- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
- Konu Sahibi divine_time
- #1.641
esmer sarışın kumral farketmez bahriyeliler affetmez :mymeka: bunu söylüyorlarmış orda.dedim asker falan dinlemem gelir kafanı kırarım sen söylemeyeceksin o marşı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla öyle oluyor zaten annemde kzıyıyor dinleme su sarkıyı diye eee ne yapım işte bitsin bu qurbetlik
esmer sarışın kumral farketmez bahriyeliler affetmez :mymeka: bunu söylüyorlarmış orda.dedim asker falan dinlemem gelir kafanı kırarım sen söylemeyeceksin o marşı
bak bakk ne guzelde marş yapmıslar :) ii demissin valla. bende carsıda soyluyorum senin gibi seyler..
inşallah hayırlısıyla 1 gün kaldığını göreceğiz işte o zaman:dance:
sana yazacağıma miracleye yazmışım tanışma hikayesiyle ilgili mesajı :kedi:
acemi birliğinden sonra mı yazmaya başladın canım mektupları. yoksa acemi birliğindeyken mi?evet Wenesin söylediği doğru mektubu ihmal etmeyin.ben çok yazardım.bir de şöyle düşünürdüm.mektup yazıyorum gönderiyorum o alıyo okuyo aldığını söylüyo.yaklaşık 5 gün geçerdi böyle.sonra o bana yazardı filan derken 5 günde öyle 10 gün geçerdi bile. mektup yazdıkça zamanın kısaldığını düşünürdüm.bir de orda herkese mektup gider onlar almazsa kötü oluyorlar.ayrıca hatıra kalır bu günlerden...
yok yok gercekten dinleme canım , zaten ozlem gunden gune agırlasıyor bide ustune boyle sarkılar dınlersen erıyıp bıtersın valla.
Hem senin saglam olman lazım. Sesin ne kadar iyi cikarsa o kadar iyi onun icin. Senden destek alicak
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: o gün geldiğinde böyle dans edeceğim ben :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
aslında en iyisi bekarken askere gitmeleri. aynı evi paylaştıktan sonra zor oluyor.heryerden odalardan çıkacakmış gibi geliyor insana...bir de sürekli eşyalarını görünce....
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be
bide mümkün oldugunca iyi ses tonuyla konusmaya calisin. İyi oldugunuzu bilsin. Sizden destek alsin. Sevgilim hep der , senin sesin iyi geldikce bende burda sabredebiliyorum , dayanabiliyorum die.
karşılıklı dans ederiz elvancım ohh yandan yandan off o günün hayaliyle yaşar oldum be