Ksa dnem Askerlik...

günaydınnn hanımlarrrr dualarınız sayesindee rüyamdaa gördümmm hattaa gerçek gibiydi uyandığımda asker olduğunu çok zor hatırladımm bilee.... neysee az kaldıı 149 gün kaldı.... 150 de olanlar de 149 dan devam edelim biraz moralimiz düzelsinn kaydirigubbakcemile3 gerçi O da 149 gün kaldı :1rolleyes:

Ya neden aramızda 3 gün fark var ki :bbo:
Biz 149 sayıyoruz bazıları 152, bazıları 153.. Neden böyle ki?

6 gün geride kaldı.birçoğu daha önümdeturkbayragi

Hoşgeldin derinmine... eşinin askerliği nereye çıktı... Allah tez zamanda gidip gelmeyi nasip etsin... biz de aynı şekilde asker yolu bekliyoruz... burada birlikte zaman daha hızlı geçiyor.. artık geldikleri günü de müjdeleriz buradann opuyorumnanaktan

canım eşimler bende çok konuşamıyorum artık
eğitimleri başlamış artık
canım kulübelerdede çok sıra oluyormuş
telefon sıkıntılıdır
sen içini ferah tut

betuly canım acemilik hep zor olurmuş
arkadaşlar hep öyle diyor
bende dünden itibaren az konuşmaya başladım ne yazıkki
eğitimden dolayı
:gitme:

saol canım benım..
evet acemlık bı gecsınde hayırlısıyla daha guzel olsun ıns..

Ya neden aramızda 3 gün fark var ki :bbo:
Biz 149 sayıyoruz bazıları 152, bazıları 153.. Neden böyle ki?

yahu bende anlamadım onu :) halbukı hesap bellı yanı hepımzın bır olması lazım ama neden ayrı gayrı safaklar cozemedım..

şafak 152 ???

tekirdağ çerkezköy.teslim ettiğimiz gün saray diye biyere götürdüler acemilik için.bugün 7.günümüz çok zormuş beklemek.dün eğitime başlamış 2 gündür sesini bile duyamıorum.saol buarada seni de allah kavuştursun .seninki nerde

inşllh.benimle aynı şeyleri paylaşanlar var mı die bakarken sizi buldum .tekirdağ çerkezköy de.şafak konusunda biraz kararsızım tam anlayamadım.herkesin farklı ama aynı gün anlamadım

canım bazı aylar 31 çektiği için 158 olması gerekiyor.her ay 30 çekseydi 155 olurdu.(izin kullanmassan 5 ay 5 günden; 5*30+5=155)
hoş bende anlamış değilim keşke 155 den başlasak ne güzel olur kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim eşimde iskenderunda
evimizi kapattık,annemlere geçtim
çok zormuş gerçekten
her yerde hatırası var
nasıl geçecek günler kavrayamıyorum :gitme:

inşllh.benimle aynı şeyleri paylaşanlar var mı die bakarken sizi buldum .tekirdağ çerkezköy de.şafak konusunda biraz kararsızım tam anlayamadım.herkesin farklı ama aynı gün anlamadım

nee güzel, güzel bi yere çıkmış askerliği.... şafak konusunda vallaa ben de O'nun yalancısıyım... ben şafak 152 dedim hayır kalan gün 149 dedi... onlar öyle sayıyorlar demek ki bi bildikleri vaar... zaten son günler ggeçer bi şekilde şimdi moralimiz yüksek olsunn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…