Ksa dnem Askerlik...

ben gıda mühendisiyim canım yuksek yapıyorum bıtaraftan ama derslere devam edemıyorum pek sınavdan sınava anca özel sektörde çalısıyorum çünkü

çalışarak zor luyor evet şükür ki drs faslı geçti:))
@elvan
ama evlii bir bayan içn çok iyi ya benm çok ögretmen arkadasım var bi kısmı evli işte 12 gibi eve geliyoruz hafta sonumuz 3 ay tatilimiz var diyolar işte ne güzel:)

bu anlamda düşünürsek çok ii evet. ama yaptığın iş sıkıyorsa zor oluyor bazen. gerçi her zaman böle değilim ama çok bunaltınca öğrenciler tercih yaptığım güne lanet ediyorum :)

ama senın meslegınde özel sektöre göre rahat bıbayan için bende cok ıstıyorum okulda kalabılmeyi, üds ales nasıldı canım senın hangi bölümdesin

agbim 2 gündür aramiyo cok morelim bozuk puuuuuuuuuufmafoldumben
üzülme didosh çok kalabalık oluomuş aarar mutlaka
@burcu
valla cmt pazar bile çalıştığım oluyor akşama kadar deney başında ben müh fakültesinndeyim çok deşifre de olmayayım özelden paslaşırız

kızlarr napıosunuzzz ben giremedim bugun pek muhabbetlere istanbula döndümde...ya 2 gundur bende haber alamıyorummm işallah iidirrrrr

canım vakit ya da kart sıkıntısı çekiyor olabilir çünkü benim sevgilim d zamn zamn ailesini aramamı rica eiyor
az önce annesiyle konuştum da gömleğini kapının arkasın aasmış kokladım durdum dedi katlayamadan bırakmış of ben çok kötü oldum ya azcık toparlandım sanmıştımsenağlama

banada ugurlarken boynuna astıkları kırmızı yazmayı verdı hergece onu koklayıp yatıyorum
çok özledim ama bu baska bi özlem ya 3 hafta ayrı kaldıgımızda oldu ama bu bambaska bişey

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarr napıosunuzzz ben giremedim bugun pek muhabbetlere istanbula döndümde...ya 2 gundur bende haber alamıyorummm işallah iidirrrrr

banada ugurlarken boynuna astıkları kırmızı yazmayı verdı hergece onu koklayıp yatıyorum
çok özledim ama bu baska bi özlem ya 3 hafta ayrı kaldıgımızda oldu ama bu bambaska bişey

evet cnm bizimde cok ayrı kaldıgımız oldu küsüp telde 1 hafta konusmadıgımız oldu ama simdi farklı 2 gun oldu konusmayalı cıldırırorumm.bide sırnak ya cok korkuyorum gelene kadar psikolojim bozulmassa iidir

evet başladılar artık dediğim gibi zman ve kart sorun orada kantinler aşırı kalabalıkmış burcucum bu arada miraclecim üzülme mutlaka arıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…