Kuaför sorunsalı

Çok çok uygun olmus seninki. Tesettur sektoru biraz daha pahali biraz kaliteli en uygun kuafor bile 300 liradan basliyor yani kafadan sadece benim iki gunluk basim 700 tl tutacak.

Çok çok uygun olmus seninki. Tesettur sektoru biraz daha pahali biraz kaliteli en uygun kuafor bile 300 liradan basliyor yani kafadan sadece benim iki gunluk basim 700 tl tutacak.
Yani benim nişan başım ücretsizdi. Gelinliği aldığım yerde kuaför de vardı ve gelinbaşı ve ya nişan başını kendileri yapacaklarını söylediler
(nişan dediğim kına)
Bende nişan başı istedim ve saçım makyajım şahane olmuştu. Yani para verip yaptırdığım yerden çok daha güzeldi. Makyajı yapan Arap bir makyözdü. Düğünde yaptırdığım porselen makyajdan çok daha kaliteli bir makyaj yaptı. Eğer İstanbul Avrupa da isen sana yerini söylerim

Gelinbaşım ise yine çok güzeldi 300liraya yaptırdım porselen makyaj ile beraber
2,5sene önce

7 sene önce 1300 verdim kuaföre üstelik damat tarafından 1 kişi bile yoktu.
Annem teyzem halam kendi paralarını ödediler.
1 arkadaşım teyze hala kızı ve ben vardık.
4 sene önce ombre yapmak için aradım ; 1 tane pembe 1 tane mavi getir yeter dedi
O gün yediğim kazığı daha iyi anladım pisssssler.
Bazı kuaförler çok abartıyor.

Aynen öyle ucuz kuafor bulacağım diye en mutlu gununu kendine zehır etme. Zaten düğünde en önemli şeydir kuaför. Kendinden kısıp onları süsleme . Kocaları ödesin.

Katiliyorum
Konu sahibesi 1 kez gelin oluyor, saci basi adam gibi olmazsa vallahi hayatboyu nedamet duyar. Konu sahibesi icine sinen adam gibi bir kuafore gitsin. Gorumceler de istiyorsa kendileri daha uygun fiyatli bir yere gitsinler

1.000lira kafadan
Vallahi aslında özel günler extra indirimli olmalı.
İnsanlara destek olunmalı

1.000lira kafadan
Yok valla guzel yapan en uyugunu 800 tl dedi . 1300 tl lik.bi kuaforu cok begeniyorum ama 1300 dedigi icin vazgectim bilemiyorum. Bi de gorumceler felan eklenirse 2 3 binden asagi cikamayiz ordan.

Yok valla guzel yapan en uyugunu 800 tl dedi . 1300 tl lik.bi kuaforu cok begeniyorum ama 1300 dedigi icin vazgectim bilemiyorum. Bi de gorumceler felan eklenirse 2 3 binden asagi cikamayiz ordan.
Çok saçma ya
Sen nerde oturuyorsun ki bu fiyatlar ne böyle
Bebek de mi oturuyorsun etilerde mi

1.000lira kafadan
Ve ben bu kuaföre kendimi bildim bileli gidiyordum.
Mal gibi bi maniküre 7 yıl önce 40 50 lira veriyordum şimdi 40 a yaptırıyorum şaka gibi.
Asla indirim yapmadılar zaten teklif etmedik.
Şimdi saçımı yakmadan zerre yıpratmadan yaptırıyorum çok daha uygun fiyata .

Çok saçma ya
Sen nerde oturuyorsun ki bu fiyatlar ne böyle
Bebek de mi oturuyorsun etilerde mi
Ankaradayim ben acik sac daha uygun ama tesettur daha pahali. Nisanimda cok uygun bi kuafore gittim mahvettiler butun gunum rezil oldu.

Erkek kardesim yeni evlendi
Gelinimiz kendisi ayarladi kuaforumuzu , bana da abla ben ayarladim sen sakin dusunme baska yer dedi
Ben , annem , gelinimiz ve gelinimizin kardesi ayni kuafore gittik ve erkek kardesim odedi
Benim zaten kardesimle aramda para muhabeti olmaz , ihtiyaci olur cikarir veririm dusunmeden , benim olur o pat diye cikar gelir al abla der
Kardesiz biz , ayni karindan ciktik , beraber buyuduk ,bilmiyorum anlatabildim mi bir gorumce olarak
Bu arada evliyim , 2 cocugumla beraber gittim kuafore

Yanliz sunu da ekliyim , kardesim zor durumdaysa , parasi yoksa da odetmezdim o kuafor parasini ama zaten o haldeyken evlenmesine de musade etmezdim , evine bakacak hale gelince evlen derdim

7yıl önce manikür 5tl pedikür 10 tlydi ve ya manikür 10 pedikür 15 oluyordu
Ama ne insafsızlar.
Burda da var öyle bir yer. Herkes fönü 10liraya çekerken o 20liraya çekerdi
Şimdi batmanın eşiğinde.
Hem iki kat para al, hem yaptığın saç 1saatte bozulsun. Öyle olur...
Çok çok kazıkçılar

Ankaradayim ben acik sac daha uygun ama tesettur daha pahali. Nisanimda cok uygun bi kuafore gittim mahvettiler butun gunum rezil oldu.
Ya olsun tesettür olsun ne olur ki arada 200lira fark olsun
1300ne
Soyuyorlar milleti resmen

Kuaför olmak var

Anlatabildiniz. Ama benm durumum farkli. Nisanlim hala babasinin borcunu oduyor ustune kimsenin destegi olmadan tek basina dugun yapiyor, kimseye hayir diyemedigi icin herkesin her isine o kosturuyor. Dugunden sonra birlikte bir dunya borc odeyecegiz kvgilin tek kurusu yok. Ben evlendikten sonra calisacagim para degil derdim ama durum bu oldugu icin ben rahatsiz oldum. Herkes sizin kadar dusunceli degil malesef.

Bende fiyati alir almaz allah daha cok versin deyip kapattim telefonu zaten
Hahahahhaj iyi yapmışsın
Sen yine de araştır hem daha uygun, hem güzel yapan yerler
Günah o kadar para da bizim gibi insanlara çok yani
Zengin değiliz ki

O zaman biz sizin daha çok konunuzu okuruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…