- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #2.721
şafak 148 ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 11 gün bir bakmısız son 11 gün kamıs
delikafadulden inşallah o günler de gelir
hanımlar eşimin gorev yerı bellı oldu... şırnak-idil... beraber gıdıyoruz inş... kaydirigubbakcemile2
Betuly ben de eşimi Hakkariye gönderdim. kısa dönem jandarma er birlikte dönecekler sanırım. Umarım sağ salim tamamlayıp gelirler askerliği.
Aa oylemı ? hangı tabur yada tugay bılıyormusun canım ?Betuly ben de eşimi Hakkariye gönderdim. kısa dönem jandarma er birlikte dönecekler sanırım. Umarım sağ salim tamamlayıp gelirler askerliği.
bende bu işi anlamdım.kısa dönemde pek zorlamıyorllar doğuya vermiyolar diyorlardı.şimdi kimi duysam oralarda.15 aylık askerler gibi bunlarıda zorluyorlar mı acaba...CADIARZU
canım senin askerin 1 gün önce gelecek galiba benimkinden
hiç belli olmuyo canm.sewgilimn arkadaşıda hakkariye çıktı kısa dönem hemde komandodelikafadulden içerde bile değil yani.
Benim eşim Hakkari İl Jandarma Alay Komutanlığında şimdi ama yemin töreninden sonra nereye gider bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Eşlerimize de sabır ve kolaylıklar.