- Konu Sahibi divine_time
-
yer değişimi hakkında bilgim yok canım insallah yerini değiştirmezler:1rolleyes: tabii görüşebiliyorsun canım cumartesi günleri daha sınırlı ama pazar gunlerı 8 den 5 e kadar askeriyenin içerisinde görüsebılırsın,yemekte götürebilirsin ayrıca:1rolleyes: Bozüyük inegöle cok yakın bir yer umarım rahattır nisanlın orda su acemılık donemı bır cırpıda gecse de usta olsalar rahatlasalar:1rolleyes:
merhaba kızlar nasılsınız bugün.yemin törenine gitmemize 20 gün kaldı
merhaba kızlar nasılsınız bugün.yemin törenine gitmemize 20 gün kaldı
iyi yerdeymiş aslında.benim dayım da orda acemi birilğini yapmıştı.rahat diyordu.zaten kısa dönem göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.
bende asker yolu bekliyorum(nişanlım) 152 gün kaldı yeni gitti yani nisan celbi oluyor...Listeye beni de katın.. hepinize sabırlar diliyorum..
Kisa dönem askerlik kac ay kizlar, bilginiz var mi?
Benimkide agustosta gidecek büyük ihtimal.
Ve birde bir sorum daha var. 4 yillik üniversite mezunlari kesin mi kisa dönem askerlik yapiyor, yoksa kuraya mi bagli bu is?
son 4 hafta.
son 28 gün...
bitiriyoruz. darısı başınıza.
Kisa dönem askerlik kac ay kizlar, bilginiz var mi?
Benimkide agustosta gidecek büyük ihtimal.
Ve birde bir sorum daha var. 4 yillik üniversite mezunlari kesin mi kisa dönem askerlik yapiyor, yoksa kuraya mi bagli bu is?
ewtttttt saat itibariyle şafağımız 150 alışıyoruz galiba duruma ilk şoku atlattıkkk
tüm bekleyenlere hayırlı tezkereler :teytey:
dün sevgilimi ziyarete gitttimm çokk sevindii ona da moral oldu bana da:asigim:
Gidebilirseniz eger hafta sonları rahat rahat ziyaret edebiliyorsunuz.
Onu moralli görülünce bende çok rahatladım açıkçası :teselli:
hepinize iyi pazarlar diliyorum...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?