- Konu Sahibi divine_time
-
cok sanslısın ızmırde ankarada cok ıyı yerler
benim aşkımda kısa dönem yapıyor.23 şubatta gitti.ama ilk 3 ay İzmir kalan 3 ayda Ankarada yapacak.Ankaradayken herhaftasonları göreceğim onu zaten.o yüzden sadece izmirdeki günleri sayıyorum.beni de yazın.5 haziran akşamı geliyor. şafak 50.
Benıde yazın canımın ıcı kısa donem askerlık yapıyor 12 nısanda gıttı 18 eylulde gelıcek allahın ıznıyle ızın kullanmıcak
ekledim canımmm a.s
sen yine de şanlısın ankara'ya gelince haftasonları görüşebileceksiniz ne güzelll :dance:
bizzz ne yapalım benim sevgilim ankara da ben izmir deyimmm senağlama
5 hazirana kadar yer değiştirelim:)Seninki Ankara da benimki İzmir dekaydirigubbakcemile3benimki şimdi izmir menteş kampında.orası soğukmudur ya.çok merak ediyorum aşkımı.
cok sanslısın ızmırde ankarada cok ıyı yerler
ewt iyi fikirrr kaydirigubbakcemile3
izmirde hava gayet güzel ama menteş kampı ne tarafta bilemiyorum :uhm:
etimesgut zırhlı birlikler okulundaaa siyah bereli canım benim yaa
bende asker yolu bekliyorum(nişanlım) 152 gün kaldı yeni gitti yani nisan celbi oluyor...Listeye beni de katın.. hepinize sabırlar diliyorum..
istanbul hasdalda acemiliğini yapıyor bende bursadayım aslında yakınız bu acıdan mutluyum ama sımdılık bıraz zorlu sanırım durumlar(
Sizde durumlar nasıl telefonla gorusebılıyor musunuzz? .Bu hafta da zıyaretıne gıdıcem kısmetse hafta sonu..Şimdiden özledim açıkcası.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?