Ksa dnem Askerlik...

Yanlıs olmasın arkadaslar kısa donemler en fazla jandarma er oolur komando olm ası cok tuhaf ? CADIARZU
bı kere komando egıtımıne gıder ıkı uc ay nıye kısa donemı komando egıtsınlerkı... :1no2:

nası ya kısa dönemlerdemi komando oluyo???
yuh yani...

kısa donem askerler hersey olabılıyo canım yanlız hıc bır şekılde goreve cıkmıyorlar askerıyeyı beklıyolar... eşimin arkadası var 5 ay yapıyo az bı zamanı kaldı ondan bılıyorum.. adam msn bıle kullanıyo..

ya bu insanlar 5 ayda nasıl komandoluk eğitimi alacaklarda fayda sağlıycaklar ya yurtdışında bu tip görevlere gönüllü akserler gidiyo sen yüksek eğitimini görmüş adamı dağa kısa dönemde çarpışsın diye zorla gönder çoğu zaman yem diye kullan ... allah sabır versin bekleyenlere bu işlerini anlamadım gitti ben bu memleketin!!

hatta bı arkadasınada denizci olarak cıktı ıskenderuna cocuk hayatında 3 kez denıze gırmıs... acayıp korkuyomus denızden.. dıyookı 3 kez denıze gırdım denızcı yaptılar.. Allahtan yuzmeyı bılmıyom yuzmeyıde bılseydım kesın benı amiral yaparlardı dıyo :roflol:

hatta bı arkadasınada denizci olarak cıktı ıskenderuna cocuk hayatında 3 kez denıze gırmıs... acayıp korkuyomus denızden.. dıyookı 3 kez denıze gırdım denızcı yaptılar.. Allahtan yuzmeyı bılmıyom yuzmeyıde bılseydım kesın benı amiral yaparlardı dıyo :roflol:

valla süper bi sistem daha tanıdım .. eğitim sisteminden sonra askeriyemizinde pırlanta gibi olduguna kanaat getirdim

evet burcu yalnız bı kere er olarak gıttıler sonradan komando olmaları ıcın olaganustu hal olması lazım heralde... bastan belı oluyo sonucta bıldıgım kadarıyla... CADIARZU

beterin beteri var herzaman aslında canm okumuş etmiş çocuk komando çıkmış bende çok şükrediyorum artık hep
ayrıca benm bi ark. geçen yıllarda komando olmuştu sınırda kendi isteğiylemöi bilmiyorum ama yüksek okumuş sayılı üniv. mezun bi arkadaşımdır yani

evet burcu yalnız bı kere er olarak gıttıler sonradan komando olmaları ıcın olaganustu hal olması lazım heralde... bastan belı oluyo sonucta bıldıgım kadarıyla... CADIARZU

evet busaatten sonra komando almazlar bencede ya

beterin beteri var herzaman aslında canm okumuş etmiş çocuk komando çıkmış bende çok şükrediyorum artık hep
ayrıca benm bi ark. geçen yıllarda komando olmuştu sınırda kendi isteğiylemöi bilmiyorum ama yüksek okumuş sayılı üniv. mezun bi arkadaşımdır yani

benimde nişanlım yüksek müh. ama sağına soluna bakılmıyo demekki.
ve size şunu söyliyim o yapılan sınav neye göre değerlendiriliyo anlamış değilim.
beraber girdiği bi arkı tum soruları sallamış bursa uzun dönem çıktı
benim nişanlım dogru bıldıklerını dogru yaptı kısa tunceli çıktı.
garip ya..

o sınavı bende hiç anlamadım nereye çıkıcağı sınavla belli olmuyo bence..
bu işler şans ve kısmet
sonradan komando çıkmaz zaten canm çıkarsa herkese çıkar olağanüstü hal durumunda

iyiyiz canım hosgeldin
hoşbuldum canım.
çok acıktım -tatlicadiarzu-
nişanlımla bgn tartıştık. daha doğrusu tartışamadık yine alttan aldık ikimizde. bir arkadaşının ailesi gelmiş de onunla birlikte ziyaretçi parkına gitmiş. çok güzeldi dedi bir de. dedim oraya şimdi gelen giden çoktur ben kıskancım da gitmeni istemiyorum bir daha dedim. hemen küçük emrah moduna giriyor ii ozaman ben de burda böle tek başıma kalırım dio :mymeka:

hoşbuldum canım.
çok acıktım -tatlicadiarzu-
nişanlımla bgn tartıştık. daha doğrusu tartışamadık yine alttan aldık ikimizde. bir arkadaşının ailesi gelmiş de onunla birlikte ziyaretçi parkına gitmiş. çok güzeldi dedi bir de. dedim oraya şimdi gelen giden çoktur ben kıskancım da gitmeni istemiyorum bir daha dedim. hemen küçük emrah moduna giriyor ii ozaman ben de burda böle tek başıma kalırım dio :mymeka:
kız varmıymış sorudunmu=))
valla bende kıskanırım haklısın..
düşünsene arkadasının güzel bi kızkardeşi felan oluyomuş herhafta gelmeler felan..alaaahhh:mymeka::mymeka::mymeka:

X