- 24 Nisan 2009
- 658
- 2
- Konu Sahibi divine_time
saol tatlım bugün teslim oldu şimdi.izin kullanmıcak 5 buçuk ay boyunca yani 155 gün oluyo dimi :uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aradı aşkım sonunda.özür diledi arayamadığı için inince kıyamam.birazdan girecek bölüğe.sesi hala kulaklarımda hiç de silineceğe benzemiyomafoldumben artık ağlamayı kesmem gerek.lmaz:şafak 155.. işalla doğrudur izine gelmicek doğru dimi kızlarCADIARZU
saol tatlım bugün teslim oldu şimdi.izin kullanmıcak 5 buçuk ay boyunca yani 155 gün oluyo dimi :uhm:
canım benim hadi gözün aydın aradı sesini duydun inşallahsağsalim gelir :1hug:
canmmm çok saol :teselli: tuttum kendimi ağlamadım aferin bana:hooray:ben yanlış hesaplamışım ozaman doğrusu 5 a 5 gündür.denizkoydumadımı arkadaşımın dediği gibi.başladık bu gün ozaman şafak 158..hiç izin kullanmıcak,beni anlayan yok bunalım yapma diyolar bende bunalım değil yaşayınca görürsünüz diyorum napiym zorla mı güleyim daha bismillah ilk gün zaten:çok üzgünümofffff
merhaba arkadaşlar eşleri yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.çok zor evli olmak, bizim gibi çocuklu olmak, sevdiğini bırakmak, çok zor.inanın geçecek. banada geçmez gibi geliyordu ama 43 günümüz kaldı.
merhaba arkadaşlar eşleri yeni gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.çok zor evli olmak, bizim gibi çocuklu olmak, sevdiğini bırakmak, çok zor.inanın geçecek. banada geçmez gibi geliyordu ama 43 günümüz kaldı.
Bende dun gonderdım bugun toplama bırlıgıne teslım oluyor yarın yada obur gunde taburuna gıdıcek hakkarı- cukurca ya...
Evlı ve cocuklu gercekten zormus ılk gunden bıle anlıyor ınsan.. bakalım daha neler gorecegız hayır seyler olsun ınsallah....
Allah kavuştursun canım sabır versin inş.. bizim ki de gidecek ama bu dönem gitmedi belki seneye.. evliyken zor olur diyorlar gerçekten.:gitme:
Tecrubelı olanlar soylesın bıze, hangı gunden saymaya baslayacagız safagı... askerı bırlıgıne teslım olduktan sonra mı baslıyor bır aydınlatın lutfen.. ?