- 1 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi divine_time
Şafak 34.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin de tansiyonu düşüyor iğne olurken O yüzden panikledim biraz.. Malum ilk gecesi bugün oralarda..
Tokat'a gitti, jandarma olarak..
inci inci, ben az önce konuştum gayet rahattı, resmen paşalar gibi ağırlandık dedi.. İğneyi de ilk defa senden duyuyorum.. Bu kadar olumsuz düşünmeyin lütfen, her şey iyi olacak, alışacaklar elbet..
kızlar sürekli internetten askerlikle ilgili şeyler okuyorum. ilk gün neler yaşıyorlarmış, ilk haftası filan nasıl geçecek diye... iğne yapıyorlarmış gariplerime, gece kaçta yatarsa yatsın 5 buçukta kaldırıyorlarmış. kıyafetleri üzerine olmuyormuş.. kim bilir ne zorluklar çekicekler, evinden ocağından ayrı...
en son teslim olmadan önce konuştuk bizde, 5te teslim olucaktı, arayamaz biliyorum ama gene de içim içimi yiyor..biz 4 yıldır beraberiz, hiç böyle habersiz kalmamıştık. askerlik çok zormuş meğer...
oyle bır ıgne olmaları bızım lehımıze degılmı.. sıkma canını hasta olup canının daha cok yanmasındansa ıgne olsun daha ıyı degılmı..iğne, menenjit ve tetanos'a karşı koruyucu olsun diyeymiş.. belki de yapılmıyordur, internette doğru olmayan bilgilerde oluyor malum... aslında kötü bir şey değil tabii ama insan kıyamıyor :asigim:
seninki nereye gitti Arora?
Hepimizi Allah kavuştursun canım turkbayragi
oo masallah yenı evlısınız yanı seyma... Allah bır omur nasıp etsın ınsallah...
ne zaman gonderdın sende yenı mı ?
amin amin canım.. 1.5 aylık evlıyız Rabbım yuzumuze baktı... ama ılk defa ayrılıyoruz cok koydu bana ya :çok üzgünüm:
evli arkadaşlar çalışanlar/çalışmayanlar bişey sorcam eşiniz askerdeyken nerde kalıyosunuz ? ya benimki henuz gitmedi seneye gidecek belki.ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye. yalnız mı anne yanı mı iyi bilmiyorummafoldumben
amin amin canım.. 1.5 aylık evlıyız Rabbım yuzumuze baktı... ama ılk defa ayrılıyoruz cok koydu bana ya :çok üzgünüm:
evli arkadaşlar çalışanlar/çalışmayanlar bişey sorcam eşiniz askerdeyken nerde kalıyosunuz ? ya benimki henuz gitmedi seneye gidecek belki.ama şimdiden başladım kara kara düşünmeye. yalnız mı anne yanı mı iyi bilmiyorummafoldumben