- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
İstanbul dayım başka kuaför bakıcam artıkHangi ildesiniz bilmiyorum ama 25 tl lik kuafor oyle yapar ,sacim cok gur kesim ozenli olmali diye 2 yıldır gittiğim kuafor 120 tl aliyor kesime daha kaliteli bi yer bulun
ben kendime boya için güzel bi yer buldum yalnızca oraya boyaya gidiyorum , eğer çok özel bi model değilse kestiriceğim ki genelde değilBen bağcılar da oturuyorum burda taş çatlasa 30 kesim daha iyiyim şimdi insanlar yazınca rahatladım
İyi bir yer bulucam sakinleştim biraz olan oldu artık yine uzarÜzülmeyin bu kadar tek derdiniz bu olsun.Biliyorum ,daha önce ben de yasadim ,cok sinir oluyor insan..Bundan sonra gideceginiz kuaför ; erkek olsun,ve cok iyi arastirip öyle gidin.o zaman iyi sonuc alirsiniz mutlakaa.Verdiginiz fiyat da gayet uygun,üzülmeyin.o da kendince bir emek harcadigi icin talep etmis.
Maalesef elim çok ayarsız düzgün işi bozarım saçımı da senede bir kestiriyorum iyi bir yer bulucam artıkben kendime boya için güzel bi yer buldum yalnızca oraya boyaya gidiyorum , eğer çok özel bi model değilse kestiriceğim ki genelde değilben de evde kesiyorum, kaş bıyık da evde, manikür pedikür setim de evde.elin yatkınsa evde yap hiç uğraşma
Bunun için üzülünür mü kökü sizde ve uzayacak. Hemde cabucak... 25 tl kafaya takilmaz sonucta ustura vurdugunda herkesten almis oldugu bir para. 3 5 santim için kendinizi üzüp stres kaynakli sac dökülmesi yapmaniza gerek yok.Merhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Bizim burda fiyatlar uygun
Bana da saçma sapan bir rahatlık geldi kendimi anlayamıyorum maskeyi bile zor takıyorumÇam terebentin işe yarıyor bence de.
Bu arada pandemi nedeniyle kuaföre cesaret edemiyorum, saçlarım çok şekilsizleşti. Konu yarama dokundu resmen.
Dogru biraz araştırıcam ama 50 den fazla vermem yine deBagcilarda oturuyorsun diye orda sacini kestirmek zorunda degilsin ki, hem cok iyi işler cikarip hem o kadar ucuz olsa disardan bile gelirdi millet oraya.
O fiyata o kuaforlerden duzgun birşey bekleme.
25 liraya 4 kere sacinizi rezil edeceginize o parayi toplu 1 kere verin duzgun olsun bari.
Kız ben geçen sene 10 liraya kestirdim gayet de istediğim gösterdiğim gibi yaptı hatta biraz daha uzun bıraktı da ben az daha al dedim20 liraya berberler saç keser anca diye dusunuyorum. Erkek gibi yapmasi normal geldi.20 liraya sac kesen kadin kuaforu gormedim yillardir.
Yapacak birsey yok klasik "kökü sende"
Çok geçmiş olsun siz de tepki gösterseydiniz keşke biraz siniriniz geçerdiBenim durumumu anlatayim sukret.sac rengimi actirdim.kullandiklari acjcidan mi artik nedir canim yandi sac diplerim yandi acidan.neyse dayandim.korktum da alerjimi yapti diye.boyadi renk otursun diye 2.boyayi yapacagiz dedi gittim.gitmez olaydim.sacimin dipleri kopkoyu.uclar acik.nasil surdu ne surdu kafama artik toplamda 600 tl odedim.kafam rengarenk.islem de yaptiramiyorum artik sacim elimde kalir diye.kaldim rengarenk kafam
Bu pandemi doneminde nasil gittin kuafore hayretMerhaba kızlar bugün saçlarımı kestirmeye gittim bi model gösterdim kısa ama kadın saçımı kestikçe kesti erkek gibi yaptı tartıştım falan ücreti verdiğime de pişmanım 5 tl de fazla aldı kesim 20 tlydi ustura kesim diye bide 25 aldı siz olsaydınız ücreti verirmiydiniz. Bu saçlar nasıl uzuycak yüzüm yuvarlak zaten bu kaçıncı kuaför kazığı
Rahatlama geldi nedense yada depresyon dayımBu pandemi doneminde nasil gittin kuafore hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?