- Konu Sahibi divine_time
-
- #19.521
iki sene önce alınanlar genelde annemin aldıkları.. anneme kızardım alma niye alıyosun bunları diye şimdi diyorumki iyiki almış..
iden kar durumları nasıl istanbulda. çok yağıyor mu?
inşallah yağmaz canım yaa... benimde aşkım bugün çarşı izninde öğle arası msnden görüşcezz.. kendi bilgisayarımı getirdim kamerası var die inşallah acabilirim.. :)
telefonunu emanetçiye bırakıyor çarşı iznine çıkınca alıyor ne özlemişim ya direk aramayı telefonla o bile güzel..
inş. canım oda seni görebilsin hiç yoktan iyidir ama işyerinde görünce ağlama sakın
ben olsam dayanamazdım da kaydirigubbakcemile3
sabahladığımız bile olurdu konuşurken.. ben pek dayanamam uykuya çoğu zaman uyurdum pişmanım şimdi. gel diyorum sen gel ben uyumucam hiç :)
bende çokk özledimmm
demedi kadın sayılı gün geçer die ben burdan başka kimseye bişi demiom anlamıolar çünkü
öyle idencim.. benimki mart gibi izin alayım diyordu.. geçen gün söledim birilerine aaa kısa dönem deil mi ne izini ya falan dedi.. bi yerde haklı aslında uzatıcak ama gel sen onu bize sor dimi:)
benimkide alıcam illa diyor... kayınvalidemde bana söyle de kızım gelmesin uzamasın diyor bakalım napıcaz konuşmuyoruz artık bu konuyu hele bir mart olsun dioruz .
guz_1 evini hazırlarken neler yaptın anlat bizede yol olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?