- 10 Haziran 2007
- 2.958
- 4
- 40
- Konu Sahibi divine_time
evet caım ya bende senin gibi düşünüyorum.zor olan ilk hafta geçti.bundan sonrası da geçer inşallah...
sabır etmeyi öğreniyoruz.... a.s
bugünlerde geçecek allah'ın izniylee :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet caım ya bende senin gibi düşünüyorum.zor olan ilk hafta geçti.bundan sonrası da geçer inşallah...
off of ben de eşimi bekliyorum inanılmaz zor. 35 gün var daha
iyiyiz iyi olmaya çalışıyorumm artık
telefonla konuşurken ağladığım zaman sevgilim kızıyor üzülüyoo topla biraz kendini güçlü ol diyor...
aşkım yine bana moral verdi.
ben artık toplamaya başladım benim moral vermem lazım sonuçta askerlde olan o
Evet canım zaman güçlü olma zamanı..Artık silkinip kendimize gelmeliyiz.Bizim moralsiz olmamızın onlara bir faydası olmuyor ayrıca morallerini de bozuyoruz.Çünkü yapabıleceklerı bir şey yok gun saymaktan baska..Gelecegımıze dair planları gerceklestırmek ıcın de bır zaman sagladı bıze bu ayrılık.Allah böyle ayrılıklar versin diyo herkes,haklılar..:1rolleyes:
Evet canım zaman güçlü olma zamanı..Artık silkinip kendimize gelmeliyiz.Bizim moralsiz olmamızın onlara bir faydası olmuyor ayrıca morallerini de bozuyoruz.Çünkü yapabıleceklerı bir şey yok gun saymaktan baska..Gelecegımıze dair planları gerceklestırmek ıcın de bır zaman sagladı bıze bu ayrılık.Allah böyle ayrılıklar versin diyo herkes,haklılar..:1rolleyes:
şafak 25
merhaba bebekten dolayı fazla giremiyorum.149 kaldı demek :) bizim yemin törenine 18 gün kaldı.bizimki izin kullanacak o zaman 25 eylül de bitiyor.
kızlar benimde kardeşim kısa dönem askerlik yapıyo aralıkta gitmişti şimdi 27 günümüz kaldı nasipse mayıs 18 de burda olucak sizlerinde sevdiklerinize hayırlı teskereler diliyorum.....