- 19 Ağustos 2007
- 635
- 1
-
- Konu Sahibi divine_time
- #1.341
aramaz artık cok gec oldu...ben yatıyorum kızlar yarın iş var malum
bakın bugunde bıttı böyle böyle gecıcek işte
hadi iyi bakın kendınıze kocacıklarımızada ıyı geceler :Saruboceq:
benımkınınde canım askerden önce calısyodu ozel sektorde ama
askerden sonra ne olur bılemem. gelsın yeterki ya o otursun
ben ona bakarım evımızın diregi olurum :roflol::roflol:hihoyyyt
ii gecelerrraramaz artık cok gec oldu...ben yatıyorum kızlar yarın iş var malum
bakın bugunde bıttı böyle böyle gecıcek işte
hadi iyi bakın kendınıze kocacıklarımızada ıyı geceler :Saruboceq:
polisler askere giderken silahını ve kimliğini teslim ediyorlar. benimki de teslim etti geldi ki morali çok bozuk. takma kafanı ben bakarım sana dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar ben izine cıktım 2 hafta bosumm iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama bu psikolojle çalışamazdım toparlanana kadar 2 hafta gecer die dusunup izne cıktım
evet zormuş cidden. hergün evde olmuyorlarpolis eşide olmakta zor be cnm allah sana şimdiden kolaylık versinnn
ben de biran önce okul açılsa da çalışsam diorum. öğrencilerle uğraşırken zaman çok çabuk geçiyor die. gerçi sen bankacısın galiba ve bu psikolojiyle hesapları karıştırabilirdin :)
bana uyar.kaydirigubbakcemile5kızlar bigün daha bitti bende yatıyorumm nekadar erken yatarsak okadar cabuk gecer:) buarad aklıma bi fikir geldi zaman gecirmek için her gün birimiz hikayelerini anlatsın tanısma isteme söz nişan falan....vs. bizde dinleyip sorular soralım nasıl oldu nededi ne giydin gibi:) ne dersinizzzzzz
yani aynı ilçedeyiz demek istedim canım. opuyorumnanaktan
evet zormuş cidden. hergün evde olmuyorlartatili yok bayramı yok
kızlar bigün daha bitti bende yatıyorumm nekadar erken yatarsak okadar cabuk gecer:) buarad aklıma bi fikir geldi zaman gecirmek için her gün birimiz hikayelerini anlatsın tanısma isteme söz nişan falan....vs. bizde dinleyip sorular soralım nasıl oldu nededi ne giydin gibi:) ne dersinizzzzzz
haaa tamam cnm beraber derken sasırdım hehe ee nbr cnm seninki nasıl aradımı benimki ardaı msn qörüstün azcık
biz ilçedeyiz ama 2 sene sonra tayin isteyeceğiz burdan. nereye gidersek artık.ewet ya hiç sorma ne bayramları ne pazarları var inanirmisn pazar qünleri unuutum cok zor oluor birdesehirde yasıyorsan dah zor calısıyorlar ilçe coook rahat
benimde kardeşim kısa dönem asker oldu.hem de ergani de
bugün ben sürekli ağladım valla :) kaç gündür birikti galiba içimde.biz çok sık konuşuyoruz canım onların ilk haftası çok yoğun değildi bir de haftasonu eğitim falan da yokmuş 2saate bir aradı. ama yarından itibaren tören hazırlıkları başlayacakmış. bu kadar sık aramayabilirim dedi.
siz işi ilerletmişsiniz, telefon gelmiyor derken msne bile geçmişsiniz kaydirigubbakcemile3 sevindim senin adına canım
benimde kardeşim kısa dönem asker oldu.hem de ergani de
polisler işini bilir canım benim kamera bile bulur o seni görmek için kaydirigubbakcemile3 heryerin sistemi çok farklı demek ki. bizimkiler yan gelip yattılar eğitim olmuş ama çok değildi dio. bu hafta başlarlar onlar da.kız azcık msn qörüsütnüz yok ya daha iletemedikk esim diyorki cok yoqun eqitim veriyorlar dedi yoqunmus