- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.381
inşallah öyledir. sormak lazım aslında :uhm:hiç bilmiyorum ki ama sabittir gibi geliyor .. benim avea öğretmen hattı eğer çok farketmezse değiştirmek istemiyorum ama bu gidişle sanki baya farkedecek gibi geliyor...
inşallah öyledir. sormak lazım aslında :uhm:
şafakkkkk 31 sositososito son 1 ay turkbayragi
ben açıklandıgı geceden beri aglıyorum.. üstelk ilk ögrenen ben oldum o nete gıremıyodu ben baktım gece 12de tuncelı yazıyo dıyemedım tlfda dılım tutulmustu sankı.. o geceden sonra hep agladım ama dun ve bugun daha ıyıyım arada kendımı rahatlatmaya calısıyorum içimizi ferah tutmazsak cok zor gecer bu 5ay ara ara krızlere tabııkıde gırebılırız ama önemli olan kendımızı perısan etmeden su 5 ayı atlatmak
cok doğru bende ilk ögrendigimde yıkıldım neden biz dedim çünkü etraftaki butun arkadaslarım rahat yerlere gitti ama sora allahın işi bu diyerek kabullendim.simdide sadece dualar okuyarak onu korumaya çalışıyorum
yasdasız canım.. memnun oldum hocam :)evettt haklısınızz siz böyle söyleyince daha iyi anlıyorum mafoldumben hem adaş hem meslektaşız demekk hocam :) ben Bilgisayar öğretmeniyim maalesef sizin yaş kaçtı bu aradaa a.s.
Bana uyar canım muhabbetı severım.. :)kızlar bigün daha bitti bende yatıyorumm nekadar erken yatarsak okadar cabuk gecer:) buarad aklıma bi fikir geldi zaman gecirmek için her gün birimiz hikayelerini anlatsın tanısma isteme söz nişan falan....vs. bizde dinleyip sorular soralım nasıl oldu nededi ne giydin gibi:) ne dersinizzzzzz
kızlar yarında yiqenim askere qidiyor ya :gitme:bir kocam biri cok sevdiqm yiqenim ikiside o simd asker yeter ya aqlamayacaqım artıklmaz: turkbayragi
cnm qüle qüle qitsin abinde benim yiqende bütün askerlede saqsalim qönsünler insallah.... cnm abinin nere cıktı
Insallah canım ınsallah.. daha nereye cıktıgı bellı degıl.. uzun donem oldugu ıcın gıderken bellı oluyor sanırım.. yarın gıdecek bakalım alırlarsa almazlarsa obur gun...
Şafak 150... Doğum günün kutlu olsun biriciğim...
hadi qözünaydın darısı bizlereolsn bu heyecanları bizde bekleyelim allah kavustursun seni ve bizleride aMİN
cnm askerinin doqum qünümü askerin nice yıllara olsn tatlıs
Şafak 150... Doğum günün kutlu olsun biriciğim...
doğum günü kutlu olsun canım
nice sağlıklı mutlu seneler geçirin birlikte
bizimde eşimin benim bebeğimizin doğum günleri sırayla
hiçbirindede yanımızda olamayacak
ne yapalım iyi olsunda