Ksa dnem Askerlik...

hanımlar eşimin gorev yerı bellı oldu... şırnak-idil... beraber gıdıyoruz inş... kaydirigubbakcemile2

Betuly ben de eşimi Hakkariye gönderdim. kısa dönem jandarma er birlikte dönecekler sanırım. Umarım sağ salim tamamlayıp gelirler askerliği.

Son düzenleme:
şafak 148 ,kocmla konuştum keyfi yerinde.alışmış oralara.yemin töreninden sonra eve gelicem evci iznimde dior.nasıl olacak bilmiyorum ama onu evde görmeyi çok özledim

Betuly ben de eşimi Hakkariye gönderdim. kısa dönem jandarma er birlikte dönecekler sanırım. Umarım sağ salim tamamlayıp gelirler askerliği.

bende bu işi anlamdım.kısa dönemde pek zorlamıyorllar doğuya vermiyolar diyorlardı.şimdi kimi duysam oralarda.15 aylık askerler gibi bunlarıda zorluyorlar mı acaba...CADIARZU

Aa oylemı ? hangı tabur yada tugay bılıyormusun canım ?
Bızımkı çukurca köprülü jandarma taburu... evet aynı donemde gelıcekler canım Allahın ıznıyle..
Alalh sızıde sag salım kavustursun ınsallah..

bende bu işi anlamdım.kısa dönemde pek zorlamıyorllar doğuya vermiyolar diyorlardı.şimdi kimi duysam oralarda.15 aylık askerler gibi bunlarıda zorluyorlar mı acaba...CADIARZU

Bızde hıc anlamadık ama demekkı boyleymıs...
Kısa donemlerı bırlıkten dısarı cıkarmıyorlar, ıcerıde bazı ısler verıyorlarmıs..
ama o zaman doguya gıtmenın ne alemı var onuda cozemedım ama neyse...

Benim eşim Hakkari İl Jandarma Alay Komutanlığında şimdi ama yemin töreninden sonra nereye gider bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Eşlerimize de sabır ve kolaylıklar.

canım senin askerin 1 gün önce gelecek galiba benimkinden

ewet canm öyle:1hug:
konuştum bende az önce sesi kötüydü bugün bırakmışlar eğitim yokmuş zaman da geçmiyodur mutlaka boş durarak.:1ninca:yarında arar umarım.sabırlıymış benm aşkım baya bugün bunu anladım:asigim:aslında değişti çok:nazar:yada beni sıkmamaya çalışıyoa.s

ben hep doğu çıkmaz ya konyadan öteye vermezler diyodum..
saka gibi geliyo şimdi.
kısa dönem allahtan bide 15 ay yapsa kafayı yerdim ben

hiç belli olmuyo canm.sewgilimn arkadaşıda hakkariye çıktı kısa dönem hemde komandodelikafadulden içerde bile değil yani.

X