Kuaför mağduru.Lütfen avukat arkadaşlar da bilgi versin.an

Bende aynıyım.o bayan kimdi acaba?dava ettimi?keşke sitede olup yazsa.

Bimere yazsam faydası olur mu?

Sok oldum.ne yapmam gerektiğini bilemedim.ah keşke Adana'dan bir bayan avukat tüm bayanlar adına bu davaya baksa.kazanip medyada paylaşsak.

Böyle bir şey yok kızıla yakın değil orielle sarıya açılır açılmazsa kızıl olur. Üstüne sarı boya sürülünce de kızıl sarı olmaz. Gümüş - mor - mavi şampuanla nötrlenir. Saçın yapısına bağlı açılma süresi doğru ama 6 saat sürmez zaten oriellin etki süresi eğer olaplexle 1,5 2 saat

Varmış.2015 yılında kuaförler odasına kaydim var diyor.ama ben inanmiyorum

Kızıl olan yer saç diplerine.sarilara oriel sürdü.

Aynı şekilde düşünüyorum..Bir kez saçımı kestirmeye gittim, omuzlarımda olan saçlarımı Gülben ergenin 2000'li yılların başında kullandığı bir saç modeli vardı ya kısa arkaları dışa dönük fönlü o şekilde yaptı ben şok, kalakaldım. Bir kere kısa saç istemedim ben ki makası vurduğunda saçımın boyu ensemde idi. Ne yaptın sen dedim? Kısa değil, kısa değil sen böyle istedin diyor bir de.. Ve sonradan duydum ki gelen çoğu kişinin istediğini değil kendi istediğini yapıyormuş.. O saçı tekrar uzatmak yıllarımı aldı.. Son gittiğim bayan kuafördü tabii, bir daha asla gitmedim ve gitmediğime hiç pişman olmadım..

Yazıldı mı bilmiyorum ama instegramda yazılan mesajları karşı taraf silebiliyor. Tek konuşmuş gibi görünmemek için ekran görüntüsü alın.

sakın peşini bırakmayın hakkınızı arayın. bunların bağlı olduğu bir oda falan yok mu, oraya da şikayet edin. çevrenize anlatın. elinizden gelen her şeyi yapın. ayy okurken sinir oldum. parayla rezil olmak bu işte. o kadar çok kuaför mağduru oldum ki, şimdi saçıma her şeyi kendim yapar oldum.
sen ne anlatırsın onlar ne yapar.

Son düzenleme:
Çookk geçmiş olsun. Keşke bilinmedik bir yere kendinizi emanet etmeseydiniz.

Benim aklıma ilk gelen manevi tazminat davası oldu eğer böyle bir onur meselesi yaptıysanız bence uğraşın hatta tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz hem hızlı hem de sizin açınızdan ucuz olur ama benim ilgilendiğim bir alan değil manevi tazminati istemlerine bakıyorlar mı bilemedim

İki

Mahallemizde değil.ben orada mahsur kaldığında asla müşteri gelmedi.iki genç kız kas alan bayan varmı dedi.pazartesi burada olacak dedi.
Sen resmen hbirsey bilmeyen seni kobay olarak kullanan birine denk gelmişsin eğer savaşacak gücün varsa olayı mahkemeye taşı ama çok yıpranırsın bu arada para verdinizmi

Yanlış anlamayın ama içinize bir şüphe düşmüş ki kameraya çekme gereği duymuşsunuz. Onca işlemi saçınızın kaldırmama ihtimali bile gelmiş aklınıza ama kalkmamışsınız o sandalyeden ısrarla birde üstüne 200 lira vermişsiniz sonunda,neden?
Yani belimdeki saçım koptu diyorsunuz ne parası verdiniz birde üstüne? Orada gereğini yapamazmıydıniz?
Ayrıca bilmediğiniz kuaföre gitmeyin. Genele söylüyorum bunu zira sarı saçı hepsi yapamıyor yakmadan bu bir gerçek.

Allah Allah hem suçlu hem güçlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…