Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de damat ödüyor. Kuaförümle pazarlik yaptım. Fiyati makul bir noktaya indirdiğimde de ok dedim, damatla son kez konuşup size teyit vereceğim. Nişanlıma da söyledim şu kadara indirdim benim içime sindi ok ise randevuyu aliyorum dedim. O da ok dedi. Bitti gitti.Yani soylemem senin gibi ama parayi erkek tarafi ödüyo galiba ondan kaynanama mecbur soylucem sizde öyle olmuyomu
Daha önce memnun kalmadığın yere göz göre göre gitme kim ne derse desin içinden nereye gitmek geliyorsa oraya git, gelinin saçı, makyajı çok önemlidir kimsenin hatırına bırakılacak birşey değil.Nisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..
Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..
Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Ya bu provada ayni ucret mi oluyo bi bilginiz var mi simdi kuafore de soramadim o da daha once provaya gelen olmadi dedi ondan belli bi ucret soylemedi1 kere saçımı makyajımı ucuz bi kuaföre yaptırdım günüm mahvoldu. uzak bile olsa gidin iyisine yaptırın.. öncesinde provasını da yaptırın muhakkak
Evet onu da ck dusunuyorum aslinda hatta kendimce prova fln yapiyorm ama bilemedim o gün telsstan elim ayagima dolasirmiNisanda memnun kalmadiginiz bir kuafore sirf yakin diye dugunde de gitmek buyuk hata olur. Vakit ayarlamanizi yapin sizi biri gotursun diger kuafore. Bu arada ben makyajimi dugunde kendim yapmistim. Cok buyuk rahatlik.. herkes sen nasil yapcaksin bak pisman olursun vs dedi. Valla oyle de guzel oldu ki, dogal otesi. Takma kirpik de takmamistim. Kuaforlere hic guvenmiyorum makyaj konusunda.
Cok tesekkür ederim yardimci oldugun icin yuregime su serpildi biraz..peki prova ucreti de gelin makyajiyla ayni miydi senin? Ona göre kuaforle knuscam yuksek soylerse gozum acik olsunBizde de damat ödüyor. Kuaförümle pazarlik yaptım. Fiyati makul bir noktaya indirdiğimde de ok dedim, damatla son kez konuşup size teyit vereceğim. Nişanlıma da söyledim şu kadara indirdim benim içime sindi ok ise randevuyu aliyorum dedim. O da ok dedi. Bitti gitti.
Ah ahh aslinda var bi saat kadar uzaklikta da iste hele mac desem ailem hic hic kabul etemz hayir derler direkt biktim hep onlarin istediginin olmasindan.Bugün bende kuaför bakıyorum da aklıma siz geldiniz. Yakınlarınızda Mac var mı? Mac de makyaj yaptırıp karsılıgında ürün alınabiliyormus, bana mantıklı geldi. Bu da bir alternatif olur belki. Sonucta ürün alıcam falan dersiniz, ablanız da istediği yere gider.
Prova ücretsiz zaten pakete dahil ama provayı Düğün öncesinde bir gün gidiyorsun seni düğünde nasıl çıkaracaklarsa öyle hazırlıyorlar gibi düşünme . Tacı duvağı götürüyorsun foto da götürüyorsun şöyle bi bakıyor şöyle toplarız burdan takarız diye. Genel bi toplu gibi görüyorsun. Bu uygulama büyük şehirlerde çok yaygın sen nerdesin bilmiyorum. Makyajım provasız olacak ona da beğendiğin ve daha da önemlisi kesinlikle istemediğin makyaj fotoları bul, beğendiklerini göster, kesinlikle istemediklerini de göster ki ne yapmamaları gerektiğini anlasınlar.Cok tesekkür ederim yardimci oldugun icin yuregime su serpildi biraz..peki prova ucreti de gelin makyajiyla ayni miydi senin? Ona göre kuaforle knuscam yuksek soylerse gozum acik olsun
Bilgim yok hiç prova yaptırmadımYa bu provada ayni ucret mi oluyo bi bilginiz var mi simdi kuafore de soramadim o da daha once provaya gelen olmadi dedi ondan belli bi ucret soylemedi
Guzel yapamadysa tabiki ayni kuafore gitmiceksiniz sonucta dugun bu 1 kere oluyoNisanimdaki kuaförum berbatti gozlerim bi tuhaf oldu takma kirpik varmi ben takmak istiyorum dedim kuafor bizde yok benim ellerim titrer takamam falan dedi istedigim makyaji bambaska bi hale cevirdi sacim da kotu oldu yani memnun kalmadim.. bu kuaför evime 5 dakika..
Yeni bi kuaför buldum dugünum icin.. ancak o da yaklasik yarim saat 40 dk sürer evime anneme citlattim simdiden karsi cikti o telasin icinde nasil gidilcek diye.eminim kaynanam da karsi cikcak..
Simdi sorum şu artik mutsuz olmayi goze alip evime yakin olana mi gitmeliyim yoksa hevesim icimde kalmamali mi? Herkesi karsima almak istemiyorum ama gelin olarak tek istedigim bu genelde ne derlerse tamam diyorum gonulleri olsun diye..
Abartiyo muyum arkadaslarima sordum ben bi saat de olsa yol giderdim tabiki diyo hepsi bi tarafta aileler.. siz olsaniz napardiniz
Aa begenmedigini gostermek cok mantikli hic aklima gelmemisti col yardimci olduniz cok ama ck tesekkurlerProva ücretsiz zaten pakete dahil ama provayı Düğün öncesinde bir gün gidiyorsun seni düğünde nasıl çıkaracaklarsa öyle hazırlıyorlar gibi düşünme . Tacı duvağı götürüyorsun foto da götürüyorsun şöyle bi bakıyor şöyle toplarız burdan takarız diye. Genel bi toplu gibi görüyorsun. Bu uygulama büyük şehirlerde çok yaygın sen nerdesin bilmiyorum. Makyajım provasız olacak ona da beğendiğin ve daha da önemlisi kesinlikle istemediğin makyaj fotoları bul, beğendiklerini göster, kesinlikle istemediklerini de göster ki ne yapmamaları gerektiğini anlasınlar.
Evet aydindayim malesef şöyle izmir istanbul ankarafa olsaydim secenek cok olurdu ve bu paket mevzularina falan hakim olurlardi burda daha cok mahalle kuaforu tarzi var.. yani ben tesetturluyum bide yapabilen cok azProva ücretsiz zaten pakete dahil ama provayı Düğün öncesinde bir gün gidiyorsun seni düğünde nasıl çıkaracaklarsa öyle hazırlıyorlar gibi düşünme . Tacı duvağı götürüyorsun foto da götürüyorsun şöyle bi bakıyor şöyle toplarız burdan takarız diye. Genel bi toplu gibi görüyorsun. Bu uygulama büyük şehirlerde çok yaygın sen nerdesin bilmiyorum. Makyajım provasız olacak ona da beğendiğin ve daha da önemlisi kesinlikle istemediğin makyaj fotoları bul, beğendiklerini göster, kesinlikle istemediklerini de göster ki ne yapmamaları gerektiğini anlasınlar.
Bi an herkes ısrarla karsi cikinca ben sımariklik yapiyorum sanmistim cok sagolun icim rahatladi bi nebzede olsa.. tabi hala mucadele etmem gereken bi ailem var daKaş aldırmak için bile yol giderim. İçinize sinen yere gidin. Hele benim gibi takıntı yapıp mutsuz olacaksanız. Kesinlikle kimseyi dinlemeyin. Şu an kuaförümden çok memnunum. Tayinim çıksa saçım için buraya gelirim.