Ksa dnem Askerlik...

esmer sarışın kumral farketmez bahriyeliler affetmez :mymeka: bunu söylüyorlarmış orda.dedim asker falan dinlemem gelir kafanı kırarım sen söylemeyeceksin o marşı :nazar:

walla öyle oluyor zaten annemde kzıyıyor dinleme su sarkıyı diye eee ne yapım işte bitsin bu qurbetlik

yok yok gercekten dinleme canım , zaten ozlem gunden gune agırlasıyor bide ustune boyle sarkılar dınlersen erıyıp bıtersın valla.
Hem senin saglam olman lazım. Sesin ne kadar iyi cikarsa o kadar iyi onun icin. Senden destek alicak

esmer sarışın kumral farketmez bahriyeliler affetmez :mymeka: bunu söylüyorlarmış orda.dedim asker falan dinlemem gelir kafanı kırarım sen söylemeyeceksin o marşı :nazar:

bak bakk ne guzelde marş yapmıslar :) ii demissin valla. bende carsıda soyluyorum senin gibi seyler..

evet Wenesin söylediği doğru mektubu ihmal etmeyin.ben çok yazardım.bir de şöyle düşünürdüm.mektup yazıyorum gönderiyorum o alıyo okuyo aldığını söylüyo.yaklaşık 5 gün geçerdi böyle.sonra o bana yazardı filan derken 5 günde öyle 10 gün geçerdi bile. mektup yazdıkça zamanın kısaldığını düşünürdüm.bir de orda herkese mektup gider onlar almazsa kötü oluyorlar.ayrıca hatıra kalır bu günlerden...

evet Wenesin söylediği doğru mektubu ihmal etmeyin.ben çok yazardım.bir de şöyle düşünürdüm.mektup yazıyorum gönderiyorum o alıyo okuyo aldığını söylüyo.yaklaşık 5 gün geçerdi böyle.sonra o bana yazardı filan derken 5 günde öyle 10 gün geçerdi bile. mektup yazdıkça zamanın kısaldığını düşünürdüm.bir de orda herkese mektup gider onlar almazsa kötü oluyorlar.ayrıca hatıra kalır bu günlerden...
acemi birliğinden sonra mı yazmaya başladın canım mektupları. yoksa acemi birliğindeyken mi?

aslında en iyisi bekarken askere gitmeleri. aynı evi paylaştıktan sonra zor oluyor.heryerden odalardan çıkacakmış gibi geliyor insana...bir de sürekli eşyalarını görünce....

yok yok gercekten dinleme canım , zaten ozlem gunden gune agırlasıyor bide ustune boyle sarkılar dınlersen erıyıp bıtersın valla.
Hem senin saglam olman lazım. Sesin ne kadar iyi cikarsa o kadar iyi onun icin. Senden destek alicak

ay saqol cnm ya iyiki varsınız cok tsk edrim

bide mümkün oldugunca iyi ses tonuyla konusmaya calisin. ıyi oldugunuzu bilsin. Sizden destek alsin. Sevgilim hep der , senin sesin iyi geldikce bende burda sabredebiliyorum , dayanabiliyorum die.

bide mümkün oldugunca iyi ses tonuyla konusmaya calisin. İyi oldugunuzu bilsin. Sizden destek alsin. Sevgilim hep der , senin sesin iyi geldikce bende burda sabredebiliyorum , dayanabiliyorum die.

katılıyorum canım nişanlımda hep benden destek alır gittiğinden beri her gece telfnda konuşuyoruz aramadığı günlerde oldu ama hep dertleştik anlatır sorununu konuşur bende hep neşeli olurum ağlasam bile belli etmem:)

daisybaby,

canım hepimiz icin öle birbirimize destek oluyoruz:asigim:

Ben mektubu adresi alir almaz yazmistim. Aps kagıtlarını bile sakliyorum.27 nisanda yazmisim ilkini :)

X