Kuaför saçlarımı kısacık kesti

Üzülmeyin bu kadar tek derdiniz bu olsun.Biliyorum ,daha önce ben de yasadim ,cok sinir oluyor insan..Bundan sonra gideceginiz kuaför ; erkek olsun,ve cok iyi arastirip öyle gidin.o zaman iyi sonuc alirsiniz mutlakaa.Verdiginiz fiyat da gayet uygun,üzülmeyin.o da kendince bir emek harcadigi icin talep etmis.

cozumu kuafore gıtmeyerek buldum en son lıse 1. sınıfa gıderken belımdekı sacımı kısacık küt kesmesı sonucu benım ıcım kuafor macerası bıtmıstır

daha su zamana kadar ne ıstenen boyayı dogru tutturanı ne kesımı duzgun yapanı gercekten gormedım yapanlarda fahiş fıyatlı

bence sızde evde kendınız kesmeyı boyamayı ogrenın cok cıddıyım bunun baska yolu yok sac nasılsa uzar ama kuafore gıttıgınız surece asla tadını cıkaramazsınız . kuaforler neden bu kadar kesmeye aşık anlamıs degılım senın dedıgın ucundan almak onların anladıgı en az 20 cm

Ben bağcılar da oturuyorum burda taş çatlasa 30 kesim daha iyiyim şimdi insanlar yazınca rahatladım
ben kendime boya için güzel bi yer buldum yalnızca oraya boyaya gidiyorum , eğer çok özel bi model değilse kestiriceğim ki genelde değil ben de evde kesiyorum, kaş bıyık da evde, manikür pedikür setim de evde.elin yatkınsa evde yap hiç uğraşma

İyi bir yer bulucam sakinleştim biraz olan oldu artık yine uzar

Maalesef elim çok ayarsız düzgün işi bozarım saçımı da senede bir kestiriyorum iyi bir yer bulucam artık

Benim de hep kuaföre gidip sac kestirince moralim bozulur çünkü ucundan kırıkları alinacak ve katli olacak derim, kirik aliyorum diye belimdeki sacim omuz hizamda kesilir sonra bir de kat atılınca kisacik.oluverir.
Kac kuafor denedim.hepsinde de aynısı oldu ben çözüm bulamadim maalesef (yuvarlak yüzüm var benimde o yüzden kısa yakismiyor)
O yuzden de yilda bir kez gidiyorum ön kısımları kendim.hallediyorum
Kesim fiyati geçen sene 25ti zaten (küçük bir yerdeyim ben de)
Uzayinca daha iyi bir kuaföre gidin o zamana kadar da maskeler, bakimlar, yağlar ile besleyin saçınızı bu yaz da kisa saçla.gecirin yazı, yapacak bir sey yok o yüzden tadini cikarmaya bakin

Bunun için üzülünür mü kökü sizde ve uzayacak. Hemde cabucak... 25 tl kafaya takilmaz sonucta ustura vurdugunda herkesten almis oldugu bir para. 3 5 santim için kendinizi üzüp stres kaynakli sac dökülmesi yapmaniza gerek yok.

Çam terebentin işe yarıyor bence de.

Bu arada pandemi nedeniyle kuaföre cesaret edemiyorum, saçlarım çok şekilsizleşti. Konu yarama dokundu resmen.

Bizim burda fiyatlar uygun

Bagcilarda oturuyorsun diye orda sacini kestirmek zorunda degilsin ki, hem cok iyi işler cikarip hem o kadar ucuz olsa disardan bile gelirdi millet oraya.
O fiyata o kuaforlerden duzgun birşey bekleme.
25 liraya 4 kere sacinizi rezil edeceginize o parayi toplu 1 kere verin duzgun olsun bari.

Benim durumumu anlatayim sukret.sac rengimi actirdim.kullandiklari acjcidan mi artik nedir canim yandi sac diplerim yandi acidan.neyse dayandim.korktum da alerjimi yapti diye.boyadi renk otursun diye 2.boyayi yapacagiz dedi gittim.gitmez olaydim.sacimin dipleri kopkoyu.uclar acik.nasil surdu ne surdu kafama artik toplamda 600 tl odedim.kafam rengarenk.islem de yaptiramiyorum artik sacim elimde kalir diye.kaldim rengarenk kafam

Dogru biraz araştırıcam ama 50 den fazla vermem yine de

20 liraya berberler saç keser anca diye dusunuyorum. Erkek gibi yapmasi normal geldi. 20 liraya sac kesen kadin kuaforu gormedim yillardir.
Yapacak birsey yok klasik "kökü sende"
Kız ben geçen sene 10 liraya kestirdim gayet de istediğim gösterdiğim gibi yaptı hatta biraz daha uzun bıraktı da ben az daha al dedim al sana bu nasıl çelişki eşim berber 30 lira saç kesimi

Çok geçmiş olsun siz de tepki gösterseydiniz keşke biraz siniriniz geçerdi

Bu pandemi doneminde nasil gittin kuafore hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…