- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.901
iişte bize de gçen sene 1 tane zar zor eldi ales dil vs vs didik didik edip adam alıyolar gerçi girsen bi dert girmesen bi dert doktora sonrası kadroyu baya zorlaştırdılar:) en iyisi ögretmenlik di mi elvan:))) bu arada senin bölüm neydi burcu:
kızlar ben şimdi bişeyler yemeğe gidiyorum. azıcık zayıfım da biraz kilo alayım bari :)
bende verdım kilo ya kocacım bgenmıycek ıyı hatırlattın cnm ! yemek yemeyı unutuyorum ben nası bi bünyeyse acıkamıyorum
bu anlamda düşünürsek çok ii evet. ama yaptığın iş sıkıyorsa zor oluyor bazen. gerçi her zaman böle değilim ama çok bunaltınca öğrenciler tercih yaptığım güne lanet ediyorum :)çalışarak zor luyor evet şükür ki drs faslı geçti:))
@elvan
ama evlii bir bayan içn çok iyi ya benm çok ögretmen arkadasım var bi kısmı evli işte 12 gibi eve geliyoruz hafta sonumuz 3 ay tatilimiz var diyolar işte ne güzel:)
çalışarak zor luyor evet şükür ki drs faslı geçti:))
@elvan
ama evlii bir bayan içn çok iyi ya benm çok ögretmen arkadasım var bi kısmı evli işte 12 gibi eve geliyoruz hafta sonumuz 3 ay tatilimiz var diyolar işte ne güzel:)
ben çıktım kızlar görüşürüz byyyy
üzülme didosh çok kalabalık oluomuş aarar mutlakaagbim 2 gündür aramiyo cok morelim bozuk puuuuuuuuuufmafoldumben
canım vakit ya da kart sıkıntısı çekiyor olabilir çünkü benim sevgilim d zamn zamn ailesini aramamı rica eiyor
az önce annesiyle konuştum da gömleğini kapının arkasın aasmış kokladım durdum dedi katlayamadan bırakmış of ben çok kötü oldum ya azcık toparlandım sanmıştımsenağlama
banada ugurlarken boynuna astıkları kırmızı yazmayı verdı hergece onu koklayıp yatıyorum
çok özledim ama bu baska bi özlem ya 3 hafta ayrı kaldıgımızda oldu ama bu bambaska bişey
evet başladılar artık dediğim gibi zman ve kart sorun orada kantinler aşırı kalabalıkmış burcucum bu arada miraclecim üzülme mutlaka arıcaktır