- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.421
biz telekomun jetsel tarifesine üye olduk. ayda 26TL
sehir içi 100 dk
sehirler arası 3000 dk. kocacım aile kartıyla konustukca benim ev telefonuna fatura gelecek. onun içinde kontrm bitti derdi olmayacak. Ama 1 eylülde aktiv oluacakmıs
ya cnm bnede 2 kere ankesörlüden konustum hattım avea valla 2 gunde 300 konturum gitti bende bu gidisle hat alıcammm bakalım bi yerlessinde nasıl konuscaz napıcaz ona göre arastırıp alıcam bi hat yoksa böle altından kalkamam
cnm belli oldu uzun dönemlerin nereye cıktıqı benim yiqeniminki 1haftadan belli oldu yarın safranbolu teslim olması qerektiqi için buqün cıkacak yola neden abiniki öyle oldu acaba yine hayırlı olsn
Canım askerının dogum gununu kutlarım, Allah nıce saglıklı uzun omurler nasıp etsın sevdıklerıyle ınsallah..Şafak 150... Doğum günün kutlu olsun biriciğim...
amın canım amın ınsallah...betülcüm 2. bir hasret daha sana
abinede allah kolaylık versin
hayırlısıyla yapsın askerliğini
tarıfelerı ve uygunlugu yonunden bence en hesaplı tarıfeler vodafone da.. ( reklam gıbı oldu hee kaydirigubbakcemile3 )canım bende hattımı degıstırmek ıstıyorum bu konuda hıc
bilgim yok tavsiye edeceğiniz bihat varmı?
turkcell uygunmu mesela?
Allah razı olsun canım , duaların kabul olsun ınsallah.. bende hepımız ıcın edıyorum ıcım daraldıkca...buarada kızlar suan bursadayım ben ulu camiye gidicem hepinizi allah kavustursun die dua edicemmm simdi cıkıorummm görüsürüzzzz
Valla canım abım yoklamasını muayenesı olmadı henuz..
Gecen bı kac gun once babamla gıttıler basvurusunu yapmak ıcın.. 17. sınden sonra gelın hazırlıklı olun aynı gun ıcınde de alabılırız demısler.. yada gonderır ıkı gun sonra vedalasıp gelın derız demısler..bu yuzden daha hıcbırseyını olmadıgı ıcın nereye gıdecegıde bellı degıl..yarın gıdıcek bakalım heralde hemen alıp gondermezler yaa... ? cnm hayırlısı olsn insallah iyi yer cıkar dememkki o farklıymıs
ve son bir ay:teytey: :teytey: :sm_cool:
bu günleride gördük çok şükürrr kızlar darısı başınızaaaaa
ya cnm bnede 2 kere ankesörlüden konustum hattım avea valla 2 gunde 300 konturum gitti bende bu gidisle hat alıcammm bakalım bi yerlessinde nasıl konuscaz napıcaz ona göre arastırıp alıcam bi hat yoksa böle altından kalkamam
günaydın kızlar bende geçmişi okuyordum
Gunaydın canım...
Bız dun aksam bı tanısma faslı yaptık burada..
Arora ve sen yoktunuz.. sızınlede tanısalım olurmu :)
canım benimde öğretmen hattıydı ama eşimi ankösörlü telefondan aradığım için öğretmen hattı uygun değil,bende 1250dakikası avea,250 dakikası ev/iş/diğer hatlar vergi dahil 30 tl ama bize 250 dakika yetmiyorkızlar biz de şimdi konuştukk o beni aradı ankesörlüdenn sonra ben O'nu aradım 35 dk flan konuştuk bilmiyorum öğretmen hattından arıyorum ama inşalalh faturaya çok yansımaazz kaydirigubbakcemile3
bildiğiniz uygun bi tarife var mı askerlik bitesi kadar ona geçelim barii....
sabit hat yerine geçiyor canımbende turkcell var kamu hattı heryöne. bedava değil midir ankesörlü telefona ki. o da sabit hat yerine geçmiyor mu? :uhm:
28 gün ama 28.gün salıya geliyor.(8 eylül 2009)kızlar dün esimle konustum yemin töreni 11 eylüldeymiş. 12 agustostan sayarsam 30 gün sonra oluyor. 28 gün değilmiydi acemilik. izin kullanmazsa 17 ocakta gelecekmiş
günaydın canım
Gunaydın canım...
Bız dun aksam bı tanısma faslı yaptık burada..
Arora ve sen yoktunuz.. sızınlede tanısalım olurmu :)
Tanışalım canım :) İsmim Ayşe
günaydın canım
bende ankarada yaşıyorum
ismim dirim 26 yaşındayım,10 aylık evliyim
henüz bebeğimiz yok.
kamu kurumunda çalışıyorum
betuly eşinle görüşebiliyormusun canım
benim eşim sabah erken kalkıp arayabiliyor
bugün eğitimler başlayacakmış
komutanları konuşma yapacakmış
birde bu hafta dağıtım yerleri belli olacakmış öyle bir söylenti varmış
daha yeni gittiler bende anlamadım
aslı var mı
evet canım
memnun oldum canım...
gecmısı okudun sanırım :) betul bende...