- 1 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #1.161
Şafak 31.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bizim yerimiz rahat olduğu için uzun uzun konuşabiliyoruz. daha önce de yazmıştım telefon sayısı fazla olduğu için rahat görüşebiliyoruz.
burcudeniz özellikle sana söylüyorum güzelim. operasyon haberlerinin hepsine inanma. bunların bazıları teröristlere yem olarak veriliyor. şimdi her iki taraf da birbirlerinin telsizlerine girebiliyorlar arada bir de olsa. bu yüzden de böyle asılsız operasyon haberleri de çıkıyor. her duyduğuna inanma. tamam mı? tuncelide hozat veya herhangibir ilçesinin yolları sürekli mayınlarla dolu değil güzelim. sonuçta orada ilçelerden tunceli merkeze gelen insanlar var,mesela kışın kayakçılar gelir oralara kayak yapmak için. eğer sürekli mayınlarla kaplı olsaydı ulaşım asla yapılamazdı. kışın askerler askeri jeeplerle operasyona gidiyor. yani herzaman mayınlarla kaplı değil. daha önce başka bir arkadaşa da söylemiştim. kış geliyor onlar inlerine çekilmeye ya da büyük illere gitmeye başlarlar. yaza hazırlık yapmak için.
hep ii düşün.
benim eniştem uzmançavuş canım biraz da onun anlattıklarından da biliyorum. o da çok zor yerlerde görev yaptı. dualarımız hep onlarla :Saruboceq:hozat cıktıgını duyduktan sonra okadar cok sey arastırıp okudumki kendi kendimi bunalıma sokmustum ilk gün, şimdi biraz daha iyiyim. burası gercektende ıyı geldı bana benım gıbı sevdıgımı bekleyenlerle konusmak ıyı geldi,saol canım telkinlerin için dogru söyluyosun
nişanlın geldiğinde neler yaşadığını neler hissettiğini anlatırsın artık bize canım. biz de tatlı hayallere dalarız artık kavuşacağımız günle ilgilisabrımın ilk baharı vuslatımıza 30 gün kaldı sonn başka yok:) hakkariye selamdelikafadulden:dance::lepi:
Kızlar sız konusurken sabıt telefondan mı konusuyorsunuz yoksa cebınızı mı arıyorlar..
benım esım cebımı arıyor her zaman o da cok kontor yıyormus.. ama ne zaman evde oldugumuzu bılemezkı.. aradıgında ulasamayadabılır.. nasıl yapsak bılemedım..
bugun konusuyorken hat dustu sanırım tel kapandı bı daha aradı.. o aramadan once benı aradıgı no yu ben aradım ama sureklı mesgul calıyordu sonra o arayınca kapatta ben arayım dedım o da olmaz kı oyle dedı bu hattan kac kısı konusuyor dırek aradıgında burayı dusuremezsın dedı dogrumu bu ya...
onun benı aradıgı ankesorluden ben onu arayabılsem keske daha rahat konusuruz
nişanlın geldiğinde neler yaşadığını neler hissettiğini anlatırsın artık bize canım. biz de tatlı hayallere dalarız artık kavuşacağımız günle ilgili
canım benim nişanlımın 327 kd şeklinde büyükce şafak kağıdı var ceplerinde taşıdığı onu yolladı ordakileri sayıyorum artı bende 12sinde nişanlımın gittiğinde 155 demiştim ama sona takvimde hepsini yazdım sapma oluyo 156 saymalıymışım o yüzden şafak kağdından saymak en mantıklısı bide başı olduğu için normal karıştrmanız onlar bi rayına otursun misal bende hesaplamıştım 17 18nde geliyodu ama 16 sı hatta 15i olcağı sanılıyo yol farkından kesin tarih 16 dendi ama sona 15i de olabilir dendi bence iice sor senin yaptığınla ordaki şafak kağıdı tutmuyo
tamam canım anlatmaz olurmuyum hiç yalnız çarşı izinleri oraya alışıncaya kadar verilmiyo 1 2 ayı buluyo bizim öyle olmuştu 2 ay sona görmüştüm ki bide ne göreyim kap kaya olmuşkararmış d.bakırdadelikafadulden neysem çok ağlamış çoook mutlu olmuştum gördüğüme umarım yere göre değişir çarşı izni hemen görebilrsiniz:teselli:
canım nişanlım denizci.onların dağıtımı istanbul izmir çanakkale izmit mersin gibi deniz kenarı yerler oluyormuş. hatayda kalan çok az oluyormuş.canım benim bildğim kısa dönemlerde verilen ilin çevresine veriliyo dağıtım misal nişanlım 52. Bkm. Mrk. K.lığı Pirinçlik şuanki yeri acemiliği ise d.bakır ktm de yaptı genelde yakın çevre oluyo uzun dönemdeki gibi olmuyo diye biliyorum..genede değişirse bilemem:)yemin törenini görmen çook güzel :) nasıl bi duygu sen anlatırsın onuda ben gidememiştim çünkü
canım nişanlım denizci.onların dağıtımı istanbul izmir çanakkale izmit mersin gibi deniz kenarı yerler oluyormuş. hatayda kalan çok az oluyormuş.
yemin törenine gideceim için ben de çok mutluyum canım. polis okulundan mezun olurken ailesi gelememiş içinde uhde kalmış buyüzden iki elim kanda olsa da gideceğim. gelince anlatırım artık :) 4eylülde. hihoyyyt
kızlar kusura bakmayın ama nişanlımın sözünden çıkamam. kaydirigubbakcemile3 şafak 151
Ben de 151 sayıyorum.. Sevdiceğim bugün itibariyle 151 dedi.. E hani benim de işime geldi kaydirigubbakcemile3
sabaha kadar uyuyamıyorum ama yine de iyimserim canım kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3Çok iyimser gördüm seni canım kaydirigubbakcemile3