Ksa dnem Askerlik...

bizim tripleşmelerimizde çok meshurdur=))
ilişki uzun olunca kavgalarda uzuyo canım ama ertesi güne mutlaka sabah barısıyoruz=))
bıde mümkün oldugunca küs yatmamaya çalısıyoruz bı sekılde arayıp yada mesa atıp
ıyıgeceler dıyoruz bırbırımıze

alısıyoruz denizcim seninki sınır oldugu için çok tedirginsin ama inan heryerde aynı risk var bak elazıga anaları gonderırken mutlu olmuslardır elazıg sakin yer dıye allah korusun bize o acıları yasatmasın allah dua et bol bol

kızlar simdi babasıyla konustum...o ulasabilmis bugun cok ktymüs morali timucinin...25 gun sora baska yere götürceklermiş...nereye götürürlerki acaba

bak bak bak güldüünn=))
evet saolun gulduruyorsunuz :)
bende verdım kilo ya kocacım bgenmıycek ıyı hatırlattın cnm ! yemek yemeyı unutuyorum ben nası bi bünyeyse acıkamıyorum

yaa kasıtlımı yapıyorsunuz... benımde zayıflamam lazım kocam gelene kadar...
acıkmıyomus yaaa.... sınır oldum bak sımdı :)

agbim 2 gündür aramiyo cok morelim bozuk puuuuuuuuuufmafoldumben

bende esımle ıkı gundur gorusemıyorum.. canım cok sıkkın..

suan cizrede...ya karakola falan gönderirler die çok korkuyorum kızlar şuan moralim sıfır tam alısmaya calısodum offfffffffffffffffffffffff

suan cizrede...ya karakola falan gönderirler die çok korkuyorum kızlar şuan moralim sıfır tam alısmaya calısodum offfffffffffffffffffffffff

Canım benım esımın oldugu yerde de yanı hakkarı cukurca da da 15 gun sonra dagıtım olacakmıs..
dagıtılıacak yerler cıvardakı karakollar.. 80 askerın sadece 12 sı suankı karargahta kalıcak dıgerlerı hepsı dagıtılacakmıs... ve karakolların halını bılıyoruz.. Allahım korusun.. ve ben bılıyorum kı benım esımde o dagıtılanlardan olacak.................

Şimdi Denizcim az biraz anlatayım da moralin düzelsin senin eşini%99.99 göreve yollamayacaklar hatta burnu bile dışarı çıkmayacak o yuzden biraz içini ferah tut ve ona destek ol su an moralleri çok kötü

offf allahım sana emanet nefes alamıorum yaa daralıorummmm

o karakol korkusu bendede var canım tuncelinin karakolları gecen sene bile basıldı..
allah korusun canım lütfen üzme kendini gelicek sağ salim

offf allahım sana emanet nefes alamıorum yaa daralıorummmm

hayatım daralacak bırsey yok.. Allaha cok sukur kı gıttıklerı zaman tam sakın bır zaman...
Sukurler olsun hersey de bır hayır vardır.. bak ben de sıkıntılıyken tesellı edecek bırseyler buluyorum..
kendını sıkma... bızım ser gorduklerımızde hayır vardır.. peygamber efendımız boyle demıs..
herseyın hayırlısı.. dua etmek bızım elımızde.. ıcını karartma.... olumlu dusunn...

Şimdi Denizcim az biraz anlatayım da moralin düzelsin senin eşini%99.99 göreve yollamayacaklar hatta burnu bile dışarı çıkmayacak o yuzden biraz içini ferah tut ve ona destek ol su an moralleri çok kötü

peki cnm 25 gun sora gidicekleri yer nerasi olabilirki karakoldan baska bi fikrin varmı???seninki nerdeydi cnmcm

Hergun safakları yazıyorken yanına neresı oldugunuda yazalım olurmu ben aklımda tutamıyorum kımınkı neredeydı ?

doru diosun cnmm...allahın dedigi olur ama nebiliyim işte alısmak cok zor

bildiğim kdarıyla kısa dönemleri çok uzak dağıtıma vermiyorlarmış ama bu sınır için gecerli mi bilmiyorum ama göreve cıkmayacak olması büyük ihtmal canım ben cok arastırdım ordan biliyorum içini biraz ferah tut iyi düşün ki iyi şeyler başına gelsin çok zor biliyorum ama elden ne gelirbenneyaptımki

Burcucum unutuyorum senın kı nerede ıdı ?

tunceli canım. orası sizinkiler kadar sınır değil ama tuncelinin tarihi pkk eylemleri bide cografik yapısı berbat nişanlım bizim kogusun arkasındaki dag magara dolu kısın orda saklanıp catısmaya gırıyolarmıs dıyo. benım en korktugum yerlerden bırıydı tunceli. kader ya yapcak bısey yok dua edıcez mübarek aylarda gelıyo allah korur inşallah hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…