- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
ben dis gorunusune kafayi takan kendini mutsuz eden biri degilim inanin. ama bayagi bayagi minibuscu ensesi var suan bende! ne kdar sinir bozucu oldugunu tahmin bile edemezsinizÜzgünüm tavsiyem yok amabu durumdan ötürü yerle yeksan oluşunuza inanamiyorum. Büyütmüyor musunuz?
Kızgın olmakta haklısın ama kökü sende. Değer mi bu kadar kendini harap etmene? Çok şık, çok güzel şapkalar bereler var. Tak onlardan geç. Zaten uzar 3-4 aya. Bahara uzamış olur. Kanser olup saçları dökülenler ne yapsın. Geçici dertler için üzmeyin tatlı canınızı ne olurben dis gorunusune kafayi takan kendini mutsuz eden biri degilim inanin. ama bayagi bayagi minibuscu ensesi var suan bende! ne kdar sinir bozucu oldugunu tahmin bile edemezsiniz
Allah başka dert vermesin20 yildir ayni kuafore giderim ve boya bakim gibi islerimi kendim hallettigim icin sac kesim yaptiririm sadece. 20 yildir memnun olmadan ciktigimi hatirlamiyorum.
ancak son gittigimde enseyi kazimasini istemistim, uzarken bicimsiz uzuyor diye...yanimda 2 yasinda oglum da vardi ve bizim isimiz cok uzun surdu cocuk huysuzlandi filan ne keserken ne kestikten sonra dogru durust bakamadim bile sacima odaklanip. zaren kuaforum de bu defa ayna tutup gosterme tenezulunde bile bulunmadi.
eve geldim aynada baktim ve beynimden kaynar sular dokuldu. sacimin arkasi bildiginiz subay trasi!
ben ozellikle kisaltmamasini,sadece enseyi trasla temizlemesini soyledigim halde sacim (kendim kessem kesinlikle daha iyi yapardim) inanilmaz amator bicimde kesilmis ki gozlerime inanamadim.kuaforu arayip agzima geleni saymayi dusundum ama gel duzeltelim derdi en fazla,duzeltmek icin daha da rezil edecegini bildigimden hic aramadim.
ayrica ayni sacma kesimi (hep asimetrik kestiririm bir yan uzun diger yan kisa) kisa tarafta da surdurmus, sadece bir tarafi cene hizasinda birakilmis subay trasi gibi dusunun suan sacimi.
mutsuzluktan olecegim! aynaya bakmak istemiyorum bakkala cikmak istemiyorum. copleri verirken bile apartman gorevlimizle krailsmamaya calisiyorum esimin yuzune bakamiyorum adam azicik sevmeye kalksa kaciyorum sanki bana uzuluyoe da ondan sefkat gosteriyor gibi algiliyorum psikolojim alt ust oldu kendimi iyi hissetmek icin gidip tek kelimeyle rezil oldum. daha da onunden gecmem o kuaforun ama, suan bu mutsuzluk ve ozguven kaybimi nasil duzeltecegimi bilmiyorum.
kurtarilabilir mi onu da bilmiyorum, kaynak vs yaptirmayi dusundum ama hem minimum 4 cm uzunlugunda sac gerekiyormus (bendekiler 1 cm bile yoktur) hem zaten isten cikarildim
param yok butce ayiramam oyle birseye.
sac bantlari takiyorum ama enseyi kapatmiyor onlarda, on tarafi kurtarihor ama arkadan mahalle bakkali kafasina sac banti takmis gibi rezalet duruyor.
bu kdar kisa sac kurtarilabilir mi? en azindan kendimi daha iyi hissedebilecegim cozum var midir? tesetture mi girsem peruk mu taksam modundayim suan. annem ara kuaforu soyle diyor, ben onunla ugrasmak istedigime emin degilim.
her turlu oneriye acigim. ne yapabilirim de kamufle edebilirim cok masraf etmeden? bu gibi soeunlari duzeltebilecek kuaforler var midir?
Aklıma bi çocukluk anım geldi şimdi siz böyle anlatınca20 yildir ayni kuafore giderim ve boya bakim gibi islerimi kendim hallettigim icin sac kesim yaptiririm sadece. 20 yildir memnun olmadan ciktigimi hatirlamiyorum.
ancak son gittigimde enseyi kazimasini istemistim, uzarken bicimsiz uzuyor diye...yanimda 2 yasinda oglum da vardi ve bizim isimiz cok uzun surdu cocuk huysuzlandi filan ne keserken ne kestikten sonra dogru durust bakamadim bile sacima odaklanip. zaren kuaforum de bu defa ayna tutup gosterme tenezulunde bile bulunmadi.
eve geldim aynada baktim ve beynimden kaynar sular dokuldu. sacimin arkasi bildiginiz subay trasi!
ben ozellikle kisaltmamasini,sadece enseyi trasla temizlemesini soyledigim halde sacim (kendim kessem kesinlikle daha iyi yapardim) inanilmaz amator bicimde kesilmis ki gozlerime inanamadim.kuaforu arayip agzima geleni saymayi dusundum ama gel duzeltelim derdi en fazla,duzeltmek icin daha da rezil edecegini bildigimden hic aramadim.
ayrica ayni sacma kesimi (hep asimetrik kestiririm bir yan uzun diger yan kisa) kisa tarafta da surdurmus, sadece bir tarafi cene hizasinda birakilmis subay trasi gibi dusunun suan sacimi.
mutsuzluktan olecegim! aynaya bakmak istemiyorum bakkala cikmak istemiyorum. copleri verirken bile apartman gorevlimizle krailsmamaya calisiyorum esimin yuzune bakamiyorum adam azicik sevmeye kalksa kaciyorum sanki bana uzuluyoe da ondan sefkat gosteriyor gibi algiliyorum psikolojim alt ust oldu kendimi iyi hissetmek icin gidip tek kelimeyle rezil oldum. daha da onunden gecmem o kuaforun ama, suan bu mutsuzluk ve ozguven kaybimi nasil duzeltecegimi bilmiyorum.
kurtarilabilir mi onu da bilmiyorum, kaynak vs yaptirmayi dusundum ama hem minimum 4 cm uzunlugunda sac gerekiyormus (bendekiler 1 cm bile yoktur) hem zaten isten cikarildim
param yok butce ayiramam oyle birseye.
sac bantlari takiyorum ama enseyi kapatmiyor onlarda, on tarafi kurtarihor ama arkadan mahalle bakkali kafasina sac banti takmis gibi rezalet duruyor.
bu kdar kisa sac kurtarilabilir mi? en azindan kendimi daha iyi hissedebilecegim cozum var midir? tesetture mi girsem peruk mu taksam modundayim suan. annem ara kuaforu soyle diyor, ben onunla ugrasmak istedigime emin degilim.
her turlu oneriye acigim. ne yapabilirim de kamufle edebilirim cok masraf etmeden? bu gibi soeunlari duzeltebilecek kuaforler var midir?
Üzgünüm tavsiyem yok amabu durumdan ötürü yerle yeksan oluşunuza inanamiyorum. Büyütmüyor musunuz?
Çok kısaldıysa ne yapıcak ki düzeltme derken daha çok kısaltır nasıl bir model istediniz bilmiyorum ama kış artık şapka kullanırsınız üzülmeyin bu kadar kökü sizde nasılsa uzucaktır saçınız.
Kızgın olmakta haklısın ama kökü sende. Değer mi bu kadar kendini harap etmene? Çok şık, çok güzel şapkalar bereler var. Tak onlardan geç. Zaten uzar 3-4 aya. Bahara uzamış olur. Kanser olup saçları dökülenler ne yapsın. Geçici dertler için üzmeyin tatlı canınızı ne olur
Ne kadar kötü kesilmiş olursa olsun sırf saçınızı saklamak için tesettüre girmeyi düşünecek kadar demoralize olmanız normal değil. Bu ara biraz sıkıntılı huzursanız ondan bu kadar takmışsınızdır. Boşverin ayrıca dediğiniz kadar kötü olduğuna da inanmam hiçbir kesim o kadar feci olamaz
Sac bu yahu uzar illaki kökü siz de bu nasıl büyük bi depresyondur
Sacınızın arkasını göstermemiş ama yanını nasıl görmediniz önünüzde de mi ayna yoktu o kısum değşik geldi
Kuaförden bişey yapmasını beklemeyin maximumu dediğiniz gibi gel düzeltelim olur e yapacagını yapmış zaten nasıl nereyi düzeltsin konusarak anca belki rahatlarsınız
Sacınıza da kış geldiği için cesit cesit sapka bere takın bi süre
Enseye değil de daha 3-4 cm saç olan yerlere çıtçıt takabilirsiniz ya kaynak yaptırabilirsiz
Yani bi tarafı uzun bi tarafı kısa şeklinde değil de küt saçmış gibi eşitlenebilir
Ense kısmı kamufle edilir perde gibi yani
Sac bu uzar ne kadar abartmissiniz. Tamam kesimi begenmemeniz ve moralinizin bozulmasini anlarim ama olusturduguz arabesk dram cok komik. Cocuklu bi kadinsiniz biraz daha olgun davranin bence.
haklısın, çabuk uzuyor allahtan. tek kulağına değişik küpeler tak, marjinalliği artır. hemen uzayacaktır ama. istediğinle alakası yok, 2. resimle de alakası yok.gercekten abartiyor muyum?