kuafor sorunu

Bence sizin psikolojiniz bozuk. Sizinle birlikte yaşayan insanlara Allah kolaylık versin. Başka sorunlarınız var mutlu değilsiniz sanırım. Bu bir dert olarak buraya yazılacak bir konu değil. Ben sizi yermek için yazmıyorum.Gerçekten yardımcı olmak için yazıyorum. Tedavi olun. Yada gerçekte sizi üzen böyle mutsuz olmanızı sağlayan nedir derinlerinde. Oturun bir düşünün.

kendi arkadaşlarım sevgililerine! çat çut saçını kestiriyor ve çok yaratıcı şekilde saçlarını kullanabiliyor. eminim saçınız çok çok güzeldir. farkında olmadan stresli bir dönemde saç kestirmiş olup beğenmemişsinizdir. bence harika modeller yapıp kendi saçınızı tekrar sever ve yeniden özgüveninizi yükseltebilirsiniz. veya saçımla uğraşamam ben diyorsanız bere şapka takabilirsiniz. üzülmeyin üzüldüğünüze değmez bir saç için
eşinizden de kaçmayın canımmm :KK53:

Bence haklisiniz bende olsam sizin kadar belki daha fazla üzülürdüm yardim alın vs. Demişler psikolojik bisey yok ne alaka
Ama kökü sizde bunu düşünün bu hep böyle sürmeyecek geçici bi dönem hızlı uzatan ürünlere göz atın derim

Bence sizin psikolojiniz bozuk. Sizinle birlikte yaşayan insanlara Allah kolaylık versin. Başka sorunlarınız var mutlu değilsiniz sanırım. Bu bir dert olarak buraya yazılacak bir konu değil. Ben sizi yermek için yazmıyorum.Gerçekten yardımcı olmak için yazıyorum. Tedavi olun. Yada gerçekte sizi üzen böyle mutsuz olmanızı sağlayan nedir derinlerinde. Oturun bir düşünün.
biraz fazla onyargili degil misiniz? herkesin oldugu kadar benimde hayatimda sorunlar tabiki var ancak cok sukur mutsuz degilim, guzel hir evim iyi bir esim ve saglikli bir evladim var hamdolsun. goruntuye cok onem veren biri olmamama ragmen bu durumdan gercekten cok etkilendim.abarttigimi dusunmuyorum acikcasi aynaya baktiginizda kendinizi bu halde gormek ne demek bilemezsiniz inanin. 20 yildir ayni kuafore gidiyorum 10 yildir da ayni sac modelini kestiriyorum kendimi o kadar alismisim ki oyle gormeye, birden subay trasi gorunce moralim cok ama cok bozuldu.
kendi arkadaşlarım sevgililerine! çat çut saçını kestiriyor ve çok yaratıcı şekilde saçlarını kullanabiliyor. eminim saçınız çok çok güzeldir. farkında olmadan stresli bir dönemde saç kestirmiş olup beğenmemişsinizdir. bence harika modeller yapıp kendi saçınızı tekrar sever ve yeniden özgüveninizi yükseltebilirsiniz. veya saçımla uğraşamam ben diyorsanız bere şapka takabilirsiniz. üzülmeyin üzüldüğünüze değmez bir saç için
eşinizden de kaçmayın canımmm :KK53:
en buyuk derdim arka enseler, sapka taktigimda enseler kapanmiyor ki, sal, balikci yaka kazaklar ve bandanayla halletmeye calisicam bakalim

Bence haklisiniz bende olsam sizin kadar belki daha fazla üzülürdüm yardim alın vs. Demişler psikolojik bisey yok ne alaka
Ama kökü sizde bunu düşünün bu hep böyle sürmeyecek geçici bi dönem hızlı uzatan ürünlere göz atın derim
arkadaslar bir kac urun onerdi onlari deneyecegim simdi, insallah bir an once uzar gercekten cok sikinti su hali cunku.

Benmde basima boyle bisey gelmisti sacin altini kazimis saclarimi topladigim zaman alt kabak gibi cikiyodu:)) daha kucuktu yasim o zamanlar gidip tabiki kuafore sen ne yaptin diyemedim zaten desem de sac ekecek degildi ya neyse uzadi gitti zaten cok sıkmayin caninizi alttan toplayin ustten toplayin bir sekilde olur ben de bu faciayi cok yasamis biri olarak soyluyorum

arkadaslar bir kac urun onerdi onlari deneyecegim simdi, insallah bir an once uzar gercekten cok sikinti su hali cunku.
Ben seni anlıyorum.Birak senin başına geleni cevremde sacini kestirdiği icin pisman olup bunu kafaya takan bir cok insan oldu, biz kadinlar icin anormal bir durum degil bu...Ben sana turp suyunu oneriyorum,internetten araştırabilirsin, yakin bi arkadasim turp suyuyla kisa zamanda uzatmıştı saçlarını...

Fotoğraflara baktım. Evet istediğiniz model değil ancak kendinizi bu kadar üzeceğiniz kadar kötü olmamış inanın. Ben böyle kısa modelleri severim. Hem tahmin ettiğinizden daha kısa sürede içinize sinecek bir boya gelecektir. Haftada bir iki yağ bakımı yaparak uzama sürecini hızlandırabilirsiniz.

yapmasını istediğiniz şeyde kazıma işlemi yok ki. siz yanlış anlatmışsınız gibi geldi. ama son hali o kadar kötü değil yani kimse anlamaz ki.

kuaför saçımı kötü kesti diye bir defa ağladım. onda da 18 yaşındaydım. düşünün yani şu anki halinizin mantıksızlığını.

benim esim uzun sacli, hemde oyle boyle degil beline kadar geliyor saclari, esim sever kisa saci bayanda, hatta kazit enseleri yanlari fikri de ondan geldi, ama boyle birseyi o da beklemiyordu, uzulme askim cok ta kotu degil dedi ama farkindayim o da cok rahatsiz sadece beni daha fazlauzmemek icin yorum yapmiyor.

yapmasını istediğiniz şeyde kazıma işlemi yok ki. siz yanlış anlatmışsınız gibi geldi. ama son hali o kadar kötü değil yani kimse anlamaz ki.

kuaför saçımı kötü kesti diye bir defa ağladım. onda da 18 yaşındaydım. düşünün yani şu anki halinizin mantıksızlığını.
ikinci resimde attim, alt kisimda ense kismi kazinmis istedigim modelin, ustteki saclar kazinmis bolumun uzerine dokuluyor

bu fotoğrafları göstermiş miydiniz?
yani kuaför kafasına göre bişeyler yapmış gibi duruyor. ama dediğim gibi başkası anlayamaz.
tabiki gosterdim ve anlattim, bu gune kadar hep istedigimi yapabildigi icin de acikcasi takip etme kontrol etme geregi dahi duymadim ben 3-4 ayda hir duzenli sac kestiririm cunku o beni cok iyi bilir artik bende onu

X