- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.921
evet cnm bizimde cok ayrı kaldıgımız oldu küsüp telde 1 hafta konusmadıgımız oldu ama simdi farklı 2 gun oldu konusmayalı cıldırırorumm.bide sırnak ya cok korkuyorum gelene kadar psikolojim bozulmassa iidir
evet saolun gulduruyorsunuz :)bak bak bak güldüünn=))
bende verdım kilo ya kocacım bgenmıycek ıyı hatırlattın cnm ! yemek yemeyı unutuyorum ben nası bi bünyeyse acıkamıyorum
agbim 2 gündür aramiyo cok morelim bozuk puuuuuuuuuufmafoldumben
kızlar simdi babasıyla konustum...o ulasabilmis bugun cok ktymüs morali timucinin...25 gun sora baska yere götürceklermiş...nereye götürürlerki acaba
kızlar simdi babasıyla konustum...o ulasabilmis bugun cok ktymüs morali timucinin...25 gun sora baska yere götürceklermiş...nereye götürürlerki acaba
suan cizrede...ya karakola falan gönderirler die çok korkuyorum kızlar şuan moralim sıfır tam alısmaya calısodum offfffffffffffffffffffffff
Canım benım esımın oldugu yerde de yanı hakkarı cukurca da da 15 gun sonra dagıtım olacakmıs..
dagıtılıacak yerler cıvardakı karakollar.. 80 askerın sadece 12 sı suankı karargahta kalıcak dıgerlerı hepsı dagıtılacakmıs... ve karakolların halını bılıyoruz.. Allahım korusun.. ve ben bılıyorum kı benım esımde o dagıtılanlardan olacak.................
suan cizrede...ya karakola falan gönderirler die çok korkuyorum kızlar şuan moralim sıfır tam alısmaya calısodum offfffffffffffffffffffffff
offf allahım sana emanet nefes alamıorum yaa daralıorummmm
Şimdi Denizcim az biraz anlatayım da moralin düzelsin senin eşini%99.99 göreve yollamayacaklar hatta burnu bile dışarı çıkmayacak o yuzden biraz içini ferah tut ve ona destek ol su an moralleri çok kötü
hayatım daralacak bırsey yok.. Allaha cok sukur kı gıttıklerı zaman tam sakın bır zaman...
Sukurler olsun hersey de bır hayır vardır.. bak ben de sıkıntılıyken tesellı edecek bırseyler buluyorum..
kendını sıkma... bızım ser gorduklerımızde hayır vardır.. peygamber efendımız boyle demıs..
herseyın hayırlısı.. dua etmek bızım elımızde.. ıcını karartma.... olumlu dusunn...
Burcucum unutuyorum senın kı nerede ıdı ?