- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.941
Hergun safakları yazıyorken yanına neresı oldugunuda yazalım olurmu ben aklımda tutamıyorum kımınkı neredeydı ?
tunceli canım. orası sizinkiler kadar sınır değil ama tuncelinin tarihi pkk eylemleri bide cografik yapısı berbat nişanlım bizim kogusun arkasındaki dag magara dolu kısın orda saklanıp catısmaya gırıyolarmıs dıyo. benım en korktugum yerlerden bırıydı tunceli. kader ya yapcak bısey yok dua edıcez mübarek aylarda gelıyo allah korur inşallah hepsını
peki cnm 25 gun sora gidicekleri yer nerasi olabilirki karakoldan baska bi fikrin varmı???seninki nerdeydi cnmcm
canım olaganüstü hal bölgesi diye geçiyo bızım bölgelerimiz, butür yerlerdeki askerleri uzaga vermıyoılar taburdaya tugayına tugaydaysa tabur felan verıyolar. senınkıde sırnakta bıtırır tahmınımce. betulunkıde cukurcada benımkı tuncelıde. ıyı yerler umut etmeyelım hayal kırıklıgı olur daha cok yıpranırız
kızlar merhaba öncelikle Allah kolaylıklar versin.benim şafak 36 ...aynı şeyleri eşimle bizde yaşadık.ümitsizliğe sakın düşmeyin ve askerlerinize bunu belli etmeyin.inanın onlar daha zor durumdalar.herzaman onları motive edin.kardeş tavsiyesi size :)ben bebeğimle tek başıma kalıyorum yinede şükrediyorum ve bol dua ediyorum.birazcık sabır geçecek inş.
ama ben su açılımdan dolayı olayların duruldugunu düşünüyorum
rahat bi dönem geçircekler bence ortalık kızışmazsa sehit vermeyız bukış inşallah
kızlar merhaba öncelikle Allah kolaylıklar versin.benim şafak 36 ...aynı şeyleri eşimle bizde yaşadık.ümitsizliğe sakın düşmeyin ve askerlerinize bunu belli etmeyin.inanın onlar daha zor durumdalar.herzaman onları motive edin.kardeş tavsiyesi size :)ben bebeğimle tek başıma kalıyorum yinede şükrediyorum ve bol dua ediyorum.birazcık sabır geçecek inş.
benim eşim amasyada acemiliği inanılmaz zor geçti ama şimdi yazı işlerinde.
benim eşim amasyada acemiliği inanılmaz zor geçti ama şimdi yazı işlerinde.
allah kavuştursun.şafak 152/tekirdağ
bizde ankara diye hayal ederken amasya çıktı.hem sevindik hem üzüldük.2 kere geldik amasya ya.sende üzülme çünkü uzun dönem de çıkabilirdi hiç belli olmazdı dimi