- Konu Sahibi divine_time
-
- #19.541
ikna etmeye benim gücüm yokki :) gelmesini istiyorum ama düşününce cidden 11 saat yol ne gerek var uzatmaya diyor insan... zaten marttan sonra bir tek nisan kalmış gibi oluyor
elvıncım ve idencim bızım durum bıraz karısıktı . Zaten ayrı evde yasıyordum yavas yavas aldık. Kurulu duzenın ustunde degısıklıkelr eklemeler yaptık. Sua an kıradayız . Esım askerden gelınce ısler oturunca burdan cıkcaz asıll duzenımı o zaman kurcaz canımızın ıstedıgı gıbı. Benımde ıcımde kaldı soyle guzelbı ev duzeyım ama kısmet ıste. Yınede bı eksıgımız yok su an sadece para bırıktırıyoruz ev almak ıcın. Kırada olunca hıcbırsey ıstedıgın gıbı olmuyo. ıstedıgın gıbı alamıyorsun. Ya kucuk eve gecersem dıye. Yatak yorgan ceyız ısıne cok az gıdım aılem baska sehırde onlar alıpmıslar onceden gelıp yerlestırdıler. Ama uzun yıllar yanlız yasadıgım ıcın bır cok konuda yardım edebılırım. Kafanıza takılan bıseyler varsa seve seve yardım ederım
su an aklıma gelenler mesela meyve bıcagı boy boy cezve takımı al bunlar genelde unutulur ama bırden lazım oluyo. Bırde tullerınızı ütü istemeyen cesıt ten alın. Cok zor oluyo herzaman yıkayıp utulemek
seni anlıyorum ama baksana çoğunun sevdiği geldi bazıları hala bekliyo bu çok zor gelir insana dimi amaa
kızlar selam
elvin uyku setini güle güle kullan
bende yatak örtüsü alıcam ama çok kararsızım rengi konusunda bi tek krem geliyo aklıma herşeye uyabilecek -tatlicadiarzu-
ne güzel ya çıkabiliyolar çarşıya
bizimkilerinkinide gıcıklığına çarşılarını kilitliyolarmış kötükedihüso
2 haftadır psikolojisi bozuk :çok üzgünüm:
elvıncım ve idencim bızım durum bıraz karısıktı . Zaten ayrı evde yasıyordum yavas yavas aldık. Kurulu duzenın ustunde degısıklıkelr eklemeler yaptık. Sua an kıradayız . Esım askerden gelınce ısler oturunca burdan cıkcaz asıll duzenımı o zaman kurcaz canımızın ıstedıgı gıbı. Benımde ıcımde kaldı soyle guzelbı ev duzeyım ama kısmet ıste. Yınede bı eksıgımız yok su an sadece para bırıktırıyoruz ev almak ıcın. Kırada olunca hıcbırsey ıstedıgın gıbı olmuyo. ıstedıgın gıbı alamıyorsun. Ya kucuk eve gecersem dıye. Yatak yorgan ceyız ısıne cok az gıdım aılem baska sehırde onlar alıpmıslar onceden gelıp yerlestırdıler. Ama uzun yıllar yanlız yasadıgım ıcın bır cok konuda yardım edebılırım. Kafanıza takılan bıseyler varsa seve seve yardım ederım
su an aklıma gelenler mesela meyve bıcagı boy boy cezve takımı al bunlar genelde unutulur ama bırden lazım oluyo. Bırde tullerınızı ütü istemeyen cesıt ten alın. Cok zor oluyo herzaman yıkayıp utulemek
guz_1 evini hazırlarken neler yaptın anlat bizede yol olsun :)
sağol canım ya aslında yavaş yavaş almak daha iyi ben onun da ayrı bir zevki olduğunu düşünüyorum evin eksiklerini tamamlamanın yanii... Perde konusunda haklısın zaten ben sadece salona ve yatak odasına diktirmeyi düşünüyorum diğerlerini hazır alıcam kendi evim olmadan gereksiz kiraya perde diktirmek.
idencim sen o braun seti kaça aldın kuzum ya
bende elektro world de gördüm onu baya güzeld bişeydi :)
2 tane vakumlu kabı var camdan
evet çilek pullu taşlı zaten almam.. yıkanması kolay.. rengide çok iddialı olmayan bişi alcam.. çünkü ben uyku setini seviyorum.. muhtemelen onları kullanırım :)
ben yemeğe çıkıyorum kızlarr... görüşürüz öptüm hepiciğinizi..
selam kızlar aldığım pullu taşlı yatak örtülerini hiç kullanmadım bile en rahatı uyku seti zaten bu süslü yatak örtüsünden 1 tane yeterli oda çeyiz için seriliyo daha sonra hiç kullanamadım
bende burdayım hoşgeldin
üf canım sıkılıyo hadi bişeyler anlat
bnm de sıkılıyo ya
ne zamandır nişanlısın ?
canım 13 haziran 2009 da nişanlandım
13 haziran 2010da evleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?