- 25 Mart 2009
- 1.258
- 0
- 40
- Konu Sahibi divine_time
- #1.361
kızlar yarında yiqenim askere qidiyor ya :gitme:bir kocam biri cok sevdiqm yiqenim ikiside o simd asker yeter ya aqlamayacaqım artık lmaz: turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polisler işini bilir canım benim kamera bile bulur o seni görmek için kaydirigubbakcemile3 heryerin sistemi çok farklı demek ki. bizimkiler yan gelip yattılar eğitim olmuş ama çok değildi dio. bu hafta başlarlar onlar da.
o uzun dönem gidecek değil mi? yarın uzun dönemler geliyor diodu nişanlım. neresi çıkmış ona??kızlar yarında yiqenim askere qidiyor ya :gitme:bir kocam biri cok sevdiqm yiqenim ikiside o simd asker yeter ya aqlamayacaqım artık lmaz: turkbayragi
daha o küçücük ufacık kaydirigubbakcemile3 5 yıllık polis canım.senin eşin kaç yıllık?doqru diyorsun hehe polis işlerini bilir seninki kac senelik polis
herkesin farklı oluyor die biliyorum. bazen komutanları sivildeki işlerine eş değer bir görev veriyorlarmış bazen de çok alakasız bir görev veriliyormuşmerhaba kızlar
benim nişanlımda aralık/2009 da asker turkbayragi
kısa dönem çıkar inşallah :Saruboceq:
kısa dönemlere askeriyede ne görevi veriyolar? :uhm:
inşallah zmn çok çabuk geçer:çok üzgünüm:
o uzun dönem gidecek değil mi? yarın uzun dönemler geliyor diodu nişanlım. neresi çıkmış ona??
daha o küçücük ufacık kaydirigubbakcemile3 5 yıllık polis canım.senin eşin kaç yıllık?
merhaba kızlar
benim nişanlımda aralık/2009 da asker turkbayragi
kısa dönem çıkar inşallah :Saruboceq:
kısa dönemlere askeriyede ne görevi veriyolar? :uhm:
inşallah zmn çok çabuk geçer:çok üzgünüm:
merhaba kızlarr benim eşimde 12 ağustosta teslim oldu geri sayım başladı forumda her topice yazıom eşim asker eşim asker die bi türlü alışamadım nedense ama Allah a binlerce şükür olsun çok rahatım dio şimdilik kayseri komando tugayında ama kısa dönem yemin töreninden sonra inşallah ii bi yer gelir her akşam arıo çok şükür bitanem benim yaa:sinifsinif:
kızlar çok teşekkür ederim hepinize a.s.
inşallah bzm için hayırlısı neresiyse oraya düşer.
tabi gönül istiyo ki yakına düşsün :Saruboceq:
bnm yiğenimde dağıtıma geldi çarşamba gidiyo tunceli/hozat a düştü komando özel tim
inşallah hepsi sağ salim gider gelirler :Saruboceq:
rabbim hepsini annesine, babasına, sevdiğine kavuştursun :Saruboceq:
kızlar biz de şimdi konuştukk o beni aradı ankesörlüdenn sonra ben O'nu aradım 35 dk flan konuştuk bilmiyorum öğretmen hattından arıyorum ama inşalalh faturaya çok yansımaazz kaydirigubbakcemile3
bildiğiniz uygun bi tarife var mı askerlik bitesi kadar ona geçelim barii....
bende turkcell var kamu hattı heryöne. bedava değil midir ankesörlü telefona ki. o da sabit hat yerine geçmiyor mu? :uhm: