama hııc mı azalma olmadı ? 7yılda sonucta baya azalması lazım sır agda ılee kafamçokkarıştı

Valla ben hamama gidiyorum yaklaşık 1 senedir,bir arkadaşım tavsiye etti.Ona bir şey olmadığını görünce rahatlıkla gittim.Utanma oluyor ama sonra hatta pis dolaşmak daha utanç verici olduğunu algılıyorsunkaydirigubbakcemile2Evde kendimde alıyorum,önceden alamazdım biraz azaldı ve kalınlığı gitti.Kaç sene jiletle bir bütündüm çünkü.Neyse evde de çamsakızı olanlarından alıyorum,besleyebilir ama azaldığını gçrüyorum ben.Bezle uğraşamam,duşa giriyorum şipşak.Bazen de hamamhihoyyyt[/QU merhaba cnm nereye gidiyosun izmirde hamama daha dogrusu hamamın kendi elemanımı yapıyo.teşkr

valla ben hamama gidiyorum yaklaşık 1 senedir,bir arkadaşım tavsiye etti.ona bir şey olmadığını görünce rahatlıkla gittim.utanma oluyor ama sonra hatta pis dolaşmak daha utanç verici olduğunu algılıyorsunkaydirigubbakcemile2evde kendimde alıyorum,önceden alamazdım biraz azaldı ve kalınlığı gitti.kaç sene jiletle bir bütündüm çünkü.neyse evde de çamsakızı olanlarından alıyorum,besleyebilir ama azaldığını gçrüyorum ben.bezle uğraşamam,duşa giriyorum şipşak.bazen de hamamhihoyyyt

ya yanlış nereye yazmışım pardonn

gayet gusel alınıyor sir agdayla basla ilk aldırdıgında dahi hepsi gidiyor..utanma konusundada basa cıkamadıgım zaman bende oyle yada boyle gittim sonra rahatlıgı gorunce artık hayatta kendim ugrasmam hem zaten karsıdakide kadın nolcak ya

Her tarafımı aldırıyorum. Kuaföre de gidiyorum ara ara malum bölgeyi alamıyorum diye. Fahiş fiyat alıyorlar fakat değer yani o güzelliğe. kaydirigubbakcemile3 Kıllara ölüm! :kızgın: Çok üzgünüm çoook :roflol:

Ayyy ben çok korkuorm kızlar ama aldırmakta istiorm napıcam bilmiorm. Bir arkadaşımda benim gibi yıllarca jilet kullanıodu, bir gün aldırmak istemiş alt komşusu kuaförmüş gitmiş ona etim kopuodu resmen çok kanadı dedi o günden beri korkuorm. Bnm ki yıllardır jilete alışık evlendim o zmn bile aldırmadım ama yazın bikini falan giyiyoruz kaymak gibide olsun istiorm orası.

Evet ya ne kadara alıolar acaba? Bende yanıma ona göre para alıp gideyim. Bacaklarımla dahi uğraşmak istemiyorum. Bıktım yani birde bacaklarım çok uzun ikisini almak koca bir günümü alıo, bende bir gün birini ertesi gün birini alıorm.

ayyy ben çok korkuorm kızlar ama aldırmakta istiorm napıcam bilmiorm. Bir arkadaşımda benim gibi yıllarca jilet kullanıodu, bir gün aldırmak istemiş alt komşusu kuaförmüş gitmiş ona etim kopuodu resmen çok kanadı dedi o günden beri korkuorm. Bnm ki yıllardır jilete alışık evlendim o zmn bile aldırmadım ama yazın bikini falan giyiyoruz kaymak gibide olsun istiorm orası.

cnm bornovada var iyi biri bilmiyom hangi semtdesin?bi dene istersen

ben 17 yaşındayım erkenden ağdaya başladım jilet hiç kullanmadım ama tüy dökücü kullandım şimdi düzenli ağdaya gitmeye başladım 15 e alıyolar azaltıyoda daha yumuşak çıkıyo ama geçenlerde herzamanki kuaförümden başka bi kuaföre gittim oda 15 e aldı ama çok uzun sürdü canımı çok yaktı ve o aldıktan sonra o bölge siyahlaştı çok taktım şimdi buna kafayı...mafoldumben

Ayyy ben çok korkuorm kızlar ama aldırmakta istiorm napıcam bilmiorm. Bir arkadaşımda benim gibi yıllarca jilet kullanıodu, bir gün aldırmak istemiş alt komşusu kuaförmüş gitmiş ona etim kopuodu resmen çok kanadı dedi o günden beri korkuorm. Bnm ki yıllardır jilete alışık evlendim o zmn bile aldırmadım ama yazın bikini falan giyiyoruz kaymak gibide olsun istiorm orası.

ayyyyy canıııııııııım sakın korkmaaaa ben varya acıya ınanılmaz dayanıksızım oyle cıglıklar attımkı kuafor kımse senın kadar bagırmadı bu gune kadar dedı..

ama garantı verıyorum oyle ınananılmaz acılar vermıyo

hııııc korkma hıc ben gıttıysem herkes gıdebılır :D

o bolgeyı 20 tlye aldırdım ben tek orası

Back