Ksa dnem Askerlik...

kızlarrr söylüyorum yaaa benimki baya hesaplı
ayrıca acılana kadar aveanın heryöne tarifesinden hattı var babasının onu kullanıyoruz. ankesörlüden calsırıyor biz arıyoruz.

cok iyiymiş aslında son carem bu olsun ama ben dısardaykende ulasabılsın
istiyorum gsm olsa daha ıyı olur

cnm benimki önce polis hattıydı onu kapattırdık vodafone aldık cook rahat konusuyorum herkesle esimle de uyqun tarife

cnm belli oldu uzun dönemlerin nereye cıktıqı benim yiqeniminki 1haftadan belli oldu yarın safranbolu teslim olması qerektiqi için buqün cıkacak yola neden abiniki öyle oldu acaba yine hayırlı olsn

Valla canım abım yoklamasını muayenesı olmadı henuz..
Gecen bı kac gun once babamla gıttıler basvurusunu yapmak ıcın.. 17. sınden sonra gelın hazırlıklı olun aynı gun ıcınde de alabılırız demısler.. yada gonderır ıkı gun sonra vedalasıp gelın derız demısler..
bu yuzden daha hıcbırseyını olmadıgı ıcın nereye gıdecegıde bellı degıl.. yarın gıdıcek bakalım heralde hemen alıp gondermezler yaa... ?

Şafak 150... Doğum günün kutlu olsun biriciğim...
Canım askerının dogum gununu kutlarım, Allah nıce saglıklı uzun omurler nasıp etsın sevdıklerıyle ınsallah..
betülcüm 2. bir hasret daha sana
abinede allah kolaylık versin
hayırlısıyla yapsın askerliğini
amın canım amın ınsallah...
canım bende hattımı degıstırmek ıstıyorum bu konuda hıc
bilgim yok tavsiye edeceğiniz bihat varmı?
turkcell uygunmu mesela?
tarıfelerı ve uygunlugu yonunden bence en hesaplı tarıfeler vodafone da.. ( reklam gıbı oldu hee kaydirigubbakcemile3 )
turkcell tamamen bır kazık.. bende suan turkcell faturalıdayım ama benım kontratım var 1 sene en az...
bıttıgı an numaramla vodafone a gecmeyı planlıyorum.. bırde aıle kartı denılen olay var o da cok hesaplı aslında esıme de sınav gununde vermısler herkese dagıtılmıs orada ama gıderken yanına almamıs bende arabada gordum zarfı kartı fılan keske alsaydı yanına no yu tanıtır ev telefon faturasından rahat rahat konusurdu ama bende arıyorum artık farketmez napalım..

buarada kızlar suan bursadayım ben ulu camiye gidicem hepinizi allah kavustursun die dua edicemmm simdi cıkıorummm görüsürüzzzz
Allah razı olsun canım , duaların kabul olsun ınsallah.. bende hepımız ıcın edıyorum ıcım daraldıkca...

madem sende hat alcaksın iyice arastırıp aynı hattı alalım.
bızede kontör dayanmıyo dediğim gibi telekomdan cok cep
tarifesi olsun istiyorumki dısardada konusabilelim.
Allah kabul etsin canım bende dua edıyorum hergece hepimize

canım benimde öğretmen hattıydı ama eşimi ankösörlü telefondan aradığım için öğretmen hattı uygun değil,bende 1250dakikası avea,250 dakikası ev/iş/diğer hatlar vergi dahil 30 tl ama bize 250 dakika yetmiyor
benimde uygun bir hat almam gerekiyor ama hangisi CADIARZU

bende turkcell var kamu hattı heryöne. bedava değil midir ankesörlü telefona ki. o da sabit hat yerine geçmiyor mu? :uhm:
sabit hat yerine geçiyor canım

kızlar dün esimle konustum yemin töreni 11 eylüldeymiş. 12 agustostan sayarsam 30 gün sonra oluyor. 28 gün değilmiydi acemilik. izin kullanmazsa 17 ocakta gelecekmiş
28 gün ama 28.gün salıya geliyor.(8 eylül 2009)
yemin töreni cuma olduğu için 11 eylül canım

Gunaydın canım...

Bız dun aksam bı tanısma faslı yaptık burada..

Arora ve sen yoktunuz.. sızınlede tanısalım olurmu :)
günaydın canım
bende ankarada yaşıyorum
ismim dirim 26 yaşındayım,10 aylık evliyim
henüz bebeğimiz yok.
kamu kurumunda çalışıyorum

betuly eşinle görüşebiliyormusun canım
benim eşim sabah erken kalkıp arayabiliyor
bugün eğitimler başlayacakmış
komutanları konuşma yapacakmış
birde bu hafta dağıtım yerleri belli olacakmış öyle bir söylenti varmış
daha yeni gittiler bende anlamadım
aslı var mı

Gorusuyorum canım cok sukur gunde bır kere gorusebılıyoruz..
Bu sekılde olunca zaman daha cabuk gecıyor.. dun konustugumda daha kamuflajları gelmemıstı sıvıllerıdı yanı hala..
bu yuzden egıtımlere baslamaları da olanaksız olur..
Ama her yerın durumu bır degıl tabı.. dagıtım ıcın 15 gun sonra dedı esım.. yanı yemın torenı de oyle..
normalde 28 gun sonra denıyor ama heryerın zamanlaması bır olmuyor demekkı... CADIARZU

Evet vodafone cok rahat bugune kadar en uygun tarıfelı kazık olmayan operator o sanırım..
aveada kazık degıl turkcel gıbı ama o da her yerde cekmıyor hala :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…