- Konu Sahibi divine_time
-
canım şimdi pazar teslim olanlar izin kullanırsa kesin 155 mi oluyor.
canım normalde kısa dönem yasal aslında 6 aydır. 10+1(yol izni) nisan 1 den sonra olan zorunlu izin bunu kullanmış sayacağız. 10+1(yol izni) daha var(ister kullanır ister kullanmaz ama kullanırsa 158+11 yapacaksınız, kullanmazca 18 eylülde evde olacaklar :lepi:
eylül de ramazan bayramı var bayram nedeniyle erken terhis olurlar mı acaba :uhm:
liste güzel olmuş..yemin töreni 28 gün sonra oluyor.cuma gününe denk gelmeliymiş.28 günden fazla olmuyor kısa dönem için.hatta bizimki 26 gün olmuş oluyor sanırım12 nis teslim oldu 8 mayıs kesin tören. kalacak yer ayırttık.evlilik cüzdanı ile eşimi 2 gün evci çıkaracağım.
canım 5 ay 5 gün 155 gün yapıyorlar tanım böyle ama 31 çeken aylar var şimdi araya giren 158 gün olmuş oluyornisan dönemi gidenler için diyorum
aşkım beni iş yerinden de arıyor valla :)) günde 15 dk konuşuyouz.aradı seni özledim dedim ordanda gürülltü geliyor duymadım birdaha diyor özledim diyorum duyamadım diyor herkes bana baktı yahuu :))kıpkırmızı kaldım bağırmak zorunda kaldım ne yapayım halada duyamadı:)) askerlerin sesleri geliyordu bi romantizm yapamadık :)))
çok romantik yaaaa :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?