- 11 Mayıs 2009
- 2.538
- 7
- Konu Sahibi divine_time
- #2.701
orda tlf varsa konuşabilirsiniz aslında tabi komutanları görmezse :)
O riske hiç girmemek en iyisi canım.. Bir de ceza almasını yüreğim kaldırmaz :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orda tlf varsa konuşabilirsiniz aslında tabi komutanları görmezse :)
O riske hiç girmemek en iyisi canım.. Bir de ceza almasını yüreğim kaldırmaz :gitme:
şafak 25:) erzuruma slm
Safak 25....
biz de görürüz inşallah bu günlerişafak 24....
sizlerde neden nöbet var ki anlamadım ben bu işi hiç. galiba görevi olmayanlar nöbet tutuyor ya da denizcilerde durum farklı. nişanlım burda askere değer veriyorlar dio zaten. kısa dönemleri yormamaya çalışıyorlar dio
günaydın güzel bayanlarrrrrr
dün otobüs firmalarını arastırdım haftaya gidecem esimin yanına. gelme dedi ama yinede görmek istiyorummm
çok güzel senemcim sıkı sıkı sarılın birbirinize :asigim: öyle bir sarılki gelme dediğine pişman olsun delikafadulden
:1hug: sarılacam askımaa:1hug:
ahh canım aahhh nasıl burnumda tütüyor bilirsin sende... kagıda yazı yazmıs onu bile öpüyorum delirdim-tatlicadiarzu-
bilmez miyim ben kargo poştelerini o elinin değdiği zarfları bile saklarım :a015:
gittiğinden beri hiç rüya görmemiştim dün gece okudugum kitabı (piraye) bitirdim. kitapta kızın üstüne kuma geliyordu. rüyamda görmedim derken kabus gibi rüyama girdi üstüme kuma getiriyordu kaydirigubbakcemile3
özlemden dolayı tuhaf rüyalar görüyoruz kafamçokkarıştı ahh kızıl saçlı piraye o kocayı haketmemişti ama sevmişti işte
tören şafak 19 şafak 147:asigimpuyorumnanaktan