Ksa dnem Askerlik...

kızlar yarında yiqenim askere qidiyor ya :gitme:bir kocam biri cok sevdiqm yiqenim ikiside o simd asker yeter ya aqlamayacaqım artık :eek:lmaz: turkbayragi

polisler işini bilir canım benim kamera bile bulur o seni görmek için kaydirigubbakcemile3 heryerin sistemi çok farklı demek ki. bizimkiler yan gelip yattılar eğitim olmuş ama çok değildi dio. bu hafta başlarlar onlar da.

doqru diyorsun hehe polis işlerini bilir seninki kac senelik polis

merhaba kızlar
benim nişanlımda aralık/2009 da asker turkbayragi
kısa dönem çıkar inşallah :Saruboceq:

kısa dönemlere askeriyede ne görevi veriyolar? :uhm:
inşallah zmn çok çabuk geçer:çok üzgünüm:

merhaba kızlar

herkesin farklı oluyor die biliyorum. bazen komutanları sivildeki işlerine eş değer bir görev veriyorlarmış bazen de çok alakasız bir görev veriliyormuş

merhaba kızlar

canım kolay işler veriliyo zaten belli görevler var uzun dönemler gibi zorlamıyolar geneli hep rahat oluyo:) o yüzden için rahat olsun

merhaba kızlarr benim eşimde 12 ağustosta teslim oldu geri sayım başladı forumda her topice yazıom eşim asker eşim asker die bi türlü alışamadım nedense ama Allah a binlerce şükür olsun çok rahatım dio şimdilik kayseri komando tugayında ama kısa dönem yemin töreninden sonra inşallah ii bi yer gelir her akşam arıo çok şükür bitanem benim yaa:sinifsinif:

merhaba kızlarr benim eşimde 12 ağustosta teslim oldu geri sayım başladı forumda her topice yazıom eşim asker eşim asker die bi türlü alışamadım nedense ama Allah a binlerce şükür olsun çok rahatım dio şimdilik kayseri komando tugayında ama kısa dönem yemin töreninden sonra inşallah ii bi yer gelir her akşam arıo çok şükür bitanem benim yaa:sinifsinif:

ooone qüzel o sans esimede qelseydi keske kayserim cnm memleketim benm qüzel yere cıkmıs

sivaslı bide ama aslında vanda görev yapıoruz biz şark hizmeti yani işte bana pek uzak ya aman o iyi olsunda canım benim kızlar sizde şey hissediomusunuz birlikte olduğunuz zamanları değerlendirememiş gibi haketttiği mutluluğu verememiş gibi bana mı has

kızlar biz de şimdi konuştukk o beni aradı ankesörlüdenn sonra ben O'nu aradım 35 dk flan konuştuk bilmiyorum öğretmen hattından arıyorum ama inşalalh faturaya çok yansımaazz kaydirigubbakcemile3
bildiğiniz uygun bi tarife var mı askerlik bitesi kadar ona geçelim barii....

kızlar çok teşekkür ederim hepinize a.s.
inşallah bzm için hayırlısı neresiyse oraya düşer.
tabi gönül istiyo ki yakına düşsün :Saruboceq:
bnm yiğenimde dağıtıma geldi çarşamba gidiyo tunceli/hozat a düştü komando özel tim
inşallah hepsi sağ salim gider gelirler :Saruboceq:
rabbim hepsini annesine, babasına, sevdiğine kavuştursun :Saruboceq:

çilekçim amin acnım hepsi tüm askerlerimiz sağ salim yuvalarına döner bıraktıklarını sağ salim bulur kavuşurlar inşallah Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah

kızlar çok teşekkür ederim hepinize a.s.
inşallah bzm için hayırlısı neresiyse oraya düşer.
tabi gönül istiyo ki yakına düşsün :Saruboceq:
bnm yiğenimde dağıtıma geldi çarşamba gidiyo tunceli/hozat a düştü komando özel tim
inşallah hepsi sağ salim gider gelirler :Saruboceq:
rabbim hepsini annesine, babasına, sevdiğine kavuştursun :Saruboceq:

aminn canım :) umarım yeğeninde sağ salim gelir canım tüm dualarımız askerlerimizle:teselli:

kızlar biz de şimdi konuştukk o beni aradı ankesörlüdenn sonra ben O'nu aradım 35 dk flan konuştuk bilmiyorum öğretmen hattından arıyorum ama inşalalh faturaya çok yansımaazz kaydirigubbakcemile3
bildiğiniz uygun bi tarife var mı askerlik bitesi kadar ona geçelim barii....

bende turkcell var kamu hattı heryöne. bedava değil midir ankesörlü telefona ki. o da sabit hat yerine geçmiyor mu? :uhm:

...GeL EyLül GeL nazlanma ama GELLL artıkkkk!!!!!:gitme:......şafak 29 gümüşhaneye selamlaryerimsenibenkaydirigubbakcemile3

bende turkcell var kamu hattı heryöne. bedava değil midir ankesörlü telefona ki. o da sabit hat yerine geçmiyor mu? :uhm:

hiç bilmiyorum ki ama sabittir gibi geliyor .. benim avea öğretmen hattı eğer çok farketmezse değiştirmek istemiyorum ama bu gidişle sanki baya farkedecek gibi geliyor...

X